Fjerne SpeedUpMyComputer

SpeedUpMyComputer fjerningsguide

Hva er SpeedUpMyComputer?

SpeedUpMyComputer er ett potensielt uønsket program som må bli behandlet med forsiktighet. Ifølge dens utvikler SmartTweak Software, er den designet til å øke hastigheten på datamaskinen og eliminere problemer som forårsaker system forsinkelser. Uansett, vil i de fleste tilfeller dette programmet indikere slike problemer som vanskelig kan la seg eliminere og er normale å ha på en datamaskin. Det viktigste med dette optimaliserings programmet er at den brukes for å tjene inn penger til dens eiere ved å tilby kjøp av den lisensierte versjonen. I tillegg hjelper den til med spredning av tredjeparts programvare slik som DealBulldog, Ask, Movies Toolbar og lignende. Hvis du vil unngå disse programmene, må du være veldig forsiktig ved installering av SpeedUpMyComputer på din datamaskin, eller ganske enkelt velge et mer pålitelig optimaliserings program.

HVOR KAN JEG FÅ SpeedUpMyComputer FRA?

SpeedUpMyComputer er tilgjengelig på smarttweak(dot)us, cnet og andre nett sider som tilbyr nedlasting av programvare. Dersom du fremdeles ønsker å installere det, burde du være forsiktig med installasjons prosedyren. Typisk sett burde du hake vekk kryss valget som gjør deg enig i nedlasting av ekstra programmer til din datamaskin, som så endrer din startside, standard søkemotor og gjør andre system endringer. Dersom du har oppdaget at din nettleser omdirigerer deg til ask.com eller viser deg varsler fra DeallBulldog, kan det være forårsaket av SpeedUpMyComputer. Vi anbefaler på det sterkeste å kjøre en full system skanning med pålitelige anti-spyware program og eliminere dette mistenkelige PC optimaliserings programmet fra systemet. Dette er ikke ett virus, men som sagt den kan forårsake problemer på din datamaskin.

HVORDAN FJERNE SpeedUpMyComputer?

For avinstallering av SpeedUpMyComputer, følg disse stegene:

  1. Klikk «Start» og velg «Kontrollpanel».
  2. Klikk «Avinstaller et program» under «Programmer»
  3. Velg «SpeedUpMyComputer» og velg «Avinstaller/Endre» valget.
  4. Klikk «Ja» og «OK» for å lagre endringene.

Vi anbefaler også å kjøre en fullstendig system skanning med ett godt anti-malware program, for å være sikker på at din PC er fri for adware (reklame programmer) og annen uønsket programvare. For dette anbefaler vi å bruke: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Anbefalt for deg

Velg riktig nettleser og øk sikkerheten med et VPN-verktøy

Det blir stadig viktigere å beskytte personvernet sitt på nettet, blant annet for å unngå lekkasje av personopplysninger og phishing-svindel. Et av de viktigste tiltakene er å legge til et ekstra sikkerhetslag ved å velge den sikreste og mest private nettleseren. Selv om nettlesere ikke gir komplett beskyttelse og sikkerhet, er noen av dem mye bedre ved sandboxing, HTTPS-oppgradering, aktiv innholdsblokkering, blokkering av sporere, beskyttelse mot phishing og lignende personvernrelaterte funksjoner.

Det er også mulig å legge til et ekstra beskyttelseslag og skape en helt anonym nettleseropplevelse ved hjelp av et Private Internet Access VPN. Denne programvaren omdirigerer trafikken via ulike servere, slik at IP-adressen og din geografiske posisjon skjules. Disse tjenestene har dessuten strenge retningslinjer mot loggføring, noe som betyr at ingen data blir loggført, lekket eller delt med tredjeparter. Kombinasjonen av en sikker nettleser og et VPN gir deg muligheten til å surfe sikkert på nettet uten å bli spionert på eller hacket av nettkriminelle.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Julie Splinters
Julie Splinters - Spesialist på fjerning av malware

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Julie Splinters
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk