Hva er LDMConf.exe? Bør jeg fjerne det?

LDMConf.exe er en kjørbar fil, som hører til Logitech Desktop Messenger eller LDM. Den kommer i en pakke med alle Logitech Corporation produkter som en gratis service, som ser etter programvare oppdateringer og andre nyheter slik som spesielle Logitech tilbud, kampanjer, program utvikling og lignende informasjon. LDMConf.exe starter sitt arbeid hver gang så fort datamaskinen er restarted og koblet til internett. Den jobber i bakgrunnen og har ingen visuelt vindu. Denne filen er ikke en Windows kjerne fil, så du kan fjerne den fra systemet uten å skade det.

FARE!

Utviklere av ondsinnet programvare prøver å skjule sitt ondsinnete programvare. Noen ganger gjør de slik ved å bruke identiske navn til de som hører til legitime filer. Derfor bør du være meget forsiktig med alle ikke-Microsoft prosesser. For og forsikre at LDMConf.exe er legitim, skann den med FortectIntego eller andre anerkjente anti-spionvare program.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Veiledning for sletting på andre språk