Fjerne PCH Search

PCH Search fjerningsguide

Hva er PCH Search?

PCH Search er en annen søkemotor, som har igangsatt ulike diskusjoner på internett i disse dager. Det virker som den viktigste grunnen, hvorfor det fikk så mye oppmerksomhet, er dens distribusjonsmetode. PCH Søk kan lett dukke opp på din datamaskin etter installere gratis programmer fra Internett. Hvis du klarte å laste ned dette programmet på maskinen din, bør du ikke la den være der. Vi anbefaler at fordi denne søkemotoren kan returnere for deg endrede søkeresultater som søker å fremme relaterte nettsteder. Dessuten kan det også laste ned PCH Search Toolbar, begynne å vise kontinuerlig pop-up-annonser eller bare maskinen din tregere. Hvis du lagt merke til PCH Søk i stedet for din hjemmeside eller standard søkemotor, bør du ikke kaste bort tid og sjekke datamaskinen med pålitelig anti-spyware.

HVORDAN KAN PCH Søk infiltrere DATAMASKINEN MIN?

Det er hundrevis av PC-brukere som ble lurt til å installere PCH Søk på sine datamaskiner manuelt fordi dette programmet lover diverse premier bare for å bruke det. Men i de fleste om de tilfellene det viser seg etter installere freeware og shareware. Denne distribusjonsmetode kan neppe kalles skadelig. Men det tydelig initierer ulike tvil fordi folk ønsket neppe hvor mange programmer de vil laste ned. For å unngå PCH søk, sørg for å velge en tilpasset eller avansert metode installasjon når du installerer freeware på datamaskinen. Etter det, finne haken som går med på å installere PCH søk og velge den bort.

HVORDAN FJERNE PCH søk?

Hvis du fant PCH Søk i stedet for din startside eller standard søkemotor, betyr det at du lastet den ned på din datamaskin eller annen måte. I de fleste om de tilfellene, skjer det når du laster ned freeware fra Internett. Hvis du ønsker å fjerne PCH Søk, følg denne guiden:

Først av alt, eliminere PCH Søk via Legg til/fjern programmer:

 1. Klikk på Start -> Kontrollpanel -> Programmer (eller Legg til/fjern programmer) -> Avinstaller et program.
 2. Her ser for PCH Søk, PCH Search & Vinn Toolbar og andre ukjente oppføringer, og velg ‘Avinstaller/endre’.
 3. Klikk OK for å lagre endringene.

I tillegg fjerner DVDVideoSoft Toolbar fra nettlesere (Google Chrome, Mozilla Firefox og Internett Explorer):

Internett Explorer:

 1. Åpne Internett Explorer, gå ‘Verktøy‘ -> «Administrer tillegg‘ -> ‘Verktøylinjer og utvidelser’.
 2. Her ser for PCH Søk, PCH Search & Vinn Toolbar og lignende oppføringer, og klikk ‘avinstallere‘.
 3. Etter det, endre startsiden.

Mozilla Firefox:

 1. Åpne Mozilla Firefox, gå ‘Verktøy‘ -> ‘Add-ons‘ -> ‘Extensions‘.
 2. Finn PCH Søk, PCH Search & Vinn Toolbar og lignende oppføringer, og klikk ‘Avinstaller‘.
 3. Når du gjør det, ikke glem å endre startside.

Google Chrome:

 1. Klikk på Chrome på menyknappen på nettleseren Google Chrome, velger du Verktøy -> Utvidelser.
 2. Her ser for PCH Søk, PCH Search & Vinn Toolbar og andre ukjente utvidelser og bli kvitt dem ved å klikke på papirkurven.
 3. Etter det, endre innstillingene for startsiden.

Til slutt, skanne datamaskinen med et av disse programmene: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Anbefalt for deg

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Veiledning for sletting på andre språk