Hva er IELowutil.exe? Bør jeg fjerne det?

IELowutil.exe er en legitim fil, som kan bli funnet i Windows Vista og senere operativ system. Den er relatert til Internet Explorer, som bruker denne filen til å håndtere bedre Low Inegrity level operasjoner. Med andre ord er det behov for den for å sjekke feeds og web slices for oppdateringer og lignende aktiviteter. Men det er hundrevis av personer som rapporterer at de ikke kan bruke sine maskiner som normalt på grunn av Ielowutil.exe. De rapporterer om redusert system ytelse og slike feilmeldinger:

«This application has requested the runtime to terminate it in an unusual way.
Please contact the application’s support team for more information.»

Om du i tillegg lider av dette problemet, kan du fikse det ved å følge disse stegene:

Gå til «Alternativer for internett» i Internet Explorer.
Gå her til Innhold-> Feeds og web slices-> Innstillinger
Kryss så bort valget for «Søk automatisk etter feeds og web slices oppdateringer».

FARE!

IELowutil.exe kan ikke bli funnet på Windows XP systemer, så dersom du oppdaget den der, kan det være at denne filen er farlig. Skapere av ondsinnet programvare pleier ofte å bruke det samme filnavnet ved navngiving til deres ondsinnete prosesser slik at de kan skjule sine egne virus. For å sjekke påliteligheten av IELowutil.exe, bør du skanne PCen med anerkjent anti-spionvare.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Veiledning for sletting på andre språk