Hva er lvcoms.exe? Bør jeg fjerne det?

lvcoms.exe er en legitim Microsoft prosess, som kan vises på din datamaskin etter installering av et av disse programmene: Logitech ImageStudio, Logitech QuickCam, Labtec WebCam, Logitech ClickSmart eller Pinnacle MPEG Realtime Codec. Denne filen gir forskjellige funksjoner, slik som integrering av web kamera med Microsoft NetMeeting og andre video strøm applikasjoner og lignende. lvcoms.exe kan bli funnet i C:\Program Files\Common Files undermappen.

FARE!

Det er en stor fare for at hackere kan navngi sine ondsinnete filer nøyaktig. Det betyr at du ikke kan stole på lvcoms.exe, spesielt om den er lokalisert i C:\Windows eller C:\Windows\System32 mappen. For og være sikker på at din datamaskin er sikker, skann den med anerkjent anti-spionvare. For det anbefaler vi å bruke FortectIntego eller Malwarebytes.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Veiledning for sletting på andre språk