Fjern ICE-virus

ICE fjerningsguide for virus

Hva er ICE virus?

ICE virus (også kalt The Cyber ​​Crimes senter virus) er en farlig ransomware, som må bli ignorert og eliminert fra hver av sine berørte datamaskiner. Du kan skille dette viruset fra en stor varsling, som viser ulike forbrytelser og krever å betale bot på 400 dollar eller annen rimelig sum penger. Vanligvis nevner ICE virus fordelingen av pornografiske filer, bruk av opphavsrettslig beskyttet innhold og tilsvarende kriminalitet. Mens det kan virke som dette er en offisiell melding fra en statlig organisasjon, det er bare en typisk svindel som må unngås. For å lure sine mål PC-brukere, starter ICE virus sin aktivitet ved å blokkere hele systemet ned mens det er ingen slik statlig organisasjon som blokkerer PCer å samle sine bøter. Den virkelige eieren av denne cyber trusselen er en stor gruppe av nettkriminelle som bruker forskjellige versjoner av slike virus for å prøve å rive folk av. Du må fjerne ICE The Cyber ​​Crimes senter virus uten noen forsinkelse.

HVORDAN KAN jeg blir smittet med ICE virus?

ICE Cyber ​​Crimes senter virus, akkurat som Din Datamaskinen har blitt blokkert virus, distribueres via trojansk hest. Det meste, brukere laste ned denne infeksjonen sammen med uoffisielle programmer og deres oppdateringer som er spredt på ulovlige nettsteder. Dessuten kan villedende e-poster som også later til å bli sendt av denne offisielle organisasjonen lett la denne trojaneren inne. Når det blir det, denne farlige trusselen blokkerer hele systemet og laster ned de filene som er nødvendige for ICE-viruset. Så kan det sies at ransomware tar sitt mål PC et gissel og deretter erstatter stasjonære skjerm med en melding som hevder noe sånt:

Den ICE Cyber Crime Center virus
Datamaskinen har blitt blokkert!
Arbeidet med datamaskinen har blitt suspendert på grunn av brudd på loven i USA.
(…)
For å låse opp datamaskinen din, og for å unngå andre juridiske konsekvenser, er du forpliktet til å betale en slipper avgift på $ 400.

Please, ignorer dette varselet fordi det er en stor svindel som tilhører svindlere. I tillegg fjerner denne ransomware fra datamaskinen fordi det vil fortsette å holde PC-en din et gissel.

Hvordan kan jeg fjerne ICE VIRUS?

Når jeg prøver å fjerne ICE-viruset, er det største problemet for å oppheve blokkeringen av skrivebordet. Når jeg prøver å gjøre det, anbefaler vi flere metoder som er oppført nedenfor:

* Flash-stasjon metode:

  1. Ta en annen maskin og bruke den til å laste ned FortectIntego eller andre anerkjente anti-malware program.
  2. Oppdatere programmet og sette inn USB-stasjonen eller enkel CD.
  3. I mellomtiden, gjenstarte din infisert maskin til Sikkermodus med ledetekst og stokk USB-stasjonen i den.
  4. Reboot datamaskinen infisert med ICE-viruset igjen og kjøre en full system skanning.

*Brukere infisert med ransomware virus har lov til å få tilgang til andre kontoer på sine Windows-systemer. Hvis en av disse kontoene har administratorrettigheter, bør du være i stand til å lansere anti-malware program.

*Prøv å nekte Flash for å lage din ransomware stopp funksjon som forutsatt. For å deaktivere Flash, gå til Macromedia støtte og velg ‘Nekt’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Etter å ha gjort det, kjøre en full system skanning med anti-malware program.

* Manuell ICE fjerning av virus (spesielle ferdigheter som trengs!):

  • Reboot du infisert PC til ‘Sikkermodus med ledetekst’ for å deaktivere Ukash virus (dette bør arbeide med alle versjoner av denne trusselen)
  • Run Regedit
  • Søk etter Winlogon påmeldinger og skrive ned alle filene som ikke explorer.exe eller tomme. Erstatt dem med explorer.exe.
  • Søk i registeret for disse filene du har skrevet ned og slette registernøklene refererer filene.
  • Reboot og kjøre en full system skanning med oppdatert FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes for å fjerne gjenværende virus filer.
Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Anbefalt for deg

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Olivia Morelli
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk