Fjern ReimagePlus.com-annonser (Gratisinstruksjoner) - oppdateringer des 2017

ReimagePlus.com fjerningsguide for reklame

Hva er ReimagePlus.com-annonser?

Hva er ReimagePlus.com?

ReimagePlus.com ads

ReimagePlus.com er en markedsføringsplattform som brukes for å promotere Reimage. Dette domenet begynner normalt å dukke opp i alle de mest populære nettlesere (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer) rett etter installasjon av en annen gratisnedlasting. Det er dessverre ennå ikke klart hvilke programmer som legger til ReimagePlus.com popup-annonser til nettlesere. Likevel er det tydelig at dette popup-viruset distribueres via programvarepakker.

Reimage-annonser forårsakes av relaterte nettlesertillegg. Så snart ett av disse er installert, aktiveres det hver gang du slår på datamaskinen. Du kan dessuten oppdage en snarvei på skrivebordet ditt som omdirigerer deg til ReimagePlus.com-domenet. Nettsiden ber brukere installere optimeringsverktøy eller ringe etter teknisk støtte.

Du må imidlertid være klar over at denne annonseringsplattformen er betalt, akkurat som hundrevis av lignende sikkerhetsprogrammer eller PC-optimatorer. I tillegg til ReimagePlus.com omdirigeringer kan du begynne å se popup-varsler som informerer om ulike risikoer for datamaskinen din.

Dersom du har sett slike varsler en stund bør du vurdere datamaskinens ytelse. Er den lav? Kan den inneholde dårlige registerfiler? Vær oppmerksom på at Reimage er et verktøy som kan hjelpe deg med å forbedre datamaskinens hastighet og ytelse. I tillegg kan du ringe profesjonelle teknikere og få hjelp på denne måten øyeblikkelig.

ReimagePlus.com ads

Hvordan kan ReimagePlus.com kapre datamaskinen min?

ReimagePlus.com er som allerede nevnt en annonseringsplattform, så det kan ikke kapre noe. Dets annonser forårsakes av nettlesertillegg og utvidelser som promoteres i en pakke med gratis programvare. Som du sannsynligvis allerede vet, har slike komponenter en tendens til å spres ved hjelp av andre freeware- og shareware-programmer.

Hver gang du installerer en nedlastingsassistent, mediespiller, PDF-generator eller en annen gratis programvare, risikerer du å laste ned en rekke andre programmer, inkludert Discount Buddy, Search Safer, VeriBrowse og mange andre. Heldigvis har freeware-distributører gitt oss muligheten til å velge bort slike uønskede komponenter. For å kunne gjøre dette kreves imidlertid mye mer oppmerksomhet under installasjonen av freeware-programmet enn hva brukere normalt gir.

Det er nødvendig å velge avansert eller tilpasset installasjon og sjekke alle avkryssingsbokser nøye. Ellers kan du komme til å hoppe over listen med «valgfrie komponenter» og utilsiktet samtykke i å installere hele listen med ekstraprogrammer.

Hvordan fjerne ReimagePlus.com?

ReimagePlus.com er IKKE et virus, noe det er viktig å være klar over. Dersom du ikke ønsker å beholde dette programmet på datamaskinen kan du imidlertid fjerne Reimage fra systemet. For å gjøre det kan du følge denne fjerningsveiledningen:

  • Klikk 'Start' → 'Kontrollpanel' → 'Avinstaller et program' eller 'Legg til/fjern programmer'
  • Finn Reimage, høyreklikk på det og velg «Avinstaller»
Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fornøyd-
garanti
Last ned
Fornøyd-
garanti
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av , , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
har en gratis, begrenset skanner. tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med , kan du prøve Combo Cleaner.
Intego

Anbefalt for deg

Velg riktig nettleser og øk sikkerheten med et VPN-verktøy

Det blir stadig viktigere å beskytte personvernet sitt på nettet, blant annet for å unngå lekkasje av personopplysninger og phishing-svindel. Et av de viktigste tiltakene er å legge til et ekstra sikkerhetslag ved å velge den sikreste og mest private nettleseren. Selv om nettlesere ikke gir komplett beskyttelse og sikkerhet, er noen av dem mye bedre ved sandboxing, HTTPS-oppgradering, aktiv innholdsblokkering, blokkering av sporere, beskyttelse mot phishing og lignende personvernrelaterte funksjoner.

Det er også mulig å legge til et ekstra beskyttelseslag og skape en helt anonym nettleseropplevelse ved hjelp av et Private Internet Access VPN. Denne programvaren omdirigerer trafikken via ulike servere, slik at IP-adressen og din geografiske posisjon skjules. Disse tjenestene har dessuten strenge retningslinjer mot loggføring, noe som betyr at ingen data blir loggført, lekket eller delt med tredjeparter. Kombinasjonen av en sikker nettleser og et VPN gir deg muligheten til å surfe sikkert på nettet uten å bli spionert på eller hacket av nettkriminelle.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Lucia Danes
Lucia Danes - Virusforsker

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Lucia Danes
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk