Fjern Search Anonymo-virus (Veiledning for fjerning) - oppdateringer aug 2017

Search Anonymo fjerningsguide for virus

Hva er Search Anonymo virus?

Kan Search Anonymo beskytte personvernet mitt mens jeg surfer på internett?

Search Anonymo virus

Search Anonymo virus er et veldig problematisk programvare som faller inn i katogorien nettleser kaprer. Det er laget for å kapre Chrome og Firefox nettlesere, men det kan starte å påvirke andre nettlesere i fremtiden også. Dette programmet forsøker å tvinge ofrene til å bytte deres standard søk til Searchanonymo.com, og hevder at dette søke verktøyet bidrar til å beskytte brukerenes personvern på nettet.

Dette uønskede programmet (PUP) lover å ikke spore brukeren og forbedre eseopplevelsen ved å gi de mest relevante søkeresultatene; men vi ser disse uttalelsene som ganske villedende for å være ærlig. Med en gang det er installert, Searchanonymo.com omdirigerer kaprerene nettleseren din til Omnibox og gir sine egene søkeresultater når du prøver å søke på internett rett fra nettleserens adresselinjen.

Men husk at en del av disse resultatene er betalt av tredjeparts selskaper som ønsker at deres koblinger skal vises i SearchAnonymo.com søke resultater. Disse modifiserte søkeresuktater kan inneholde lenker som går til helt sikre nettsteder, men du kan finne resulktater fylt med farlige linker også. Derfor anbefaler vi deg å bruke sunn fornuft og ikke bruke nettsteder som virker skumle.

Det virker som Search Anonymo kaprere forsøker å tjene penger via betalt per klikk annonserings ordningen men neppe bryr seg om troverdigheten av lenker som det fremmer via søkeresultater. Det er en av grunnene til at vi ikke anbefaler å bruke denne søkemotoren og foreslår at du fjernerSearch Anonymo.

Search Anonymo VirusSearch Anonymo kaprer kan bli installert fra dens offisielle nettside, men du kan også installere den sammen med gratis programmer. Når den har blitt installert, vil den forandre søke valgene til Chrome og Firefoz

På toppen av det hele, alle disse påstandene om tryggere søkeopplkevelservirker som fullstending tull. Selv om denne PUP lover å ikke spore brukernes aktivitet på internett, ikke engang ta en titt på søke og nettleserloggen, er vi redd at dette ikke er sant, og du bør slutte å bruke Search Anonymo søkemotoren med en gang.

I henhold til dette programmets personvernreglers, så snart brukeren installerer og kjører produkt programmet umiddelbart registerer informasjon som brukerens IP adresse, dato og klokkeslett for tilgang, navn og URL til filer som de henter opp, markedsførings data og mye mer.I tillegg sier dette mistenkelige programmet at det bruker Microsoft eller Yahoo søketjenester for å levere søkeresultater, og at disse selskaoene kan samle bruker søkeord, IP adresse, tid og dato for søk og mer.

I tillegg innrømmer dette tvilsome gratis programmet å bruke innsamlet informasjon til å overføre den til “tredjeparts innholdsleverandører og leverandører av sponsede lenker” Derfor blir det tydelig at dette mistenkelige søkeverktøyet faktisk sporer brukeren og dens opstander om trygge og private muligheter ikke er sanne. Derfor for å frigjøre plass på datamaskinen, foreslår vi at du fullfører Search Anonymo fjerning ved å bruke FortectIntego programvare.

Hvordan ble jeg smittet med dette viruset?

For det første må du huske på at selv om det er veldig irriterende, er denne nettleser parasitten et legitimt program. Derfor bruker det ikke noen ulovelige triks for å bli installert på offerets datamaskin system, og det har til og med sin egen offisielle hjemmeside som brukerene kan besøke og laste ned det beskrevene programmet derifra. men noen datamaskins brukere ender likevel opp med å installere dette programmet på datamaskinen uten å vite det, og det er ingen overraskelse at de begynner å stille spørsmål om Search Anonymos distribusjon.

Mesteparten av tiden installerer brukerene dette uvitende sammen med freeware eller shareware programmer, og det skjer som regel på grunn av mangel på brukerens oppmerksomhet til programvareinstallasjonen, som vanligvis gir flere installasjonsmuligheter for brukerene til å velge mellom. Brukere har en tendens til å anta at autovalg (standard) er den mest pålitelige. I virkeligheten inneholder disse avtaler om å akseptere tredjeparts programvare bultet med hovedprogramvaren og disse medfølgene elemntene er vanligvis adware, nettleserklaprer og andre mistenkelige programmer som ingen vil installere.

Det sier seg selv at du må bryte ned en slik programvare oakke før du begynner å installere den, så vekg tilpassende/avansert installasjon, fjern alle merkede ekementer. Bare installer nedlastingen etter du har sørget for at alle buntet elementer har blitt avmerket.

Hvordan kan jeg fjerne Search Anonymo fra Chrome og Firefox?

Vennligst følg instruksjonene som er gitt nedenfor for å fjerne Search Anonymo virus fra den påvirkede nettleseren. Du bør ikke ignorere problemmet, bytte mellom den berørte nettleseren og en annen vil ikke la deg gjemme deg fra denne kaprer fordi den kan påvirke flere nettlesere på engang. Derfor anbefaler vi deg å begynne å tenke på Search Anonymo fjerning. HVis du ikke liker tanken på å fjerne denne nettleser kapreren manuelt, kan du utføre en rask systemskan med et anti-spyware eller anti-malware origram og gi det tillatelse til å slette denne kapreren automatisk.

Du kan reparere virusskade ved bruk av FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalt for å søke etter potensielt uønskede programmer og virus med tilhørende filer og registeroppføringer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell Search Anonymo fjerningsguide for virus

Avinstaller fra Windows

Skjekk programmer og funksjoner mappe og fjern alle mistenkelige programmer du finner der. Vi anbefaler på det sterkeste å slette Search Anonymo programvare (hvis du kan finne den i programslisten selvfølgelig). His du ikke kan, gå vidre til det neste trinnet av Search Anonymo fjernings guide, og fiks hver av de berørte nettleserene individuelt.

For å fjerne Search Anonymo virus fra Windows 10/8, følger du disse stegene:

 1. Åpne Kontrollpanel via søkefeltet i Windows, og trykk Enter eller klikk på søkeresultatet.
 2. Under Programmer, velger du Avinstaller et program. Avinstaller fra Windows
 3. Finn oppføringer tilknyttet Search Anonymo virus i listen (eller andre nylig installerte programmer som ser mistenkelige ut).
 4. Høyreklikk på programmet og velg Avinstaller.
 5. Hvis Brukerkontokontroll-vinduet dukker opp, klikker du på Ja.
 6. Vent til avinstallasjonsprosessen er fullført, og klikk på OK. Avinstaller fra Windows

Hvis du bruker Windows 7/XP, følger du disse instruksjonene:

 1. Klikk på Windows Start > Kontrollpanel i panelet til høyre (hvis du bruker Windows XP, klikker du på Legg til eller fjern programmer).
 2. I kontrollpanelet velger du Programmer > Avinstaller et program. Avinstaller fra Windows
 3. Velg det uønskede programmet ved å klikk på det.
 4. Klikk på Avinstaller/endre øverst.
 5. I vinduet som dukker opp, klikker du Ja for å bekrefte.
 6. Klikk OK når prosessen er fullført.

Fjern Search Anonymo fra Mac OS X system

Fjern filer fra Programmer-mappen:

 1. I menyen velger du Gå > Programmer.
 2. Se etter alle tilhørende oppføringer i mappen Programmer.
 3. Klikk på appen og dra den til søppelmappen (eller høyreklikk og velg velg Flytt til søppelkurv\\) Fjern Search Anonymo fra Mac OS X system

For å fjerne et uønsket program, åpner du mappene Application Support, LaunchAgents og LaunchDaemons. Her sletter du alle relevante filer:

 1. Velg Gå > Gå til mappe.
 2. Skriv inn /Library/Application Support, klikk på Gå eller trykk Enter.
 3. Se etter tvilsomme oppføringer i mappen Application Support og slett dem.
 4. Åpne deretter mappene /Library/LaunchAgents og /Library/LaunchDaemons på samme måte og slett alle tilhørende .plist-filer. Fjern Search Anonymo fra Mac OS X system

Tilbakestill Mozilla Firefox

Firefox nettleser virker sårbar for Search Anonymo kapring. Hvis Firefox leseren allerede har begynt å gi deg searchanonymo.com resultater til deg, følg disse instruksjonene for å slette Search Anonymo forlengelse for godt.

Fjern skadelige utvidelser:

 1. Åpne Mozilla Firefox og klikk på Meny (tre horisontale linjer øverst til høyre i vinduet).
 2. Klikk på Utvidelser.
 3. Velg utvidelser som er knyttet til Search Anonymo virus og klikk på Fjern. Tilbakestill Mozilla Firefox

Tilbakestill startsiden:

 1. Klikk på de tre horisontale linjene øverst til høyre for å åpne menyen.
 2. Velg Innstillinger.
 3. Under Hjem angir du ønsket nettsted som skal åpnes hver gang du starter Mozilla Firefox.

Fjern informasjonskapsler og nettstedsdata:

 1. Klikk på Meny og velg Alternativer.
 2. Gå til Personvern og sikkerhet.
 3. Bla nedover for å finne Infokapsler og nettstedsdata.
 4. Klikk på Tøm data…
 5. Velg Infokapsler og nettstedsdata og Hurtiglagret nettinnhold og klikk på Tøm. Tilbakestill Mozilla Firefox

Tilbakestill Mozilla Firefox

Hvis Search Anonymo virus ikke ble fjernet etter å ha fulgt instruksjonene ovenfor, kan du tilbakestille Mozilla Firefox:

 1. Åpne Mozilla Firefox og klikk på Meny.
 2. Gå til Hjelp og velg Feilsøking. Tilbakestill Mozilla Firefox
 3. Under Gi Firefox en overhaling klikker du på Tilbakestill Firefox…
 4. I popup-vinduet som dukker opp klikker du på Tilbakestill Firefox for å bekrefte. Search Anonymo virus skal da bli fjernet. Tilbakestill Mozilla Firefox

Tilbakestill Google Chrome

I Chrome, du må finne og slette utvidelsen kalt Search Anonymo. Nedenfor kan de se en tutorial som forklarer hvordan du finner og sletter urvidelsen fra Chrome.

Slett ondsinnede utvidelser fra Google Chrome:

 1. Åpne menyen i Google Chrome (tre vertikale prikker øverst til høyre) og velg Flere verktøy Utvidelser.
 2. I det nye vinduet ser du alle installerte utvidelser. Avinstaller alle mistenkelige tilleggsprogrammer som kan være tilknyttet Search Anonymo virus ved å klikke på Fjern. Tilbakestill Google Chrome

Slett nettleserdata og hurtigminnet i Chrome:

 1. Klikk på Meny og velg Innstillinger.
 2. Under Personvern og sikkerhet velger du Slett nettleserdata.
 3. Velg Nettleserlogg, Informasjonskapsler og andre nettstedsdata samt Bufrede bilder og filer
 4. Klikk på Slett data. Tilbakestill Google Chrome

Endre startside:

 1. Klikk på menyen og velg Innstillinger.
 2. Se etter mistenkelige sider som Search Anonymo virus under Ved oppstart.
 3. Klikk på Åpne en bestemt side eller et sett med sider og klikk på de tre prikkene for å få tilgang til Fjern-alternativet.

Tilbakestill Google Chrome:

Hvis ingen av disse løsningene hjelper, kan du tilbakestille Google Chrome for å eliminere alle Search Anonymo virus-komponenter:

 1. Klikk på Meny og velg Innstillinger.
 2. Under Innstillinger blar du nedover og klikker på Avanserte.
 3. Bla nedover til du finner Tilbakestill og rydd opp.
 4. Klikk på Tilbakestill innstillinger til standardverdiene.
 5. Bekreft ved å klikke på Tilbakestill innstillinger for å fullføre fjerning av Search Anonymo virus. Tilbakestill Google Chrome

Etter avinstallering av dette potensielt uønskede programmet (PUP) og fiksing av nettleserne dine, anbefaler vi at du skanner PC-systemet ditt med en vel ansett anti-spionvare. Dette hjelper deg med å bli kvitt Search Anonymo registerspor og identifiserer dessuten relaterte parasitter og mulige malware-infeksjoner på datamaskinen din. For å gjøre dette kan du bruke våre mest populære malware-fjernere: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Anbefalt for deg

Velg riktig nettleser og øk sikkerheten med et VPN-verktøy

Det blir stadig viktigere å beskytte personvernet sitt på nettet, blant annet for å unngå lekkasje av personopplysninger og phishing-svindel. Et av de viktigste tiltakene er å legge til et ekstra sikkerhetslag ved å velge den sikreste og mest private nettleseren. Selv om nettlesere ikke gir komplett beskyttelse og sikkerhet, er noen av dem mye bedre ved sandboxing, HTTPS-oppgradering, aktiv innholdsblokkering, blokkering av sporere, beskyttelse mot phishing og lignende personvernrelaterte funksjoner.

Det er også mulig å legge til et ekstra beskyttelseslag og skape en helt anonym nettleseropplevelse ved hjelp av et Private Internet Access VPN. Denne programvaren omdirigerer trafikken via ulike servere, slik at IP-adressen og din geografiske posisjon skjules. Disse tjenestene har dessuten strenge retningslinjer mot loggføring, noe som betyr at ingen data blir loggført, lekket eller delt med tredjeparter. Kombinasjonen av en sikker nettleser og et VPN gir deg muligheten til å surfe sikkert på nettet uten å bli spionert på eller hacket av nettkriminelle.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Lidenskapelig virusforsker

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Gabriel E. Hall
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk