Fjerne PC Privacy Dock

PC Privacy Dock fjerningsguide

Hva er PC Privacy Dock?

Hva er PC Privacy Dock?

PC Privacy Dock (finnes også som PC Privacy Dock 2.3, PC Privacy Shield, PCPrivacyDock) er et gratisprogram som allerede er lastet ned av hundrevis av PC-brukere. Det promoteres som en systemrenser som er i stand til å fjerne informasjon tilknyttet ditt personvern. Likevel er det merket som et potensielt uønsket program (PUP) og behandles som et upålitelig systemverktøy. Det er oppdaget at PC Privacy Dock kan infiltrere datamaskiner via andre gratisnedlastinger, som mediespillere, nedlastingsassistenter eller PDF-generatorer. Det kan dessuten kjøre flere prosesser i oppgavebehandleren og installere en auto-oppdateringskomponent (updater.exe). I tillegg kan det forårsake popup-annonser som kan promotere annen mistenkelig programvare, for eksempel NextLive og PicEnhance.

Alle ovennevnte problemer er små sammenlignet med kontinuerlige systemskann og varsler om at PC Privacy Dock virus kan initieres så snart det er installert. Det virker til at hovedformålet til dette programmet er å overbevise brukere til å betale for premium-versjonen av dette verktøyet. Derfor sjekker det kontinuerlig datamaskinen din og leverer advarsler om ulike personvernproblemer. Så snart du klikker på «Rens nå» eller en lignende knapp blir brukeren tilbudt en premiumversjon av dette verktøyet. Vær oppmerksom på at dette bare er et markedsføringstriks som nettkriminelle bruker for å tjene enkle penger. Fullversjonen av dette tvilsomme verktøyet kan neppe forbedre noe på datamaskinen din; du kan imidlertid uoppmerksomt avsløre kredittkort-opplysningene dine, fullt navn og annen sensitiv data til svindlere, og få alvorlige problemer i fremtiden. Derfor bør du unngå PC Privacy Dock. Dersom det allerede har infiltrert datamaskinen din bør du kjøre et fullstendig systemskann med FortectIntego (Windows OS) eller Webroot SecureAnywhere AntiVirus (Mac OS X).

PC Privacy Dock

Hvordan kan PC Privacy Dock kapre datamaskinen min?

PC Privacy Dock er en tvilsom systemrenser som påstår å kunne sjekke datamaskiner «for personvernproblemer og risiko.» Likevel kan det ikke beskytte personvernet ditt eller forbedre noe på datamaskinen din ettersom hovedformålet er å få deg til å betale for fullversjonen. Som vi allerede har nevnt kan det lastes ned fra den offisielle nettsiden og ulike nedlastingskilder, inkludert download.com, soft32.com, softonic.com, cnet.com og så videre. I de fleste tilfeller promoterer disse nettsidene PC Privacy Dock-viruset via programvarepakker. Dersom du ikke er forsiktig når du installerer freeware-programmer kan du derfor ende opp med dette systemverktøyet på datamaskinen din uten å oppdage det. For å forhindre dette kan du sørge for at du alltid velger avansert eller tilpasset installasjon av freeware-programmer og velge bort ekstrakomponenter som det kommer med.

Hvordan fjerne PC Privacy Dock virus?

Normalt kan du avinstallere PC Privacy Dock via legg til/fjern programmer. For å gjøre dette følger du disse stegene:

  • Klikk Start -> Kontrollpanel -> Programmer (eller legg til/fjern programmer) -> Avinstaller et program.
  • Her ser du etter PC Privacy Dock og lignende oppføringer og velg ‘Avinstaller/endre‘.
  • Klikk OK for å lagre endringene.

Dersom disse stegene ikke fungerer bør du skanne systemet med FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes. Dette er også anbefalt dersom du ønsker å sørge for at datamaskinen din er uten PUP-er og virus.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Anbefalt for deg

Velg riktig nettleser og øk sikkerheten med et VPN-verktøy

Det blir stadig viktigere å beskytte personvernet sitt på nettet, blant annet for å unngå lekkasje av personopplysninger og phishing-svindel. Et av de viktigste tiltakene er å legge til et ekstra sikkerhetslag ved å velge den sikreste og mest private nettleseren. Selv om nettlesere ikke gir komplett beskyttelse og sikkerhet, er noen av dem mye bedre ved sandboxing, HTTPS-oppgradering, aktiv innholdsblokkering, blokkering av sporere, beskyttelse mot phishing og lignende personvernrelaterte funksjoner.

Det er også mulig å legge til et ekstra beskyttelseslag og skape en helt anonym nettleseropplevelse ved hjelp av et Private Internet Access VPN. Denne programvaren omdirigerer trafikken via ulike servere, slik at IP-adressen og din geografiske posisjon skjules. Disse tjenestene har dessuten strenge retningslinjer mot loggføring, noe som betyr at ingen data blir loggført, lekket eller delt med tredjeparter. Kombinasjonen av en sikker nettleser og et VPN gir deg muligheten til å surfe sikkert på nettet uten å bli spionert på eller hacket av nettkriminelle.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk