Fjern KMSPico-virus (Veiledning for fjerning) - oppdateringer 2018

KMSPico fjerningsguide for virus

Hva er KMSPico-virus?

KMSPico er et utrygt verktøy som er designet for å aktivere uregistrerte Microsoft-produkter

KMSPico malware

KMSPico er et ulovlig program som tilbyr for gratis aktivering av Windows 10 og andre Windows-systemer. Key Management System er dessverre ikke trygt å bruke, og har ingen tilknytning til Microsoft. Eksperter sier at brukere kan sette datamaskinen i fare ved å bruke dette verktøyet, ettersom det krever deaktivering av antivirusprogrammer. Dermed blir systemet sårbart ovenfor PUP-er eller til og med malware. Brukere søker dessverre fremdeles etter nedlastingssider for KMSPico for å omgå Microsofts restriksjoner og få muligheten til å bruke Windows eller Microsoft-programmer helt gratis. Ingen av disse nettsidene tilbyr pålitelig informasjon om hvordan dette verktøyet fungerer. Folk lar seg dermed lure av mindre pålitelige artikler og utsetter datamaskinen sin for ulike nettrusler uten å være klar over det.

Navn KMSPico
Type Ulovlig systemverktøy
Farenivå Høy
Hovedfil Secoh-qad.exe
Distribusjon Det kan lastes ned fra upålitelige nettsider eller komme inn i systemet via programvarepakker
Potensiell skade Datamaskiner kan bli infiserte med andre upålitelige og potensielt skadelige programmer
Fjerning Avinstaller KMSPico og sjekk systemet med et profesjonelt antimalware-verktøy for å sørge for at det er virusfritt. Vi anbefaler FortectIntego

For å kunne avgjøre hvorvidt KMSPico er trygt eller ikke, må du først forstå hva begrepet KMS eller Key Management Service betyr. Dette er i utgangspunktet en teknologi Microsoft benytter for å aktivere tjenester via et lokalt nettverk, uten behov for å koble til hver enkelt datamaskin til utvikleren.

Normalt tar nettverksadministratorene kontakt med KMS-servere via et såkalt Remote Procedure Call, og deretter aktiveres de ønskede tjenestene. Fra før 2017 har imidlertid et hackerteam tilbudt en måte for å erstatte den eksisterende nøkkelen med en ny lisensnøkkel. Dette gjør det mulig å aktivere tjenestene uten å måtte koble til denne KMS-serveren. Slik aktivitet anses som ulovlig!

Det første problemet som oppstår ved bruk av KMSPico for Windows 10, 7 og andre operativsystemer, er at det utløper og må fornyes hver 180. dag. Dette betyr at programmet må kjøre kontinuerlig på datamaskinen for å gi brukerne muligheten til å bruke det som tiltenkt. Det ser imidlertid ut til at IT-ekspertene enda ikke har oppdaget alle funksjonene i dette programmet, og det kan dukke opp enda flere problemer.

Vi anbefaler at brukerne våre enten holder seg unna verktøyet eller avinstallerer KMSPico sammen med Secoh-qad.exe, Secoh-qad.dll og lignende komponenter. Ulovlige programmer kan brukes til å åpne systemets bakdør og tiltrekke enda flere ondsinnede programmer. Derfor anbefaler vi at du sørger for at datamaskinen din er ren og trygg.

Hvis du mistenker at datamaskinen din kan være infisert av ondsinnede programmer bør du kjøre et hurtigskann med FortectIntego. Dette antivirus-programmet oppdager raskt alle PUP-er og utfører fjerning av KMSPico hvis det er nødvendig. Det sørger dessuten for at systemet ditt er beskyttet i fremtiden.

KMSPico-virusKMSPico er et utrygt verktøy som tilbys for aktivering av Windows 10, 7 og Microsoft Office.

Hovedfarer tilknyttet bruk av KMSPico

Selv om brukere søker etter det offisielle KMSPico-verktøyet, er dette programmet uautorisert av Microsoft, og kan ikke på noen måte anses for å være legitimt. Under installasjonsprosessen kreves det at du deaktiverer alle sikkerhetsprogrammer på datamaskinen, noe som kan føre til at PC-systemet ditt er ubeskyttet og du har en høyere risiko for å bli infisert av malware.

Eksperter har allerede påpekt at dette programmet oppdages av antivirusprogrammer som et hacking-verktøy under følgende navn:

 • W32/Generik.GKMQDON!tr
 • Trojan.Win32.Chapak.ffkokb

I tillegg rapporterer brukere at de har opplevd problemer med proxy-innstillinger etter installasjon av dette verktøyet. Dette er på grunn av at pirat-programmer ofte endrer standardparametere i operativsystemet og påvirker legitime programmer. Derfor finnes det utallige diskusjoner om det såkalt KMSPico-viruset, som kan ødelegge nettleseropplevelsen på datamaskinen:

Do not install this. I warn you, I had turned off my antivirus and installed this program. End up with alot of malwares, 5 new strange apps and changed my browser data.

Reddit, Quora og andre teknologiske forum fylles imidlertid til stadighet med forespørsler om deling av programmets nedlastingsfil, eller spørsmål om hvorvidt programmet er trygt å bruke. Vær oppmerksom på at det finnes mange «eksperter» med tilknytning til dette verktøyet som aktivt publiserer hvor nyttig og trygt det er. Vær forsiktig med slike uttalelser og dobbeltsjekk alltid informasjonen på nettet. Hvis du har blitt omdirigert til nedlastingslenken for Kmspico fra nettsiden MyDigitalLife, bør du holde deg unna.

KMSPico hackeverktøy

Vær oppmerksom på at programmet bryter med retningslinjene til Microsoft. De som står bak dette verktøyet gir dessuten ingen garanti for at programmet er trygt å bruke. For flere år siden ble det ondsinnede installasjonsprogrammet brukt til å spre ransomware-trusselen Domino. Adware-programmer er også blitt oppdaget etter installasjon av dette programmet, og flere sikkerhetseksperter har derfor begynt å kalle det adware.

Nettkriminelle drar nytte av det faktum at brukere er ute etter gratis dataprogrammer, så de infiserer de mest forespurte dataprogrammene med skadelige komponenter, som trojanere og ormer, eller mindre skadelige trusler som adware. I dette tilfellet kan malware forårsake påtrengende annonser eller omdirigeringer til ondsinnede nettsider. Det er altså ingen tvil om at du må fjerne KMSPico fra systemet ditt snarest for å forbli trygg.

Vi oppfordrer deg til å UNNGÅ nedlasting av slike ulovlige verktøy. KMS-viruset er IKKE et trygt verktøy, så sørg for at du holder deg unna nettsider som nevnt ovenfor. De dukker normalt først opp i Google og kan se veldig overbevisende ut.

Operativsystemer som støttes av programmet

Når verktøyet ble offisielt lansert, ble det promotert som aktiveringsprogram for Windows- og Microsoft Office-produkter. I følge utviklerne kan det omgå restriksjoner og hjelpe brukere med å bruke programmet så lenge de vil. Det er imidlertid ingen tvil om at deaktivering av antivirusprogrammer for bruk av et slikt program ikke er et alternativ.

KMSPico Windows 10

Den nyeste versjonen av verktøyet skal kunne hjelpe brukere med å omgå restriksjoner og få muligheten til å bruke Windows 10 uten gebyrer og restriksjoner. Sikkerhetseksperter anbefaler imidlertid IKKE nedlasting av dette programmet ettersom det er ulovlig. Uansett hva annonsørene påstår om at det ikke kan oppdages av Microsoft, stemmer ikke dette. D kan enkelt få bot eller til og med havne i fengsel for bruk av ulovlig programvare. For øyeblikket er KMSPico Windows 10 allerede blokkert av Windows Defender, så brukere får tilbud om å deaktivere sanntidsbeskyttelsen. Dette er rett og slett latterlig.

KMSPico Windows 7

Denne versjonen kan aktivere operativsystemet uten at brukeren trenger å gjøre noe. Denne aktiveringen fungerer imidlertid ikke for alltid, slik hackere har påstått. I tillegg bør du være oppmerksom på at noen kilder av KMSPico Windows 7 er utrygge. Så snart du laster ned verktøyet kan det etter en viss tidsperiode begynne å kjøre ondsinnede aktiviteter. Slike aktiviteter inkluderer innhenting av sensitive opplysninger, installasjon av malware osv.

KMSPico Office 2016

KMSPico Office 2016 tilbys for å omgå restriksjoner fra Microsoft. Verktøyet lover å gi en genuin lisens og premium-funksjoner helt gratis. Prosessene slutter aldri å kjøre i bakgrunnen, så det er en stor sjanse for at systemet krasjer og slutter å fungere. Du kan ikke bruke en ulovlig lisens fra dette verktøyet hvis du avinstallerer det. Dette er imidlertid den eneste måten for å gjenopprette et trygt og sikkert miljø på datamaskinen.

Du kan aldri vite hvilke nye funksjoner programmet har. Hvis du ønsker å bruke en komplett, sikker og lovlig versjon av Windows eller Microsoft Office, bør du kjøpe den offisielle lisensnøkkelen. Du bør dessuten sørge for å oppdatere antivirus- og antispyware-programmet ditt for å forhindre sårbarheter i sikkerheten og forbli trygg på nettet.

Hvis du har installert dette ulovlige programmet anbefaler vi at du sjekker datamaskinen med et antimalware-program. Et grundig systemskann hjelper deg med å se hvorvidt du har installert ondsinnede programmer sammen med det eller ikke.

KMSPico malware

Ulovlig programvare kan dukke opp på datamaskinen din uten at du er klar over det

Dette verktøyet kan dukke opp på systemet ditt på to forskjellige måter. Du kan laste det ned direkte fra ulike villedende nettsider som promoterer det, eller utviklerne kan distribuere det sammen med et tredjepartsprogram og infiltrere systemet ditt uten din tillatelse.

Problemet er at utviklerne av skadelige eller potensielt uønskede programmer har en tendens til å benytte teknikken bundling, som hjelper dem med å spre tvilsomme produkter sammen med gratisprogrammer. Installasjonsprosessen av et tilsynelatende uskyldig program kan dermed komme sammen med andre programmer som lastes ned og installeres automatisk.

I tillegg bør du huske at programmet kjører i bakgrunnen, så du bør være svært oppmerksom under installasjon av gratisprogrammer. Ellers oppdager du kanskje ikke at dette upålitelige programmet kommer inn i systemet ditt og igangsetter potensielt skadelige aktiviteter.

I følge teamet hos NoVirus.uk, kan du unngå KMSPico og tilknyttede programmer ved å følge disse stegene:

 1. Aldri deaktiver antivirus-programmet ditt;
 2. Last kun ned programmer fra offisielle nettsider eller autoriserte distributører;
 3. Bruk avansert/tilpasset installasjon og se etter ekstrakomponenter;
 4. Sørg for at operativsystemet og sikkerhetsprogrammet ditt alltid er oppdatert.

Avinstaller KMSPico og bli kvitt OS-relaterte problemer

Begrepet KMSPico-virus brukes for å beskrive de uønskede konsekvensene av dette ulovlige programmet. Operativsystemet som er hacket ved bruk av dette verktøyet kan dessverre forårsake dataproblemer og forhindre deg fra å surfe trygt på nettet. Derfor bør du ikke beholde dette programmet på datamaskinen din, eller du bør unngå å laste det ned.

Den tryggeste måten for å fjerne KMSPico fra datamaskinen og bli kvitt systemrelaterte problemer, er å kjøre et komplett systemskann med et profesjonelt antimalware-program. Etter skannet kan du være trygg på at programmet blir eliminert fra systemet ditt, sammen med andre potensielt skadelige komponenter.

Etter fjerning av KMSPico foreslår vi at du ser etter følgende kjørbare filer på systemet, og sørger for at de elimineres:

 • Secoh-qad.exe
 • AutoPico.exe
 • Service_KMS.exe
 • unins000.exe
 • KMSELDI.exe
 • UninsHs.exe
 • tap-windows-9.21.0.exe

Hvis du ikke klarer å avinstallere KMSPico, kan du følge instruksjonene nedenfor og finne ut hvordan du forbereder datamaskinen for fjerning av malware. Vær oppmerksom og sørg for at du ikke fjerner viktige systemfiler. Ellers kan du forårsake mer skade på PC-en din eller ødelegge den permanent.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell KMSPico fjerningsguide for virus

Avinstaller fra Windows

For å bli kvitt KMSPico for Windows må du kvitte deg med følgende komponenter som kan være tilknyttet dette ondsinnede verktøyet:

 • KMSpico_setup.exe
 • [email protected]
 • www.ratondownloads.com.br AT2016.rar
 • Activator.rar
 • KMSpico_10.2.0.san.rar
 • Re-Loader RATON.exe

For å fjerne KMSPico-virus fra Windows 10/8, følger du disse stegene:

 1. Åpne Kontrollpanel via søkefeltet i Windows, og trykk Enter eller klikk på søkeresultatet.
 2. Under Programmer, velger du Avinstaller et program. Avinstaller fra Windows
 3. Finn oppføringer tilknyttet KMSPico-virus i listen (eller andre nylig installerte programmer som ser mistenkelige ut).
 4. Høyreklikk på programmet og velg Avinstaller.
 5. Hvis Brukerkontokontroll-vinduet dukker opp, klikker du på Ja.
 6. Vent til avinstallasjonsprosessen er fullført, og klikk på OK. Avinstaller fra Windows

Hvis du bruker Windows 7/XP, følger du disse instruksjonene:

 1. Klikk på Windows Start > Kontrollpanel i panelet til høyre (hvis du bruker Windows XP, klikker du på Legg til eller fjern programmer).
 2. I kontrollpanelet velger du Programmer > Avinstaller et program. Avinstaller fra Windows
 3. Velg det uønskede programmet ved å klikk på det.
 4. Klikk på Avinstaller/endre øverst.
 5. I vinduet som dukker opp, klikker du Ja for å bekrefte.
 6. Klikk OK når prosessen er fullført.

Til slutt bør du alltid tenke på beskyttelse mot crypto-ransomware. For å beskytte datamaskinen din mot KMSPico og annet ransomware bør du benytte en vel ansett anti-spionvare, som FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Anbefalt for deg

Velg riktig nettleser og øk sikkerheten med et VPN-verktøy

Det blir stadig viktigere å beskytte personvernet sitt på nettet, blant annet for å unngå lekkasje av personopplysninger og phishing-svindel. Et av de viktigste tiltakene er å legge til et ekstra sikkerhetslag ved å velge den sikreste og mest private nettleseren. Selv om nettlesere ikke gir komplett beskyttelse og sikkerhet, er noen av dem mye bedre ved sandboxing, HTTPS-oppgradering, aktiv innholdsblokkering, blokkering av sporere, beskyttelse mot phishing og lignende personvernrelaterte funksjoner.

Det er også mulig å legge til et ekstra beskyttelseslag og skape en helt anonym nettleseropplevelse ved hjelp av et Private Internet Access VPN. Denne programvaren omdirigerer trafikken via ulike servere, slik at IP-adressen og din geografiske posisjon skjules. Disse tjenestene har dessuten strenge retningslinjer mot loggføring, noe som betyr at ingen data blir loggført, lekket eller delt med tredjeparter. Kombinasjonen av en sikker nettleser og et VPN gir deg muligheten til å surfe sikkert på nettet uten å bli spionert på eller hacket av nettkriminelle.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Eksperten

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk