Fjerne SSLOptimizer

SSLOptimizer fjerningsguide

Hva er SSLOptimizer?

Er det verdt å installere SSLOptimizer?

Hvis du ikke har tid til å overvåke datamaskinens sikkerhet kan du ha kommet borti SSLOptimizer. Du bør imidlertid ikke tro på at dette programmet kan løse PC-problemene dine for deg siden det kun er ute etter å svindle folk for penger. Hvordan gjør det dette? Fortsett å lese for å finne ut hvordan det fungerer og hvordan det kan fjernes.

Ekte PC-optimatorer er i stor grad etterspurt på grunn av deres evne ikke bare til å fjerne små PUP-er, men også automatisk øke plassen på harddisken og øke prosessorens hastighet. Hvis du jobber i et selskap eller har et privat firma der hastighet på virtuell kommunikasjon og informasjonstrafikk er viktig, kan du komme til å installere SSLOptimizer. Du vil imidlertid snart bli skuffet. Når du tror at programmet kommer til å fikse problemene automatisk dukker det opp en melding på skjermen som tilbyr deg å kjøpe fullversjonen.

Alternativt tilbyr programmet nummeret til teknisk støtte. Ikke skynd deg med å ringe ettersom du kan angre stort på dette etter å ha mottatt en regning fra telefonoperatøren din. Slike samtaler kan nemlig ha en skyhøy avgift. Ved å ringe nummeret kan du dessuten bli tilbudt å kjøpe ytterligere sikkerhetsprogrammer som ikke løser de eksisterende problemene, men som i stedet gjør ting verre. Kort fortalt er SSLOptimizer et virus som lurer folk for penger og som ikke tilbyr tjenestene det lover. Selv om du kjøper fullversjonen er det ikke sikkert at varslene om problemer med systemoptimeringen slutter å vises. Programmet kan være infisert av ondsinnede filer som kan forårsake forekomsten av slike varsler, selv om det ikke finnes noen reelle trusler på datamaskinen din. Derfor bør du fjerne SSLOptimizer snarest. For å gjøre dette kan du benytte FortectIntego.

Når har dette programmet kommet seg inn i PC-en?

Du kan ha lastet det ned direkte fra nettsiden eller installert det ved et uhell sammen med andre freeware-programmer. Ved hjelp av teknikken bundling er dette programmet skjult under «anbefalte» innstillinger. Som et resultat av rask og uoppmerksom installasjon finner dermed SSLOptimizer en vei inn i systemet. Derfor bør du endre måten du installerer programmer på for å unngå unødvendige programmer. Velg tilpasset installasjon og velg bort tillegg du ikke ønsker.

Fjerning av SSLOptimizer

Det er relativt enkelt å fjerne programmet, og dette kan gjøres enten manuelt eller automatisk. Nedenfor denne artikkelen finner du manuelle instruksjoner. Selv om dette programmet ikke anses for å være skadelig, anbefales det at du benytter automatisk fjerning. Antispyware-programmer kan oppdage alle potensielt skadelige programmer bedre enn det menneskelige øyet. Dermed er det bedre i stand til å fjerne SSLOptimizer og alle tilknyttede filer. Til slutt ønsker vi å minne deg på om at du bør være oppmerksom under installasjonsprosessen og lese anmeldelser av programmer på forhånd. Nedenfor finner du retningslinjer for manuell fjerning:

For Windows-brukere
1. Klikk på «Start»-knappen
2. Velg “Kontrollpanel”
3. Finn “SSLOptimizer” og velg “Avinstaller”
4. Fullfør prosessen ved å klikke på «OK»

For Mac-brukere
1. Klikk på “Go”-knappen og velg “Programmer”
2. Finn “SSLOptimizer” i listen
3. Etter å ha valgt programmet, velger du «Flytt til papirkurv”

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Anbefalt for deg

Velg riktig nettleser og øk sikkerheten med et VPN-verktøy

Det blir stadig viktigere å beskytte personvernet sitt på nettet, blant annet for å unngå lekkasje av personopplysninger og phishing-svindel. Et av de viktigste tiltakene er å legge til et ekstra sikkerhetslag ved å velge den sikreste og mest private nettleseren. Selv om nettlesere ikke gir komplett beskyttelse og sikkerhet, er noen av dem mye bedre ved sandboxing, HTTPS-oppgradering, aktiv innholdsblokkering, blokkering av sporere, beskyttelse mot phishing og lignende personvernrelaterte funksjoner.

Det er også mulig å legge til et ekstra beskyttelseslag og skape en helt anonym nettleseropplevelse ved hjelp av et Private Internet Access VPN. Denne programvaren omdirigerer trafikken via ulike servere, slik at IP-adressen og din geografiske posisjon skjules. Disse tjenestene har dessuten strenge retningslinjer mot loggføring, noe som betyr at ingen data blir loggført, lekket eller delt med tredjeparter. Kombinasjonen av en sikker nettleser og et VPN gir deg muligheten til å surfe sikkert på nettet uten å bli spionert på eller hacket av nettkriminelle.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Julie Splinters
Julie Splinters - Spesialist på fjerning av malware

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Julie Splinters
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk