Fjerne SlimCleaner Plus (oppdateringer okt 2018 ) - Veiledning for fjerning

SlimCleaner Plus fjerningsguide

Hva er SlimCleaner Plus?

SlimCleaner Plus – et optimeringsverktøy som kanskje ikke er så nyttig som det virker

Bilde av SlimCleaner Plus

SlimCleaner Plus er et legitimt optimeringsprogram som utviklerne påstår skal kunne hjelpe vanlige databrukere med å rydde opp på systemet. Utviklerne benytter imidlertid villedende metoder for å lure folk og sørge for at de fortsetter å betale for ineffektive tjenester.

Dette er grunnen til at SlimCleaner Plus er klassifisert som et potensielt uønsket program. Mange tror kanskje det er et virus. Slike optimeringsprogrammer er imidlertid ikke ondsinnet. I stedet kan de i stor grad redusere datamaskinens ytelse, for eksempel ved å gi lang latens i programvare.

Enten lures brukere til å laste ned SlimCleaner Plus sammen med et vanlig program, eller de lures til å skaffe det manuelt via den attraktive, men villedende beskrivelsen på den offisielle nettsiden — hxxps://slimware.com/. Like etter installasjonen har brukere muligheten til å prøve gratisversjonen.

På tross av at programmet ser greit ut, har utviklerne programmert det til å levere villedende systemrapporter. SlimCleaner Plus lurer altså brukerne til å tro at datamaskinen er infisert av enorme mengder skadelige datainfeksjoner. Det finnes også en gratisversjon kalt SlimCleaner. Formålet er det samme — å svindle uerfarne databrukere for penger.

Som et resultat av slike villedende rapporter, lures folk til å kjøpe fullversjonen av Slim Cleaner Plus for å fikse ikke-eksisterende problemer. Selv om datamaskinen kan være infisert av flere andre potensielt uønskede programmer som adware, garanterer vi at skanneresultatene du blir presentert for ikke reflekterer systemets faktiske tilstand.

Illustrasjon av SlimCleaner PlusSlimCleaner Plus er et legitimt optimeringsverktøy som leverer villedende skanneresultater for å lure brukere til å kjøpe fullversjonen.

Vi foreslår at du går til anskaffelse av et mer pålitelig og vel ansett antivirusprogram for å beskytte datamaskinen din. Du kan bruke elimineringsinstruksjonene nedenfor for å bli kvitt SlimCleaner Plus. Avinstallasjonsprosessen anses nemlig for å være veldig komplisert.

Vær forberedt på å se utallige irriterende varsler og annonser hvis du fortsetter å bruke det såkalte SlimCleaner Plus-viruset på systemet. Disse er et forsøk på å lure deg til å kjøpe fullversjonen av programmet, og forsvinner ikke før du gjør det.

Vi anbefaler ikke at du bruker penger på unyttige optimeringsverktøy som benytter urettferdige teknikker for å oppnå fortjeneste. Etter at du fjerner SlimCleaner Plus, kan du dobbeltsjekke systemet med et profesjonelt sikkerhetsprogram som FortectIntego og sjekke den reelle virusaktiviteten på datamaskinen din. Vi lover at resultatene ikke blir de samme.

Upålitelige optimeringsverktøy kan også komme inn i systemet ditt i det skjulte

Selv om brukere kan installere slike unyttige programmer fra den offisielle nettsiden, benytter utviklerne også en rekke villedende, men lovlige, måter for å distribuere produktet sitt. De bunter normalt det potensielt uønskede programmet med andre gratisprogrammer og tilbyr dem som én pakke.

På denne måten er ikke brukere i stand til å oppdage skjulte ekstraprogrammer når de velger rask eller anbefalt installasjon. Optimeringsverktøy installeres direkte på datamaskinen din uten at du blir spurt om tillatelse. Dette kan imidlertid unngås ved å velge tilpasset eller avansert installasjon og fjerne alle avkryssinger.

Brukere kan også blir lurt til å installere dette upålitelige programmet via annonser. Normalt dukker de opp på mistenkelige nettsider i løpet av nettleserøktene dine. Vi anbefaler at du holder deg unna slike annonser, ettersom de kan installere PUP-er samt være skadelige for systemet.

Lær hvordan du avinstallerer SlimCleaner Plus

Ifølge eSolutions-teamet, finnes det utallige rapporter med klager fra brukere om at de ikke er istand til å avinstallere SlimCleaner Plus. Merk at elimineringsprosessen er komplisert, og at den kan utgjøre en fare for datamaskinen din.

Du bør være ekstremt forsiktig når du fjerner SlimCleaner Plus, ellers kan du komme til å skade systemet ditt. Vi foreslår at du benytter elimineringsveiledningen som presenteres nedenfor denne artikkelen. Sørg for at du leser hvert steg grundig, og at du gjennomfører hvert enkelt steg.

Hvis du er usikker på hvorvidt du skal fjerne SlimCleamer Plus og ønsker å forsikre deg om at det er upålitelig, kan du installere et av antivirus-verktøyene som listes opp nedenfor og skanne datamaskinen din. Deretter kan du sammenligne skanneresultatene og se hvorfor dette potensielt uønskede programmet er mer enn upålitelig.

Du kan reparere virusskade ved bruk av FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalt for å søke etter potensielt uønskede programmer og virus med tilhørende filer og registeroppføringer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell SlimCleaner Plus fjerningsguide

Avinstaller fra Windows

Windows-brukere kan avinstallere SlimCleaner Plus ved hjelp av instruksjonene nedenfor.

For å fjerne SlimCleaner Plus fra Windows 10/8, følger du disse stegene:

 1. Åpne Kontrollpanel via søkefeltet i Windows, og trykk Enter eller klikk på søkeresultatet.
 2. Under Programmer, velger du Avinstaller et program. Avinstaller fra Windows
 3. Finn oppføringer tilknyttet SlimCleaner Plus i listen (eller andre nylig installerte programmer som ser mistenkelige ut).
 4. Høyreklikk på programmet og velg Avinstaller.
 5. Hvis Brukerkontokontroll-vinduet dukker opp, klikker du på Ja.
 6. Vent til avinstallasjonsprosessen er fullført, og klikk på OK. Avinstaller fra Windows

Hvis du bruker Windows 7/XP, følger du disse instruksjonene:

 1. Klikk på Windows Start > Kontrollpanel i panelet til høyre (hvis du bruker Windows XP, klikker du på Legg til eller fjern programmer).
 2. I kontrollpanelet velger du Programmer > Avinstaller et program. Avinstaller fra Windows
 3. Velg det uønskede programmet ved å klikk på det.
 4. Klikk på Avinstaller/endre øverst.
 5. I vinduet som dukker opp, klikker du Ja for å bekrefte.
 6. Klikk OK når prosessen er fullført.

Etter avinstallering av dette potensielt uønskede programmet (PUP) og fiksing av nettleserne dine, anbefaler vi at du skanner PC-systemet ditt med en vel ansett anti-spionvare. Dette hjelper deg med å bli kvitt SlimCleaner Plus registerspor og identifiserer dessuten relaterte parasitter og mulige malware-infeksjoner på datamaskinen din. For å gjøre dette kan du bruke våre mest populære malware-fjernere: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Anbefalt for deg

Velg riktig nettleser og øk sikkerheten med et VPN-verktøy

Det blir stadig viktigere å beskytte personvernet sitt på nettet, blant annet for å unngå lekkasje av personopplysninger og phishing-svindel. Et av de viktigste tiltakene er å legge til et ekstra sikkerhetslag ved å velge den sikreste og mest private nettleseren. Selv om nettlesere ikke gir komplett beskyttelse og sikkerhet, er noen av dem mye bedre ved sandboxing, HTTPS-oppgradering, aktiv innholdsblokkering, blokkering av sporere, beskyttelse mot phishing og lignende personvernrelaterte funksjoner.

Det er også mulig å legge til et ekstra beskyttelseslag og skape en helt anonym nettleseropplevelse ved hjelp av et Private Internet Access VPN. Denne programvaren omdirigerer trafikken via ulike servere, slik at IP-adressen og din geografiske posisjon skjules. Disse tjenestene har dessuten strenge retningslinjer mot loggføring, noe som betyr at ingen data blir loggført, lekket eller delt med tredjeparter. Kombinasjonen av en sikker nettleser og et VPN gir deg muligheten til å surfe sikkert på nettet uten å bli spionert på eller hacket av nettkriminelle.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Olivia Morelli
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk