Fjerne Malware Protection Live (Enkel veiledning for fjerning) - oppdatert sep 2017

Malware Protection Live fjerningsguide

Hva er Malware Protection Live?

Malware Protection Live beskrivelse

Malware Protection Live

Malware Protection Live hevder å være et pålitelig program som kan fikse alle PC-problemene dine og sikre den fra ondsinnede datatrusler. I realiteten er det en villedende og skadelig parasitt som er kategorisert som et potensielt uønsket program (PUP).

Selv om later som at det er et sikkerhetsverktøy er det kun et problem som ikke bør installeres på systemet ditt. Dette falske antivirus-programmet kan installeres sammen med andre upålitelige gratisprogrammer. Det starter normalt tvilsomme aktiviteter neste gang databrukeren slår på den infiserte datamaskinen.

Det kjører prosesser i Windows oppstart og later som at det skanner datamaskinen din for PC-trusler og parasitter. I realiteten skanner det ikke systemet ditt i det heletatt. Etter at det er «ferdig» med skanningen sender det imidlertid ulike popup-meldinger som hevder at utallige datainfeksjoner er oppdaget og at de må fjernes øyeblikkelig.

Du bør IKKE tro på noe av det dette tvilsomme programmet sier om datamaskinens sikkerhetsstatus. Det er IKKE et sikkerhetsverktøy. Programmet prøver imidlertid å skape en illusjon av at datamaskinen er alvorlig infisert av malware, og tilbyr brukeren gjentatte ganger å kjøpe fullversjonen av Malware Protection Live for å fikse PC-problemene.

Det er ingen tvil om at Malware Protection Live er et fullstendig unyttig program som ikke kan fikse problemer på datamaskinen din ettersom det selv er et problem som kan utsette PC-systemet ditt for ulik risiko. Vi anbefaler at du fjerner dette programmet snarest. Du kan gjøre dette med et antimalware-program som FortectIntego.

Malware Protection Live

Hvordan kan Malware Protection Live komme inn i datamaskinen min?

I skrivende stund har nettopp Malware Protection Live startet distribusjonen på nettet. Derfor er det ikke mange PC-brukere som har blitt lurt til å installere det på datamaskinene sine ennå. Det er imidlertid allerede kjent at Vuze og Trillian brukes for å spre det. Dette er gratisprogrammer som ikke er ondsinnede.

De tilhører imidlertid kategorien «potensielt uønsket program» på grunn av de tvilsomme forsøkene på å lure brukere til å spre ondsinnede verktøy som dette.

Adware, nettleserkaprere og lignende PUP-er kan faktisk også installeres ved hjelp av disse og andre gratisprogrammer, så du bør være veldig forsiktig når du installerer dem på datamaskinen din. Det du først og fremst bør være oppmerksom på er at du må velge tilpasset eller avansert installasjon av freeware-programmer.

Etter å ha gjort dette bør du dessuten finne alle mistenkelige avkryssinger som sier at du ønsker å installere valgfrie komponenter på datamaskinen din. Uansett hvor flott de presenteres kan de neppe levere det de lover. Derfor anbefaler vi at du unngår dem. Dersom du trenger et program for å beskytte PC-en din bør du undersøke saken og laste ned det du trenger. Du bør dessuten holde deg unna programvarepakker ettersom disse kan føre til ulike problemer.

Dersom dette falske programmet allerede har begynt å sende deg skremmende popup-meldinger, bør du eliminere det fra systemet ditt snarest.

Hvordan fjerne Malware Protection Live-viruset?

Dersom Malware Protection Live-skannere og varsler nettopp har begynt å plage deg bør du avinstallere det. Dette kan gjøres ved hjelp av veiledningen som gis nedenfor eller ved hjelp av et av følgende programmer: FortectIntego.

Fjerningsveiledning for Malware Protection Live:

  1. Klikk på Start → Kontrollpanel → Programmer og funksjoner (dersom du bruker Windows XP klikker du på legg til/fjern programmer).
  2. Dersom du bruker Windows 10/Windows 8 kan du høyreklikke i nedre venstre hjørne av skjermen, velge Kontrollpanel og Avinstaller et program.
  3. Her ser du etter Malware Protection Live eller andre nylig installerte, mistenkelige programmer.
  4. Avinstaller dem og klikk på OK for å lagre endringene.
Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Anbefalt for deg

Velg riktig nettleser og øk sikkerheten med et VPN-verktøy

Det blir stadig viktigere å beskytte personvernet sitt på nettet, blant annet for å unngå lekkasje av personopplysninger og phishing-svindel. Et av de viktigste tiltakene er å legge til et ekstra sikkerhetslag ved å velge den sikreste og mest private nettleseren. Selv om nettlesere ikke gir komplett beskyttelse og sikkerhet, er noen av dem mye bedre ved sandboxing, HTTPS-oppgradering, aktiv innholdsblokkering, blokkering av sporere, beskyttelse mot phishing og lignende personvernrelaterte funksjoner.

Det er også mulig å legge til et ekstra beskyttelseslag og skape en helt anonym nettleseropplevelse ved hjelp av et Private Internet Access VPN. Denne programvaren omdirigerer trafikken via ulike servere, slik at IP-adressen og din geografiske posisjon skjules. Disse tjenestene har dessuten strenge retningslinjer mot loggføring, noe som betyr at ingen data blir loggført, lekket eller delt med tredjeparter. Kombinasjonen av en sikker nettleser og et VPN gir deg muligheten til å surfe sikkert på nettet uten å bli spionert på eller hacket av nettkriminelle.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Lucia Danes
Lucia Danes - Virusforsker

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Lucia Danes
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk