Hva er Problem.437332391.js? Bør jeg fjerne det?

Hva bør jeg vite om filen problem.437332391.js?

Filen problem.437332391.js tilhører en gruppe av JavaScript-filer som brukes til å kjøre klientinstruksjoner på ulike nettsider. Utviklere kan bruke JavaScript til en rekke ulike formål, inkludert automatisk endre formaterte datoer, åpne nye nettleservindu, endre bilder eller tekst når musepekeren holdes over og andre funksjoner. På grunn av at JavaScript gir en lang rekke muligheter er det ikke uvanlig at denne koden misbrukes av utviklerne av potensielt uønskede programmer, virus og ormer.

Problem.437332391.js er spesielt tilknyttet en av de mest aggressive og vanligste virusene i dag, Locky virus. JavaScript er en relativt ny måte å distribuere dette viruset på. Det startet med et word-dokument som hevder å inneholde fakturainformasjon. Dette word-dokumentet er kodet med makro-skript som dekrypterer den infiserte filen og aktiverer viruset.

Overgangen til JavaScript var et ganske selvsagt steg for utviklerne av Locky. Disse filene er mye mindre og mer villedende; derfor har antivirus-verktøy vanskeligere for å oppdage dem. Det er mulig at Locky nå spres raskere på grunn av dette byttet til JavaScript. .js-filen spres akkurat som word-filen via søppelpost og aktiveres så snart brukeren pakker opp zip-filen. Systemet skannes deretter for å bestemme lokasjonen. Hvis operativsystemet er russisk vil viruset avinstallere seg selv. Ellers starter filkrypterings-prosessen. Dersom du oppdager filen Problem.437332391.js som vedlegg til en e-post med mistenkelig avsender bør du ikke pakke ut ZIP-filen ettersom dette aktiverer scriptet som laster ned det ondsinnede Locky-viruset til datamaskinen din. Du må skynde deg å fjerne Problem.437332391.js-filen fra systemet ditt før det er for sent! Dersom du allerede har åpnet filen og dokumentene dine er krypterte har du en alvorligere oppgave å hanskes med; fjerning av Locky-viruset. Vi anbefaler at du bruker et vel ansett antivirus-program som FortectIntego til å gjøre dette.

Hvordan beskytter du PC-en din mot slike filer?

Den beste måten for å unngå å bli infisert av slike ondsinnede programmer er å ta forholdsregler før viruset kommer inn i datamaskinen. Ettersom du allerede er kjent med Problem.437332391.js-filen og vet hvordan den distribueres kan du allerede tenke deg hva du bør gjøre for å beskytte deg selv. Et av nøkkelstegene er å være veldig forsiktig med å åpne nye e-poster, for ikke å nevne nedlasting av vedlagte filer, spesielt dersom senderen ser mistenkelig ut. Et annet steg er å skaffe et pålitelig antivirus-program og holde det oppdatert for å få best mulig beskyttelse.

Hvordan fjerne Problem.437332391.js-filen fra datamaskinen?

Du kan fjerne Problem.437332391.js-filen manuelt så lenge den ikke har vært åpnet og viruset ennå ikke er aktivert. Dersom den har blitt aktivert betyr det imidlertid at du også må bekymre deg for fjerning av Locky-viruset. Dette er kanskje ikke en enkel jobb selv om du velger automatisk fjerning ettersom dette viruset er ekstremt aggressivt og kan blokkere hele antivirus-programmet ditt. Dette problemet kan løses ved å koble PC-en fra nettverket. Dersom du opplever andre problemer kan du se artikkelen vår som inkluderer instruksjoner for fjerning av Locky-virus.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Om forfatteren
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Lidenskapelig virusforsker

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Gabriel E. Hall
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk