Hva er nengine.dll? Bør jeg fjerne det?

nengine.dll

nengine.dll er en farlig fil, som også er kjent som NewNext Helper Engine. Denne filen ble utviklet av et firma som heter NewNextDotMe og er knyttet til programmer som er kategorisert som adwares eller et potensielt uønskede programmer. nengine.dll starter sitt arbeid automatisk når du logger inn i Windows og kjører en registernøkkel under 'NextLive' navn. I de fleste tilfeller er det installert av tredjeparts programmer som samler penger på denne måten. Hvis du begynte å motta nengine.dll feil eller rett og slett lagt merke til denne filen i systemet ditt, bør du ikke la den være der.

nengine.dll er for det meste montert på systemet sammen med programmet, som er kjent som Mobogenie. Selv om dette programmet ikke kan utgjøre skade på datamaskinen, kan det lett føre til kontinuerlige pop-up-annonser under folks surfing og kan også omdirigere dem til ukjente steder. I utgangspunktet er nengine.dll utseende et klart tegn på at din PC er påvirket av adware eller potensielt uønsket program, som er mest brukt inntjeningsmulighetene. Vær så snill, ikke la den være der.

For å fjerne nengine.dll fra systemet, bør du skanne det med pålitelig sikkerhetsverktøy. I denne konkrete saken, anbefaler vi å bruke to forskjellige programmer: FortectIntego og deretter SpyHunter 5Combo Cleaner. Dette vil hjelpe deg å sørge for at datamaskinen din er helt fri for skadelige komponenter.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Om forfatteren
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk