Fjerne Segurazo (oppdatert jan 2020) - Veiledning for fjerning

Segurazo fjerningsguide

Hva er Segurazo?

Segurazo er et uønsket program som promoteres som et antivirus-verktøy som beskytter datamaskinen, brukerdata og passord

SegurazoSegurazo er et PUP (potensielt uønsket program). Det annonseres som et antivirus-verktøy som hevder å tilby sikkerhetsfunksjoner og kan oppdage og fjerne trusler. Dette programmet kan dessverre ikke fjerne søppelfiler, trusler eller andre problemer på enheten ettersom det i seg selv er et potensielt uønsket program. Det kommer inn i datamaskinen ut av det blå og viser tvilsomme svindelresultater for å lure folk til å betale for tjenester eller et lisensiert verktøy som ikke gjør noen nytte for seg på datamaskinen. Det påståtte antivirus-verktøyet fremmes via påtrengende annonser og andre PUP-er, og distribusjonsmetodene inkluderer også tvilsomme teknikker og andre tilsvarende programmer. Brukere på ulike nettfora klager over dette påtrengende programmet som dukker opp ut av det blå og som fornyer seg selv etter eliminering. Det kalles også Segurazo falsk antivirus av mange brukere som har blitt ofre for dette tvilsomme verktøyet og dets påtrengende oppførsel.

Navn Segurazo
Type Potensielt uønsket program
Hevder Segurazo Antivirus hevder å være et sikkerhetsverktøy som skanner datamaskinen i sanntid
Symptomer Programmet dukker opp ferdig installert og viser forhåndsbestemte resultater med en liste over problemer og malware for å fremprovosere betaling for løsningen eller ytterligere verktøy som kan fikse alle feilene
Distribusjon Villedende annonser, nettsider, gratis programvare
Mulig skade Kjøp av unyttig programmer, redusert ytelse, eksponering for potensielt skadelig innhold
Deteksjon
 • Hoax.Win32.DeceptPCClean.kaw
 • Trojan.Downloader.gen.s
 • PUA.Superfluss
 • Misleading:Win32/Lodi
 • PUP.Optional.Segurazo
 • Win32/Segurazo.C Potentially
 • PotentialRisk.PUA/Segurazo.aqu

En komplett liste er tilgjengelig på Virus Total. Skannedato: 16.10.2019

Hoveddomene segurazo.com
Eliminering Skaff et pålitelig antimalware-verktøy for å finne og fjerne Segurazo fra datamaskinen. Reparer mulig skade på systemet med FortectIntego

Segurazo kategoriseres som en systemoptimator av ulike sikkerhetseksperter, fordi det med vilje benytter falske-positive resultater og advarer brukeren om at enheten har problemer eller til og med malware. Denne metoden brukes til å lure folk til å kjøpe enda et program som kan fjerne virus, problemer og fikse feil.

Alle disse påstandene fra Segurazo er feil, og brukere betaler for unyttige programmer eller tjenester som kan påvirke sikkerheten enda mer. Hvis du godtar å laste ned et verktøy etter å ha sett slike varsler, eller installere optimatoren selv fra nettsiden, vil du se ytterligere varsler under installasjonsprosessen.

Det kan være vanskelig å avinstallere Segurazo Antivirus når det først har kommet inn i systemet. Det finnes likevel noen løsninger, inkludert direkte eliminering av programmet via avinstallasjonsfunksjonen i Windows. Denne prosessen kan imidlertid være vanskelig, og det kan derfor være lurt å benytte et automatisk antimalware-verktøy for å bli helt kvitt trusselen.

Et komplett systemskann ved bruk av et antimalware-verktøy anbefales for alle PUP-er eller nettrusler som Segurazo, fordi dette er den eneste måten for å bli kvitt alle filer og tilknyttede programmer. Denne såkalte systemoptimatoren antas å være pakket sammen med andre gratisprogrammer. Selv når du installerer programmet fra den offisielle tilbyderen, inkluderes ekstra freeware-programmer automatisk.

Segurazo falskt virusverktøySegurazo er et potensielt uønsket program som øker risikoen for at andre tvilsomme programmer blir installert på datamaskinen ut av det blå. Segurazo-viruset er et falskt program som omdirigerer bruker til andre nettsider der villedende programvare promoteres som legitime optimatorer. Brukeren kan dermed ende opp med massevis av PUP-er på datamaskinen uten å være klar over det. Dette er hovedgrunnen til at eksperter anbefaler å bruke profesjonelle verktøy ved håndtering av denne type nettrussel.

Fjerning av Segurazo bør gjøres ved å skanne systemet med et antimalware-verktøy. Hvis programmet ikke oppdager noen filer som er tilknyttet dette falske verktøyet, kan du måtte starte datamaskinen på nytt i sikkerhetsmodus med nettverk. Programmet legger til ulike filer på systemet som forhindrer at det skal bli fjernet. Ved å bruke denne modusen og deretter kjøre antivirusverkøyet kan du imidlertid eliminere alle spor og tilknyttede programmer.

Du kan prøve å fjerne Segurazo ved å følge avinstallasjonsstegene på datamaskinen din. Siden noen av antimalware-programmene er kjent for å oppdage denne trusselen som PUP.Optional.Segurazo, bør du imidlertid heller velge å rense hele datamaskinen.

Når Segurazo Antivirus allerede kjører på datamaskinen din, oppdager du sannsynligvis ytterligere symptomer forårsaket av adware-programmet og andre PUP-er det er tilknyttet. Det anbefales derfor på det sterkeste at du fjerne malware-trusselen ved hjelp av et antivirus-verktøy. Ikke stol på vilkårlige popup-vinduer med virusresultater, og hold deg unna annonsører som fremmer programvare eller verktøy. Hvis feilmeldingen fortsetter å dukke opp, bør du dobbelsjekke systemet og se etter virusskade med FortectIntego eller et lignende verktøy.

Segurazo-virus

PUP-utviklere leverer mistenkelige apper og spill uten tillatelse via programvarepakker

De fleste rapportene om dette programmet hevder at det dukker opp etter en mistenkelig nedlasting eller ut av det blå. Dette er på grunn av at denne typen trussel kommer fra tredjeparts nettsider og blir pakket sammen med andre tvilsomme programmer. Brukere installerer programmer uten å legge merke til avtalen eller ulike vilkår.

Installasjonsalternativene skjuler slike innstillinger, og når brukeren hopper over de ulike stegene, blir alle inkluderte programmer installert på datamaskinen automatisk. Ved å velge anbefalt eller rask installasjon får du hele pakken, og PUP-er kommer inn i datamaskinen.

For å unngå installasjon av tvilsomme verktøy og til og med malware, bør du:

 • være oppmerksom når du klikker på mistenkelige lenker;
 • alltid velge avansert eller tilpasset installasjon;
 • lese installasjonsveiledningen;
 • lese sluttbrukeravtalen eller personvernerklæringen på nettsiden der du laster ned programmer;
 • laste ned programmer fra offisielle, pålitelige kilder

Den beste måten å avinstallere og fjerne Segurazo på er med skikkelige antivirus-verktøy

Før du prøver å eliminere Segurazo-viruset, bør du opprette sikkerhetskopier av filene dine for å unngå tap av data som kan oppstå når programmet endrer for mange viktige innstillinger på den infiserte datamaskinen. Dette er ikke vanlig, men det er best å være føre var.

Det er imidlertid viktig å handle raskt. So mer tid PUP-et har på systemet, jo flere endringer kan det utføre. Hvis du ønsker å fjerne Segurazo en gang for alle, bør du prøve å huske den første gangen programmet dukket opp på skjermen og skanne datamaskinen med et vel ansett antimalware-verktøy.

Vi anbefaler automatisk fjerning av Segurazo. Noen malware-programmer skjuler skript som påvirker prosessene til antimalware-programmer, eller de kan ødelegge programmer, filer og funksjoner. Ved å utføre et skikkelig systemskann kan du dermed finne, oppdage og fikse skaden, samt eliminere selve PUP-et.

Du kan reparere virusskade ved bruk av FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalt for å søke etter potensielt uønskede programmer og virus med tilhørende filer og registeroppføringer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell Segurazo fjerningsguide

WindowsmacOS

Avinstaller fra Windows

Rens datamaskinen for å fjerne alle spor av Segurazo

For å fjerne Segurazo fra Windows 10/8, følger du disse stegene:

 1. Åpne Kontrollpanel via søkefeltet i Windows, og trykk Enter eller klikk på søkeresultatet.
 2. Under Programmer, velger du Avinstaller et program. Avinstaller fra Windows
 3. Finn oppføringer tilknyttet Segurazo i listen (eller andre nylig installerte programmer som ser mistenkelige ut).
 4. Høyreklikk på programmet og velg Avinstaller.
 5. Hvis Brukerkontokontroll-vinduet dukker opp, klikker du på Ja.
 6. Vent til avinstallasjonsprosessen er fullført, og klikk på OK. Avinstaller fra Windows

Hvis du bruker Windows 7/XP, følger du disse instruksjonene:

 1. Klikk på Windows Start > Kontrollpanel i panelet til høyre (hvis du bruker Windows XP, klikker du på Legg til eller fjern programmer).
 2. I kontrollpanelet velger du Programmer > Avinstaller et program. Avinstaller fra Windows
 3. Velg det uønskede programmet ved å klikk på det.
 4. Klikk på Avinstaller/endre øverst.
 5. I vinduet som dukker opp, klikker du Ja for å bekrefte.
 6. Klikk OK når prosessen er fullført.
WindowsmacOS

Fjern Segurazo fra Mac OS X system

Følg stegene og fjern Segurazo antivirus helt

Fjern filer fra Programmer-mappen:

 1. I menyen velger du Gå > Programmer.
 2. Se etter alle tilhørende oppføringer i mappen Programmer.
 3. Klikk på appen og dra den til søppelmappen (eller høyreklikk og velg velg Flytt til søppelkurv\\) Fjern Segurazo fra Mac OS X system

For å fjerne et uønsket program, åpner du mappene Application Support, LaunchAgents og LaunchDaemons. Her sletter du alle relevante filer:

 1. Velg Gå > Gå til mappe.
 2. Skriv inn /Library/Application Support, klikk på Gå eller trykk Enter.
 3. Se etter tvilsomme oppføringer i mappen Application Support og slett dem.
 4. Åpne deretter mappene /Library/LaunchAgents og /Library/LaunchDaemons på samme måte og slett alle tilhørende .plist-filer. Fjern Segurazo fra Mac OS X system

Etter avinstallering av dette potensielt uønskede programmet (PUP) og fiksing av nettleserne dine, anbefaler vi at du skanner PC-systemet ditt med en vel ansett anti-spionvare. Dette hjelper deg med å bli kvitt Segurazo registerspor og identifiserer dessuten relaterte parasitter og mulige malware-infeksjoner på datamaskinen din. For å gjøre dette kan du bruke våre mest populære malware-fjernere: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Anbefalt for deg

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Linas Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk