Fjern Reimage-virus (Veiledning for fjerning) - oppdateringer okt 2018

Reimage fjerningsguide for virus

Hva er Reimage-virus?

Hva er Reimage og er det virkelig et virus?

Reimage virus

Reimage er IKKE et virus. Det er en PC-optimator som du kan installere fra den offisielle nettsiden, tredjeparts nettsider og sammen med ulike programmer. Noen av disse er velkjente programmer, mens andre er ukjente; derfor har mange blitt overbeviste om at Reimage PC Repair er et ondsinnet program som kan infiltrere datamaskinen på samme måte som virus. De kaller det «Reimage-virus».

Dersom du er en av disse brukerne bør du vite at det ikke stemmer. Dette programmet oppfyller stort sett det det lover – reparere PC-systemet og forbedre funksjonaliteten. Dette programmet har feilaktig blitt merket som scareware på grunn av at det folk er blitt overbevist om at alt det prøver å gjøre er å overbevise folk om å kjøpe fullversjonen. I dette tilfellet påpeker vi at annonsene vises ganske ofte.

Det er imidlertid ingen overraskelse at du må betale for noe du ikke kan lage selv. Dersom Reimage har «infiltrert» PC-en din bør du tenke gjennom gratisprogrammene du har installert på datamaskinen din uten at du har overvåket installasjonsprosessen. Bundling er legitimt og du er en av de som har opplevd det.

Når du har Reimage på datamaskinen din vil du se systemskannere og popup-annonser som hevder at datamaskinen din er i fare. Målet er å overbevise deg om at du trenger å kjøpe lisensen. Vær oppmerksom på at datamaskinen din ikke trenger å være infisert av virus og at disse falske meldingene vises kun for å få deg til å bruke pengene dine på dette programmet. Det er bare god forretningssans, sant?

Etter å ha klikket på «Start reparasjon»-knappen kan du bli omdirigert til ukjente nettsider som kan prøve å få deg til å kjøpe Reimage Plus for livstid. Det er ditt valg. Dersom du allerede har lastet ned dette programmet bør du enten fjerne Reimage PC Repair eller beholde det på datamaskinen som et sekundært sikkerhetsprogram. Ved å beholde dette programmet på systemet vil du oppleve tonnevis av kommersielle annonser og omdirigeringer til ukjente nettsider.

Kan det kapre datamaskinen min uten nedlasting?

Du bør være oppmerksom på at Reimage IKKE kan komme inn i datamaskinen din uten din tillatelse. Dette programmet må lastes ned enten fra den offisielle siden, eller fra en tredjeparts nettside som har blitt involvert i distribueringen. Uansett krever installasjonsprosessen brukerens inngripen.

Under installasjon av Reimage på datamaskinen din bør du imidlertid være oppmerksom fordi det også kan installere verktøylinjen Babylon og andre tredjepartsprogrammer i en pakke. Dersom du har bestemt deg for å laste ned dette programmet på datamaskinen din blir du sannsynligvis tilbudt å installere 'Anbefalte' innstillinger, som inkluderer AVG Safeguard Toolbar og nettlesertillegget search.avg.com.

Selvsagt bør du godta installasjon av slike programmer ettersom de er påligelige sikkerhetsverktøy. Du bør imidlertid være forberedt på å motta popup-annonser som tilbyr deg å kjøpe Reimage Plus PC Repair Online ettersom dette er en betalt sikkerhetsprogramvare.

Hvordan fjerne Reimage virus fra datamaskinen min?

Som vi allerede har nevnt, er IKKE Reimage et virus eller et ondsinnet program. Vi anbefaler imidlertid at du er forsiktig med annonsene fra dette programmet ettersom de kan få deg til å kjøpe lisensen. Dersom du har lyst til å gjøre dette bør du selvsagt laste ned Reimage til datamaskinen din.

Reimage virus

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Spørsmål. Jeg har nylig mottatt mange meldinger om at datamaskinen min er infisert, og at den eneste måten å redde den fra truslene er å kjøpe fullversjonen av Reimage PC Repair Online. Jeg kan imidlertid ikke huske å ha installert dette programmet i det heletatt… Er dette legitime advarsler, eller er det svindel?

Svar. Du har å gjøre med en legitim PC-optimator som kalles Reimage PC Repair. Dette programmet har mottatt ulike kommentarer ettersom det antas at det prøver å skremme PC-brukere til å kjøpe fullversjonen. Vi kan imidlertid ikke finne et antivirus- eller antimalware-program som tilbys gratis.

I tillegg distribueres Reimage PC Repair normalt i pakker med gratis programvare, akkurat som hundrevis av lignende programmer. Så dersom du nylig har installert slike programmer på datamaskinen din og du vet at du ikke har overvåket installasjonsprosessen har du bare deg selv å takke.

Spørsmål. Jeg har oppdaget en økt mengde annonser i nettleseren min. Disse sier stort sett at jeg må laste ned fullversjonen av et program kalt Reimage Repair for å beskytte datamaskinen min. I tillegg finnes det nå en totalt unyttig Babylon verktøylinje i nettleserne mine. Hvordan har disse irriterende Reimage-annonsene og verktøylinjene dukket opp, og hvordan fjerner jeg dem?

Svar. Du har nettopp vært utsatt for et fenomen som kalles bundling. Bundling er en legitim distribusjonsmetode som brukes for å spre flere programmer på én gang. I de fleste tilfeller benyttes denne metoden for distribusjon av potensielt uønskede programmer, som nettleserkaprere og adware. Verktøy som Reimage kan imidlertid også bli installert i en pakke med gratis programvare. Dersom du ønsker å bli kvitt Reimage PC Repair-annonser bør du avinstallere dette programmet.

Spørsmål. Kan noen forklare meg hva Reimage PC Repair er? Er det et virus eller ikke? Det har plaget meg en stund. Det har bedt meg om å kjøpe fullversjonen og dessuten omdirigert meg til ulike mistenkelige nettsider. Hvordan fjerner jeg det?

Svar. Reimage PC Repair er IKKE et virus. Det er en PC-optimator som prøver å promotere fullversjonen. Forekomsten av dette programmet betyr at du bør tenke over hvilke freeware-programmer du nylig har installert på datamaskinen din fordi annonser fra Reimage normalt dukker opp etter å ha installert dette programmet.

For å bli kvitt dem må du fjerne Reimage. Dersom du bekymrer deg for om datamaskinen din er trygg bør du dessuten også utføre et fullstendig systemskann og fikse problemer ved hjelp av dette problemet.

Spørsmål. Jeg har sett annonser på nettet som ber meg om å laste ned Reimage PC Repair, som ser ut til å være en pålitelig systemskanner. Jeg ser imidlertid at det foreslår installasjon av allslags ekstraprogrammer som verktøylinjen AVG Safeguard eller søkemotoren search.avg.com, og jeg synes at dette er mistenkelig. Hva synes dere om dette verktøyet? Er det pålitelig eller bør jeg fjerne installasjonsfilen og finne et annet verktøy for å skanne systemet mitt?

Svar. Reimage PC Repair er pålitelig og du kan laste det ned dersom du ønsker å skanne datamaskinen din. Det kan imidlertid tilby deg å kjøpe fullversjonen. Dersom du ønsker å unngå forekomsten av disse annonsene bør du holde deg unna dette verktøyet.

Spørsmål. Vennligst hjelp meg. Jeg opplever massevis av annonser som omdirigerer meg til mistenkelige nettsider og advarer meg om systeminfeksjoner. Jeg ser kontinuerlige meldinger om at dette kan stoppes ved å laste ned Reimage PC Repair. Er det et legitimt verktøy eller er det kilden til disse annonsene? Hvordan fjerner jeg det?

Svar. Reimage Repair prøver å overbevise deg om at du må kjøpe fullversjonen. Du kan stole på dette programmet, selv om det har blitt promotert ved hjelp av en ganske aggressiv annonseringsteknikk. Likevel er dette et legitimt program som du kan bruke for å skanne etter problemer på datamaskinen din.

Avinstaller Reimage:

  • Klikk Start Control Panel Programs and Features (hvis du er en Windows XP bruker, klikk på Add/Remove Programs).
  • Hvis du er en Windows 10 / Windows 8 bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når Quick Access Menu dukker opp, velg Control Panel og Uninstall a Program.
  • Så, se etter Reimage eller andre nylig installerte programmer.
  • Avinstaller disse og klikk OK for å lagre endringer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fornøyd-
garanti
Last ned
Fornøyd-
garanti
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av , , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
har en gratis, begrenset skanner. tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med , kan du prøve Combo Cleaner.
Intego

Anbefalt for deg

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Alice Woods
Alice Woods

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Alice Woods
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk