Fjerne Rankings-analytics.com referral spam (Gratisveiledning)

Rankings-analytics.com referral spam fjerningsguide

Hva er Rankings-analytics.com referral spam?

Hvorfor opplever jeg Rankings-analytics.com referral spam?

Rankings-analytics.com referral spam er det nyeste problemet for webmastere, eiere av nettsteder og administratorer. Ved å angripe nettsteder ved hjelp av referrer spam, prøver spammere å få domenet sitt til å dukke opp i Google Analytics og lure administratorene til å besøke dem. I bytte mot dette prøver de å promotere disse nettsidene og øke siderangen deres i Google-søk. Denne teknikken er kjent som referrer spam-indeksing og blackhat SEO. Hva er hovedproblemene som forårsakes av Rankings-analytics.com referral spam? Dersom du setter din lit til Google Analytics data mens du prøver å forbedre nettstedet ditt kan du oppdage at det er vanskelig å behandle disse dataene på en skikkelig måte. Referrer spam kan enkelt påvirke nettstedets bounce rate og alle følgende seksjoner: besøkende, tilegnelse, oppførsel osv. Det kan dessuten være skadelig å klikke på slike URL-er ettersom det ikke finnes noen garanti for at alle nettsider som setter sin lit til en slik teknologi er trygge. Dersom du har besøkt slike henvisninger en stund, kan det være lurt å skanne datamaskinen med et pålitelig antispyware og sørge for at datamaskinen din er virusfri.

Henvisninger som Rankings-analytics.com har dessverre ingenting med nettsiden din å gjøre. Som du kanskje allerede har forstått er målet å øke besøkstrafikken til spesifikke nettsider og få høyere posisjoner i Google-søk. Etter å ha undersøkt dette fant vi ut at domenet tilhører SEMALT. Selv om vi ikke kan hevde at dette markedsføringsselskapet er upålitelig, er praksisen deres ved innhenting av referrer spam ganske mistenkelig.

Forhindre referral spam på nettsiden din:

Dersom du har hatt problemer med Rankings-analytics.com referrer spam en stund har du kanskje tenkt at referral exclusion-listen er alt som skal til for å fikse dette problemet. Dette alternativet kan imidlertid kun hjelpe deg med å fjerne denne henviseren fra statistikken din og overføre den til direkte trafikk, noe som kan føre til ytterligere problemer. For å unngå Rankings-analytics.com referral spam må du opprette et ekskluderingsfilter og blokkere det ved hjelp av .htaccess-filen. Hvordan gjør du dette? På neste side får du en fullstendig veiledning for hvordan du fikser ditt referral spam-problem.

Hvordan blokkere Rankings-analytics.com referral traffic?

Dersom du trodde at Rankings-analytics.com er en nettside som er verdt å besøke, tar du feil. Heldigvis er det ingen garanti for at alle slike henvisninger er skadelige, så du bør skanne datamaskinen din med en vel ansett antispyware og sørge for at datamaskinen din er fri for virus. For å gjøre dette anbefaler vi FortectIntego eller Malwarebytes. For å stoppe Rankings-analytics.com referral spam i din Google Analytics, kan du følge disse stegene:

Hvordan blokkere Rankings-analytics.com referral spam i Google Analytics

Steg 1: Stopp Rankings-analytics.com referrer spam ved å opprette et ekskluderingsfilter

  1. Åpne din Google Analytics-konto. Gå til AdminAll Filters.
  2. Klikk på Add Filter-knappen og legg til Rankings-analytics.com i filternavnet.
  3. Velg deretter Custom i Filter Type-seksjonen og angi Campaign Source i Filter Field. Til slutt legger du til Rankings-analytics.com i Filter Pattern.
  4. Klikk Save for å lagre disse endringene.

Steg 2: Blokker Rankings-analytics.com referral spam ved å bruke .htaccess-filen

  1. Få tilgang til din .htaccess file.
  2. Legg til koden som angis nedenfor:

## SITE REFERRER BANNING
RewriteCond %{HTTP_REFERER} Rankings-analytics\.com [NC,OR]
RewriteCond %{HTTP_REFERER} Rankings-analytics\.com
RewriteRule .* – [F]

Dersom du ikke vet hvordan du får tilgang til .htaccess-filen kan du følge disse stegene:

  1. Logg inn på cPanel og gå til Files-seksjonen. Her klikker du på File Manager-ikonet.
  2. Merk deretter av boksen Document Root for, velg domenenavnet ditt og klikk på Go. Warning!
  3. Vent på en ny fane eller et nytt vindu og finn .htaccess-filen. Høyreklikk på den og velg Code Edit.
  4. Kopier og lim inn koden som angis ovenfor og klikk på Save Changes.
Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Anbefalt for deg

Velg riktig nettleser og øk sikkerheten med et VPN-verktøy

Det blir stadig viktigere å beskytte personvernet sitt på nettet, blant annet for å unngå lekkasje av personopplysninger og phishing-svindel. Et av de viktigste tiltakene er å legge til et ekstra sikkerhetslag ved å velge den sikreste og mest private nettleseren. Selv om nettlesere ikke gir komplett beskyttelse og sikkerhet, er noen av dem mye bedre ved sandboxing, HTTPS-oppgradering, aktiv innholdsblokkering, blokkering av sporere, beskyttelse mot phishing og lignende personvernrelaterte funksjoner.

Det er også mulig å legge til et ekstra beskyttelseslag og skape en helt anonym nettleseropplevelse ved hjelp av et Private Internet Access VPN. Denne programvaren omdirigerer trafikken via ulike servere, slik at IP-adressen og din geografiske posisjon skjules. Disse tjenestene har dessuten strenge retningslinjer mot loggføring, noe som betyr at ingen data blir loggført, lekket eller delt med tredjeparter. Kombinasjonen av en sikker nettleser og et VPN gir deg muligheten til å surfe sikkert på nettet uten å bli spionert på eller hacket av nettkriminelle.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Olivia Morelli
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk