Fjerne RegGenie

RegGenie fjerningsguide

Hva er RegGenie?

RegGenie er et ondsinnet program, som er spredt på Internett som et register renere. Hvis den klarer å komme inn på datamaskinen din, begynner det å vise sine annonser som er tydelig satt til å gjøre folk kjøpe sin lisensiert versjon. Ifølge våre eksperter, disse meldingene stort sett advare om tapsutsatte avsøke resultater som neppe kan kalles ‘informativ’ og ‘troverdig’. Enda mer, noen av dem har til og med sagt at dette programmet oppdager de samme registret problemer på alle datamaskiner. Etter å ha testet RegGenie på datamaskinene våre, oppdaget vi at dette programmet oppdager uviktige registerfeil som neppe kan hjelpe folk til å gjøre sine maskiner kjører fortere. Så, hvis du merke meldinger fra RegGenie på datamaskinens skrivebord, bør du, for all del, ignorere dem og aldri betaler for sin lisens. Ellers vil du tape penger.

Hvordan kan RegGenie infiltrere datamaskinen min?

RegGenie er stort sett spredt på internett akkurat som alle andre potensielt uønsket program. Hvis du ønsker å unngå det, kan du prøve å ignorere disse annonsene som tilbyr sjekker datamaskiner gratis. Vanligvis, når du klikker på en slik varsling, kan du enkelt godta å laste ned prøveversjonen av RegGenie eller lignende program. Så snart det blir på sitt mål PC system, vanligvis endrer det systemet og begynner å vise sine annonser. Hvis du lagt merke RegGenie rapporter om hundrevis av forskjellige registret feil, anbefaler vi ignorere slike varsler, fordi de søker å skape et behov for sin lisensiert versjon. Du bør også avinstallere prøveversjonen av dette programmet.

Hvordan fjerne RegGenie?

Hvis du ønsker å fjerne RegGenie fra datamaskinen, følger du denne fremgangsmåten:

  1. Klikk på Start -> Kontrollpanel -> Programmer (eller Legg til/fjern programmer) -> Avinstaller et program.
  2. Her ser for RegGenie og andre ukjente oppføringer, og velg ‘Avinstaller/endre’.
  3. Klikk OK for å lagre endringene.

Hvis dette ikke klarer å kvitte seg med sine irriterende varsler, kjøre en full system skann med FortectIntego eller SpyHunter 5Combo Cleaner.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Anbefalt for deg

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk