Hva er SECOH-QAD.exe? Bør jeg fjerne det?

SECOH-QAD.exe er ikke en legitim kjørbar fil i Windows OS

SECOH-QAD.exe er en kjørbar fil som er tilknyttet KMSpico-viruset. Denne filen kan dermed dukke opp i oppgavebehandleren så snart malware-programmet angriper datamaskinen. Hvis du finner denne prosessen, bør du være klar over at det ikke er en legitim Windows-fil.

Denne filen kan bli installert i alle versjoner av Windows OS, inkludert Windows 10, 8, 7 og XP. SECOH-QAD.exe plasseres normalt i mappen C:\Windows. Størrelsen på den kjørbare filen kan imidlertid variere fra 4,608 til 4,096 bytes, avhengig av Windows-versjon. Alle store antivirus-programmer markerer denne filen som skadelig. 

Filen har ikke et synlig vindu, og kjører kun i bakgrunnen. Det kan overvåke programmer eller endre oppførselen til disse. Filen er tilknyttet malware-trusselen KMSPico. Denne trusselen later som at den er et legitim Windows-aktiveringsprogram, og gjør det mulig å aktivere Windows eller Office 2010 uten å kjøpe lisensen.

Slike aktiviteter er utvilsomt ulovlige, og kan dessuten være skadelige for datamaskinens sikkerhet og ditt personvern. Viruset kan installere ondsinnede programmer og forårsake flere problemer, for eksempel ved å gjøre filene dine uleselige eller slette dem. Derfor bør du aldri bruke slike verktøy for å spare penger på en lovlig kopi av Windows.

Du må snarest mulig stanse og fjerne SECOH-QAD.exe-filen fra systemet. Vi anbefaler imidlertid ikke at du gjør dette manuelt. Det er bedre å benytte et sikkerhetsprogram og bli kvitt denne filen og tilknyttede komponenter automatisk. Denne filen er tilknyttet et datavirus som bør behandles som sådan. 

For komplett fjerning av SECOH-QAD.exe, anbefaler vi bruk av FortectIntego. Dette verktøyet fjerner all malware fra datamaskinen, og beskytter den dessuten mot lignende trusler i fremtiden. 

Forsøk på å skaffe ulovlige kopier av Windows eller MS Office kan ende i et virusangrep 

SECOH-QAD.exe-filen er som kjent tilknyttet det såkalte KMSpico-viruset. Dette er et potensielt skadelig program som gjør det mulig å bruke WIndows eller Office 2010 uten å kjøpe lisensen. Vi ønsker å påpeke at slike aktiviteter IKKE er lovlige. Du bør derfor aldri benytte deg av slike programmer.

I tillegg kan programmet utnyttes av nettkriminelle. Ulike ondsinnede komponenter kan bli lastet opp på systemet, inkludert trojanere, ransomware og mindre skadelige nettrusler som potensielt uønskede programmer (PUP-er).

Hvis du ikke har installert dette aktiveringsverktøyet, men likevel ser SECOH-QAD.exe i oppgavebehandlere, bør du ikke finne deg i det. Det samme filnavnet kan bli brukt av annen malware. Derfor bør du inspisere filen og fjerne den ved hjelp av et antivirus-program. 

Fjerning av SECOH-QAD.exe-filen

Det anbefales ikke å fjerne SECOH-QAD.exe-filen individuelt, ettersom den er assosiert med et virus. Du må avinstallere aktiveringsprogrammet for å bli kvitt denne filen. Du bør dessuten sjekke datamaskinens sikkerhet og sørge for at ikke andre ondsinnede filer også er blitt installert.

Vi foreslår at du velger automatisk fjerning av SECOH-QAD.exe ved bruk av et antimalware-verktøy, som for eksempel FortectIntego eller SpyHunter 5Combo Cleaner. Du finner retningslinjer for eliminering av KMSpico-viruset her. 

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Om forfatteren
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk