Hva er hkcmd.exe? Bør jeg fjerne det?

hkcmd.exe er en legitim systemprosess, som er knyttet til hurtigtasten Command Module for Intel Graphics kontrollere. Klassisk, er det som ligger i mappen «C:\WINNT\System32\» på Windows NT/2000 og i «C:\WINDOWS\System32\» mappen på Windows XP. Det hjelper for de PC-brukere som ikke ønsker å bruke sin tid på å bevege musen og liker å bruke et tastatur for å kontrollere sine datamaskiner. Så, det er ikke en viktig Windows-prosess og kan trygt sies opp hvis du ønsker. Men etter å gjøre at du ikke vil være i stand til å bruke hurtigtaster for Intel hurtigtast kommandomodulen.

FARE!

Virus skapere også bruke navnene på lovlige filer for å skjule sine virus på offerets datamaskin. Den hkcmd.exe filen har blitt funnet å være forbundet med malware Pahatia. Hvis du ikke har en Intel skjermkort installert på datamaskinen, kan tilstedeværelsen av hkcmd.exe indikere at du har blitt smittet. Ta hensyn til filens plassering og kjøre en full system skann med anti-malware for å forsikre deg om at PC-en din ikke er infisert.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Veiledning for sletting på andre språk