Hjelp for fremmedspråklige - finn 2-spyware.com på ditt eget språk

Har du lett etter en veiledning for å fjerne et ransomware eller en nettleserkaprer, men har ikke engelsk som morsmål? Nettbrukere kan nå finne en løsning på problemene sine på 24 ulike språk, nå også inkludert bulgarsk, latvisk og estisk. Det finnes dessuten en ny og forbedret nettside for de som snakker britisk engelsk. La oss ta en titt på disse nye nettsidene som inkluderer essensiell informasjon om de nyeste nettruslene og eliminering av disse.

Den oppdaterte nettsiden novirus.uk tilbyr omfattende anmeldelser av malware og elimineringsalternativer. Nettsiden dekker et stort utvalg av de nyeste nettleserkaprere, trojanere og andre virus, som først og fremst prøver å angripe britiske nettbrukere. I tillegg finner du informasjon om systemfiler og forklaringer på hvordan du skiller ondsinnede filer fra legitime filer. Det sier seg selv at nettsiden tilbyr en rekke antimalware-programmer for å bekjempe virusene.

Latviske brukere har også fått en nettside på sitt eget språk. Nettsiden inkluderer nyttige tips om malware-trender i den latviske nettverdenen. Hvis datamaskinen din er infisert av Cerber virus, vil du finne instruksjoner både for manuell og automatisk fjerning på viruss.lv, Den estiske varianten av 2-spyware.com er tilgjengelig på viirused.ee, og tilbyr praktiske anbefalinger for hvordan du unngår filkrypterende virus. Besøkende kan lese anmeldelser og artikler om potensielt ondsinnede filer. I tillegg tilbyr nettsiden oppdateringer om nylige og skadelige virus. Nå kan du lære hvordan du eliminerer CryptXXX eller Facebook virus. Domenet tilbyr seg å skaffe anerkjente antivirus-programmer for å øke sikkerheten på enheten din. Bulgarske nettbrukere kan også puste lettet ut ettersom nettsiden virusi.bg, byr på forslag og enkle retningslinjer for manuell eller automatisk malware-eliminering.

Malware-infeksjoner kan variere, så disse nettsidene tilbyr muligheten til å kontakte en spesialist hos teknisk støtte, som gledelig svarer på spørsmålene dine og hjelper deg med elimineringen. I kommentarseksjonen kan du dele opplevelsene dine eller si meningen din om et bestemt virus eller en nettleserkaprer. Les kommentarer fra andre brukere som sliter med samme problem. Du trenger ikke å kaste bort tiden din på å søke etter artikler om virusfjerning. Alle viktig informasjon er tilgjengelig på nettsiden vår på ditt morsmål. Hvis du enda ikke har besøkt de nye nettsidene våre, bør du gjøre det nå!

Om forfatteren
Julie Splinters
Julie Splinters - Spesialist på fjerning av malware

Julie Splinters er nyhetsredaktør hos viruset.no. Hun har bachelorgrad i engelsk filosofi, men interessen hennes for Japan har dessuten motivert henne til å

Kontakt Julie Splinters
Om selskapet Esolutions

På andre språk