Hva er lsm.exe? Bør jeg fjerne det?

lsm.exe er en kjørbar fil, som tilhører Lokal Session Manager-tjenesten. Det kan finnes i Microsoft Windows Vista og Windows 7 OS, og er vanligvis plassert i C:\Windows\System32. Hvis du lagt merke lsm.exe på andre OS, bør du ikke kaste bort tid og skanne datamaskinen med anerkjente anti-spyware. Dette vil hjelpe deg å sjekke denne filen, og hvis det er virkelig skadelig, fjerne den med alle komponentene. Men i de fleste tilfellene lsm.exe regnes som et legitimt Windows komponent og en kjerne Windows fil, som er ansvarlig for påloggings økter til PC og lignende aktiviteter. Det er derfor vi ikke anbefaler å avslutte det.

FARE!

Enhver maware kan navngis noe, så lsm.exe kan også brukes til å skjule det faktum at datamaskinen er infisert. Hvis denne filen ikke ligger i mappen C:\Windows\System32, kan det være involvert i ondsinnede aktiviteter. I dette tilfellet foreslår vi sjekke lsm.exe med RegCure Pro.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Veiledning for sletting på andre språk