Hva er inetinfo.exe? Bør jeg fjerne det?

Inetinfo.exe er en legitim fil, som er relatert til Microsoft Internett Information Services (IIS). Denne programvaren fungerer som en webserver og brukes til ulike formål, for eksempel å sende e-post, hosting nettsteder, etc. Det er også ansvarlig for proxy og web server tjenester. Så, hvis du oppdaget Inetinfo.exe på systemet ditt, bør du ikke si opp denne filen fordi det er en viktig systemfil, som er nødvendig for stabil og sikker datamaskin arbeid. Det bør være plassert i %Systemroot%\System32.

FARE!

Enhver virus kan navngis noe og Inetinfo.exe er ikke et unntak. Ifølge sikkerhetseksperter har hackere «lånt» navn for å skjule slike virus som Generic PUP.z, Backdoor.Agent.AAAA, Rontokbro, ParDrop og andre trusler på dette bildet. I dette tilfellet, er denne filen som brukes for å lansere disse virusene, lasting sine skadelige komponenter og kjører en destruktiv nyttelast. Hvis du tror at Inetinfo.exe er filen som lydløst fungerer i systemet bakgrunn og utfører skadelige handlinger, bør du ikke kaste bort tid og sjekke det med RegCure Pro eller andre anerkjente skanner.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Veiledning for sletting på andre språk