Fjerne Reveton Trojan

Reveton Trojan fjerningsguide

Hva er Reveton Trojan?

Reveton Trojan (kan også finnes som Trojan:Win32/Reveton.A) er et skadelig program eller ransomware, som presenterer seg selv for offeret gjennom en tilsynelatende legitim advarsel fra The FBI Federal Bureau, Canadian Security Intelligence Service (CSIS) eller et annet vel ansett byrå. I tillegg har dette malware-programmet en tendens til å «låse» offerets datamaskin og begynne å kreve penger for å gjenopprette tilgang til den. For å tvinge deg til å gjøre dette hevder det at «PC-en din er blokkert på grunn av minst en av grunnene som nevnes nedenfor» og hevder at du har spredt materiale beskyttet av opphavsrett eller utført andre ulovlige aktiviteter. Vi anbefaler ikke under noen omstendighet at du betaler en «bot», som aggresivt kreves gjennom advarslene til Reveton Trojan. I stedet for å dele penger med svindlere, bør du umiddelbart fjerne Trojan:Win32/Reveton.A

Hva er tegnene på infisering av REVETON TROJAN?

I de fleste tilfeller spres Reveton Trojan gjennom Citadel Botnet, som kan plantes i programmer som virker å være trygge. Så snart det kommer inn i datamaskinen, vil dette scamware-programme kapret nettleseren og utføre sine egne ondsinnede prosesser som fører ofrene til kontinuerlige omdirigeringer og nedsatt systemhastighet. Denne trojaneren utgjør en stor fare for brukerens personlige data som lagres på PC-en fordi det også er oppdaget å fungere som en trojaner. Med hjelp av denne får hackere muligheten til å aksessere den infiserte PC-en og overvåke internettaktivitetene eller stjele personlig informasjon.

Hvordan fjerne REVETON TROJAN?

For å fjerne Reveton Trojan bør du kjøre et fullstendig systemskann med et vel ansett antimaltware-program, som for eksempel FortectIntego eller SpyHunter 5Combo Cleaner. Dersom du ikke kan kjøre anti-spionvaren kan du følge disse stegene:

1. Bruk en annen datamaskin til å laste ned FortectIntego eller et annet vel ansett antimalware-program.

2. Oppdater programmet og lagre det på en USB-pinne eller en CD.

3. I mellomtiden starter du den infiserte datamaskinen i Sikkerhetsmodus med kommandolinje og kobler til USB-pinnen.

4. Start den infiserte datamaskinen på nytt og kjør et fullstendig systemskann.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Anbefalt for deg

Velg riktig nettleser og øk sikkerheten med et VPN-verktøy

Det blir stadig viktigere å beskytte personvernet sitt på nettet, blant annet for å unngå lekkasje av personopplysninger og phishing-svindel. Et av de viktigste tiltakene er å legge til et ekstra sikkerhetslag ved å velge den sikreste og mest private nettleseren. Selv om nettlesere ikke gir komplett beskyttelse og sikkerhet, er noen av dem mye bedre ved sandboxing, HTTPS-oppgradering, aktiv innholdsblokkering, blokkering av sporere, beskyttelse mot phishing og lignende personvernrelaterte funksjoner.

Det er også mulig å legge til et ekstra beskyttelseslag og skape en helt anonym nettleseropplevelse ved hjelp av et Private Internet Access VPN. Denne programvaren omdirigerer trafikken via ulike servere, slik at IP-adressen og din geografiske posisjon skjules. Disse tjenestene har dessuten strenge retningslinjer mot loggføring, noe som betyr at ingen data blir loggført, lekket eller delt med tredjeparter. Kombinasjonen av en sikker nettleser og et VPN gir deg muligheten til å surfe sikkert på nettet uten å bli spionert på eller hacket av nettkriminelle.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk