Fjern ICQ-virus

ICQ fjerningsguide for virus

Hva er ICQ virus?

ICQ-viruset er et farlig program som sprer seg rundt via chatte-program som kalles ICQ. Denne trusselen har blitt infisere sitt mål datamaskiner med hjelp av villedende linken fører til en nettside som heter ‘jokebox’ eller ‘jokeworld’. Når du klikker på denne linken, blir datamaskinen infisert med den trojanske hesten, som hacks ICQ program og sender den samme villedende budskap til alle dine kontakter. Dessuten kan dette viruset også brukes til å blokkere legitim programvare og stjele sensitiv informasjon, for eksempel banktjenester data, passord og andre logg inn detaljer. Etter å ha testet det, må vi si at dette viruset er veldig lik Skype virus. Hvis du tror at du er infisert med ICQ virus, bør du kjøre en full system skanning med oppdatert anti-spyware uten noen forsinkelse

HVORDAN KAN jeg blir smittet med ICQ VIRUS?

ICQ-viruset sprer seg via ICQ globalt nettverk, som har et helt nettverk av samtaler og oppslagstavler. For å angripe systemet, har hackere skapt en kinkig ICQ-melding, som inviterer folk til å besøke trygt utseende nettsted. Når du klikker på en slik adresse, blir datamaskinen infisert med viruset, som begynner å spre det samme budskapet via ICQ-konto til alle dine venner og kontakter. Vi anbefaler deg å fjerne ICQ virus fra systemet fordi det kan være en årsak til identitetstyveri på datamaskinen. ICQ-viruset kan starte opptak tastetrykkene dine og stjele bankinformasjonen din og lignende, svært viktig informasjon.

Hvordan fjerne ICQ VIRUS?

Hvis du har blitt infisert med ICQ virus, bør du skanne PCen med oppdatert anti-spyware. Vi anbefaler å bruke FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner or Malwarebytes. Dessuten bør du også installere AVX Antivirus for ICQ å hindre slike virus i fremtiden.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Anbefalt for deg

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk