Hva er mshta.exe? Bør jeg fjerne det?

Mshta.exe er en legitim exe fil, som tilhører Microsoft. Denne filen er også kjent som tolk for Microsoft Scripting Host, så den er ansvarlig for gjennomføring av HTML-applikasjoner (.HTA-filer) og hjelpe skript kjøres i Windows.

Det ligger i mappen C:\Windows\System32 og tar ca 40 byte med PC minne. Mens Mshta.exe er ikke en viktig fil til systemet og dets arbeid, anbefaler vi ikke å avslutte det. Ellers bør du være forberedt for sin ustabilitet og lignende mindre problemer.

FARE!

Enhver malware kan navngis noe og Mshta.exe er ikke et unntak. Det samme heter filen kan også være involvert for å slike ondsinnede aktiviteter som bidrar for parasitter å starte sitt arbeid, legger sine hovedkomponenter og kjører en destruktiv nyttelast. Det kan også fungere som en frittstående trussel.

Hvis du lagt merke til irriterende pop-up-annonser, omdirigeringer og lignende problemer på datamaskinen, kan det også være initiert av viruset som bruker Mshta.exe navn for å skjule seg selv fra brukeren. I dette tilfellet, bør du grundig undersøke denne filen. For at anbefaler vi at du bruker RestoroIntego.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Restoro Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Restoro Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Restoro Intego har en gratis, begrenset skanner. Restoro Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Restoro, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Om forfatteren
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Eksperten

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk