Hva skal man gjøre når et Antispyware program ikke klarer å slette en infeksjon?

En hver sikkerhetsekspert vet at å beskytte en datamaskin for å unngå malware, er mye lettere enn å eliminere et som allerede har dukket opp. Dette er grunnen til at så mange PC brukere spør om hvordan man skal slette virus, og, oftere, hva man skal gjøre når et antispyware program ikke klarer å slette infeksjonen. Hvis du også har hatt problemer med dette, les videre i artikkelen og få informasjon om de topp 3 anti-malware programmene vi tilbyr her på vår side. Men det viktigste av alt er å prøve og forklare hva som kan gjøres når SpyHunter, Stopzilla og Malwarebytes Anti-malware ikke klarer å slette infeksjoner fra PC’n din.

What to do when Antispyware program fails to remove infection?

Hvis SpyHunter mislykkes i å slette et virus:

Hvis SpyHunter mislykkes i å slette parasitten din, er det en stor sjanse for at du har et muterende virus. Disse trusslene endrer automatisk sine filer til de som ser legitime ut, eller de som ikke er inkludert i databasen enda.

Men det er heldigvis hjelp til deg hvis du er en av de uheldige PC brukerne som har registrert Spyhunter og ikke fått slettet virus. Du kan bruke en fuksjon som tillater proffesjonelle teknikere å assistere deg med sletting av malware og endelig bli kvitt det. Det kalles ‘Spyware HelpDesk’. Dette har vi også prøvd og det blir gjort fort og effektivt, så hvis du trenger hjelp med virus sletting, send en diagnose rapport (Support Log) og en kunde billett ved å gå til ‘Spyware HelpDesk’ fanen etter å ha åpnet programmet:

What to do when Antispyware program fails to remove infection?

Hvis STOPzilla mislykkes i å slette et virus:

Hovedgrunnen til at STOPzilla mislykkes i å slette et virus, er hvis du har brukt den utdaterte versjonen. Så pass alltid på å ha en nylig oppdatert versjon før du starter en full skann av maskinen. Dessuten tilbyr STOPzilla å koble maskinen fra internett og kjøre en full system skann. Den andre grunnen til at den kan ha mislykkes, er at viruset er en ny variant som ikke har blitt inkludert i produktets database enda.

Så, hva kan gjøres hvis den registrerte versjionen av STOPzilla mislykkes i å slette et virus? Du kan få en av disse støttene: Live Chat support (i følge den offisielle nettsiden, vill en Live Chat agent gjøre en feilsøking og sende en steg for steg instruksjon), Teknisk støtte per telefon eller, hvis saken ikke haster, send en mail å få hjelp av STOPzilla’s teknikere.

Hvis Malwarebytes Antimalware mislykkes i å slette et virus:

Hvis Malwarebytes Antimalware, mislykkes i å virke ordentlig etter skanning av systemet, kan det være av de samme grunnene som vi har nevnt ovenfor. For det første må du sjekke at du har en oppdatert versjon av Malwarebytes Anti-malware.

Men hvis du er en Malwarebytes Antimalware kunde og den ikke virker ordentlig, kan du få hjelp: du kan besøke støtte forumet og ofte stilte spørsmål, sende en email til support teamet (dette er gratis for alle brukere) eller bruke Premium Support. Med andre ord er dette en telefonstøtte som blir gitt av en tredjepart, support.com. Ved å bruke denne støtten kan du forvente at de vil utføre en feilsøking og løse problemet, passe på at allt blir sikkert og gi optimal ytelse.

Til slutt må vi legge til at du ikke burde kjøpe et program hvis ikke prøveversjonen har oppdaget noe virus. Det er bare bortkastede penger. I slike tilfelller er det bedre å bruke telefon støtte som kan fikse PC’n og slette manuellt. Hvis du trenger det, bruk dette telefonnummeret når som helst: +1 855 969 0796.

Om forfatteren
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

På andre språk