Fjern LinkedIn-virus

LinkedIn fjerningsguide for virus

Hva er LinkedIn-virus?

LinkedIn-virus er en farlig infeksjon som spres aktivt. Den distribueres i form av en bekreftelse på e-post som inneholder logoen til LinkedIn og lignende detaljer. Meldingen er imidlertid ikke fra den du tror det er. Dersom du lar deg lure til å klikke på lenken som er innebygd og som skal lede deg til innboksen din hos LinkedIn, kan PC-en din bli infisert med viruset. Det vil si at du blir omdirigert til en nettside som infiserer datamaskiner med trojanske hester som er i stand til å initiere alvorlige problemer på systemet. Vær oppmerksom på at ‘Unsubscribe’ og ‘Learn why we included this’-lenkene har akkurat samme funksjon! Dersom du har latt deg lure av dette, bør du umiddelbart kjøre et fullstendig systemskann med en oppdatert anti-spionvare.

HVORDAN KAN JEG BLI INFISERT AV LinkedIn-virus?

LinkedIn-virus distribueres via falske e-poster. Av og til kan de se ut som invitasjoner til å registrere seg hos LinkedIn, andre ganger kan de spørre hvorfor du ikke har logget på LinkedIn de siste 5 dagene eller de kan advare om uleste meldinger. Dersom du vil unngå å bli infisert av denne trojanske hesten, bør du ignorere disse meldingene om at senderen er [email protected]. Selvfølgelig finnes det flere falske e-postadresser som er blitt opprettet av nettkriminelle for å spre viruset. Vennligst ignorer disse e-postene og varsle vennene dine. Dersom du vil vite om en tvilsom e-post er ondsinnet eller ikke, kan du holde musepekeren (uten å klikke på noe!) over lenkene som inkluderes og sjekke nederst på siden hva nettstedets URL er. Forsikre deg om at det er fra selskapet som sender deg e-post.

HVORDAN FJERNE LinkedIn-virus?

Dersom du har blitt lurt til å klikke på ondsinnede lenker og har installert LinkedIn-viruset på datamaskinen din bør du skanne PC-en med en oppdatert anti-spionvare så fort som mulig. Prøv disse variantene: SpyHunter 5Combo Cleaner eller FortectIntego. I tillegg bør du endre passordet ditt hos LinkedIn og andre sosiale nettverk og samfunn dersom du benytter det samme der.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Anbefalt for deg

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Lidenskapelig virusforsker

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Gabriel E. Hall
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk