Hva er smss.exe? Bør jeg fjerne det?

Smss.exe er økten leder delsystem, som kan sees som kjører i Windows Oppgavebehandling på hver datamaskin. Det er en legitim fil, en del av Microsoft Windows Operating System, som er ansvarlig for å starte brukers økt. Det begynner å kjøre under oppstartsprosessen og i tillegg fungerer for å ha startet Winlogon.exe og Csrss.exe prosesser, sette systemvariabler og andre aktiviteter. Smss.exe kan stoppe systemet fra å svare hvis Winlogon.exe og Csrss.exe prosesser ikke ender opp som forventet. Vi anbefaler ikke å stoppe denne prosessen hvis den ligger på c:\windows\System32\ Smss.exe fordi det er nødvendig for normal PC funksjonalitet.

FARE!

Original File Smss.exe ligger på c:\Windows\System32\Smss.exe. Men, hvis du finner det på annet sted, er det en stor sjanse for at du har en avtale med virus. Ondsinnet Smss.exe prosessen kan fungere som en kjørbar fil for å lansere parasitter, legger hovedkomponenter av ondsinnede programmer, og kjører en destruktiv nyttelast. Det kan være en betydelig del av en farlige parasitter, som for Employee Watcher, DreamAd, Wowcraft.b, YahLog, Sober.x, Gammiy, MDSA Sentinel X, KillSec og andre. Disse truslene kan bruke Smss.exe til ulike formål, som filen funksjonalitet er avhengig av en bestemt parasitt det tilhører. Du er sterkt anbefalt å skanne systemet, slette kjørbar Smss.exe og avslutte alle prosesser det startet.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Veiledning for sletting på andre språk