Fjerne PC Accelerate Pro (Tutorial) - oppdateringer aug 2016

PC Accelerate Pro fjerningsguide

Hva er PC Accelerate Pro?

Kan du stole på PC Accelerate Pro?

PC Accelerate Pro annonseres som et nyttig program for PC-optimering. Hvis du er ute etter et verktøy som kan fjerne søppelfiler fra datamaskinen din og øke ytelsen, advarer vi deg imidlertid om at denne PC-optimatoren ikke løser disse problemene for deg, men istedet lager nye. Istedet for å tilby en nyttig tjeneste reduserer dette tvilsomme programmet datamaskinens ytelse, hastighet og generelle funksjonalitet. Du kan dessuten oppdage at programmet blokkerer tilgang til visse sikkerhetsrelaterte nettsider. Grunnen til at denne optimatoren fungerer slik er at den ønsker å få brukeren til å tro at en rekke alvorlige problemer må fikses. Deretter begynner den å vise advarsler og popup-vinduer for å illustrere datamaskinens dårlige tilstand. Programmet utfører falske skann og forteller brukeren at alle problemene må fikses øyeblikkelig.

Vennligst ikke la deg lure av slike påstander. Dette systemverktøyet er kun ute etter å overbevise deg om å bruke penger på fullversjonen, som neppe er kraftig nok til å kunne gjøre noe nyttig med datasystemet ditt. Derfor bør du fjerne PC Accelerate Pro snarest og se etter et mer pålitelig program for å fikse PC-en din. Vi foreslår at du installerer et bedre alternativ, FortectIntego, som kan optimere datamaskinen din OG fjerne ondsinnede programmer fra det, takket være Avira AntiVir-funksjonen.

The picture showing PC Accelerate Pro

Selv om PC Accelerate Pro-viruset ikke anses for å være veldig ondsinnet eller skadelig, fungerer det som et scareware. IT-eksperter har oppdaget at denne populære trusselen spres sammen med Instant Support. Kort fortalt oppgir programmet et falsk telefonnummer til teknisk støtte. Så snart du ringer nummeret vil personen du snakker med prøve å overbevise deg om å kjøpe et annet sikkerhetsprogram. I tillegg kan du få en overraskelse på telefonregningen din etter en slik samtale med teknisk støtte.

Når kom programmet seg inn i PC-en?

En nedlastingslenke for å laste ned dette programmet er tilgjengelig på den offisielle nettsiden. I tillegg promoterer det tjenestene sine via ulike annonser på nettsider. Overraskende nok kan du også begynne å motta varsler på datamaskinen din uten å ha lastet ned selve programmet. Derfor er det tydelig at dette programmet kan komme inn i PC-en din i det skjulte. Når har det skjedd? Du kan kanskje huske å ha installert et nytt program nylig. På grunn av uoppmerksomhet har du sannsynligvis klikket på «Installer»-knappen uten å ha oppdaget at programmet kom med flere ekstraprogrammer. Som et resultat av dette har også PC Accelerate Pro blitt installert. Hvis du er interessert i hvordan du kan unngå å installere potensielt skadelige programmer bør du ha følgende i bakhodet. Først og fremst må du velge enten avansert eller tilpasset installasjon av nye programmer. Deretter må du se etter mistenkelige eller irrelevante vedlegg. Hvis du finner slike må du fjerne avkryssingene ved siden av dem i listen.

Hvordan kan jeg fjerne PC Accelerate Pro?

Det er ikke spesielt vanskelig å eliminere dette programmet. Det er mulig å gjøre det manuelt, og instruksjoner for dette er tilgjengelige nedenfor. Hvis du fremdeles ser falske systemvarsler etter å ha fjernet det fra programlisten er det sannsynlig at tilknyttede filer er igjen på systemet. Det kan være at disse genererer varslene. Derfor anbefaler vi at du installerer et vel ansett antispyware-program som fjerner PC Accelerate Pro på en effektiv måte. Neste gang du skal installere en ny PC-optimator bør du lese anmeldelsene av programmet. Nedenfor finner du instruksjoner for manuell fjerning:

Du kan reparere virusskade ved bruk av FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalt for å søke etter potensielt uønskede programmer og virus med tilhørende filer og registeroppføringer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell PC Accelerate Pro fjerningsguide

WindowsmacOS

Avinstaller fra Windows

For å fjerne PC Accelerate Pro fra Windows 10/8, følger du disse stegene:

 1. Åpne Kontrollpanel via søkefeltet i Windows, og trykk Enter eller klikk på søkeresultatet.
 2. Under Programmer, velger du Avinstaller et program. Avinstaller fra Windows
 3. Finn oppføringer tilknyttet PC Accelerate Pro i listen (eller andre nylig installerte programmer som ser mistenkelige ut).
 4. Høyreklikk på programmet og velg Avinstaller.
 5. Hvis Brukerkontokontroll-vinduet dukker opp, klikker du på Ja.
 6. Vent til avinstallasjonsprosessen er fullført, og klikk på OK. Avinstaller fra Windows

Hvis du bruker Windows 7/XP, følger du disse instruksjonene:

 1. Klikk på Windows Start > Kontrollpanel i panelet til høyre (hvis du bruker Windows XP, klikker du på Legg til eller fjern programmer).
 2. I kontrollpanelet velger du Programmer > Avinstaller et program. Avinstaller fra Windows
 3. Velg det uønskede programmet ved å klikk på det.
 4. Klikk på Avinstaller/endre øverst.
 5. I vinduet som dukker opp, klikker du Ja for å bekrefte.
 6. Klikk OK når prosessen er fullført.
WindowsmacOS

Fjern PC Accelerate Pro fra Mac OS X system

Fjern filer fra Programmer-mappen:

 1. I menyen velger du Gå > Programmer.
 2. Se etter alle tilhørende oppføringer i mappen Programmer.
 3. Klikk på appen og dra den til søppelmappen (eller høyreklikk og velg velg Flytt til søppelkurv\\) Fjern PC Accelerate Pro fra Mac OS X system

For å fjerne et uønsket program, åpner du mappene Application Support, LaunchAgents og LaunchDaemons. Her sletter du alle relevante filer:

 1. Velg Gå > Gå til mappe.
 2. Skriv inn /Library/Application Support, klikk på Gå eller trykk Enter.
 3. Se etter tvilsomme oppføringer i mappen Application Support og slett dem.
 4. Åpne deretter mappene /Library/LaunchAgents og /Library/LaunchDaemons på samme måte og slett alle tilhørende .plist-filer. Fjern PC Accelerate Pro fra Mac OS X system

Etter avinstallering av dette potensielt uønskede programmet (PUP) og fiksing av nettleserne dine, anbefaler vi at du skanner PC-systemet ditt med en vel ansett anti-spionvare. Dette hjelper deg med å bli kvitt PC Accelerate Pro registerspor og identifiserer dessuten relaterte parasitter og mulige malware-infeksjoner på datamaskinen din. For å gjøre dette kan du bruke våre mest populære malware-fjernere: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Anbefalt for deg

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Alice Woods
Alice Woods

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Alice Woods
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk