Fjerne get-your-social-buttons.info referral spam (Forbedrede instruksjoner)

get-your-social-buttons.info referral spam fjerningsguide

Hva er get-your-social-buttons.info referral spam?

Hvorfor må jeg blokkere get-your-social-buttons.info referral spam?

Du bør blokkere get-your-social-buttons.info referral spam fordi det enkelt kan forstyrre Google Analyctics-dataene dine. «Referral spam»-URLer anses dessuten for å være usikre fordi de prøver å invitere nettsidens eier og administrator til ukjente domener og øke besøkstrafikken. Det finnes dessverre ingen garanti for at alle slike nettsider er harmløse. Dersom du tror at nettsiden din har fått trafikk fra get-your-social-buttons.info på grunn av at det dukker opp i din Google Analytics, må vi dessverre skuffe deg. I realiteten har du å gjøre med såkalte spam bots som kan legge til slike henvisninger uten at siden må besøkes. Denne teknikken er også kjent som blackhat SEO eller ghost referral. Dette har dessverre økt etter hvert som man prøve å øke besøkstrafikk til ønskede nettsider og forbedre posisjonen i Google-søk. Derfor oppdager man mest referral spam rett før de største høytidene, som jul, nyttår, påske og lignende.

Som vi allerede har nevnt bør du stoppe get-your-social-buttons.info referral spam fordi det kan forstyrre dine Google Analytics-data. Hvordan? Så snart denne referral spam-URLen begynner å kompromittere din bounce rate, besøksrate og lignende statistikk vil du kunne få problemer med å bruke denne informasjonen til å forbedre nettstedet ditt. Nettstedet ditt kan også begynne å laste inn mye saktere enn før. Dessverre kan ikke disse problemene løses ved å tilbakestille nettleserne eller fjerne ondsinnede filer fra enheten din. Selv om det anbefales å sikre at datamaskinen er fri for malware, kan ikke et systemskann beskytte deg mot angrep fra get-your-social-buttons.info referral spam. De kan forhindres ved å opprette et ekskluderende filter og bruke .htaccess-filen.

Hvorfor sprer spammere referral spam og forstyrrer nettsiders eiere?

Hemmeligheten bak get-your-social-buttons.info og lignende referral spam-URLer er veldig enkel. Så snart spammere endrer dem som nettsider der trafikk til nettstedet ditt kommer fra, vil disse URL-ene dukke opp i Google Analytics-data. Som eieren av nettstedet kan du bli lurt til å tro at dette nettstedet gir deg besøkende og klikker på URL-en som tilbys. Dessverre er dette skadelig fordi du aldri kan vite hvilken nettside du kan bli omdirigert til. For å forbli trygg bør du ignorere slike henvisninger.

Hvordan blokkere get-your-social-buttons.info referral spam?

Dersom get-your-social-buttons.info kompromitterer dine Google Analyctics-data bør du vite at du må blokkere det for å forhindre skaden det kan forårsake deg og nettstedet ditt. For å gjøre dette kan du følge veiledningen som gis nedenfor. Dessverre er det ingen garanti for at get-your-social-buttons.info er harmløs. I øyeblikket omdirigerer det folk til sharebutton.to, men det finnes ingen garanti for at du ikke får en «invitasjon» til en infisert nettside. For å beskytte deg selv bør du skanne datamaskinen din med FortectIntego eller Malwarebytes. Deretter er det på tide å blokkere get-your-social-buttons.info referral spam i din Google Analyctics. For å gjøre dette kan du følge disse stegene:

Hvordan blokkere get-your-social-buttons.info referral spam i Google Analytics

Steg 1: Stopp get-your-social-buttons.info ved å opprette et ekskluderingsfilter

  1. Åpne din Google Analytics-konto. Gå til AdminAll Filters.
  2. Klikk på Add Filter-knappen og legg til get-your-social-buttons.info i filternavn.
  3. Velg deretter Custom i Filter Type-seksjonen og angi Campaign Source i Filter Field. Til slutt legger du til get-your-social-buttons.info i Filter Pattern.
  4. Klikk Save for å lagre disse endringene.

Steg 2: Blokker get-your-social-buttons.info referral spam ved å bruke .htaccess-filen.

  1. Få tilgang til din .htaccess-fil
  2. Legg til koden som angis nedenfor:

## SITE REFERRER BANNING
RewriteCond %{HTTP_REFERER} get-your-social-buttons\.info [NC,OR]
RewriteCond %{HTTP_REFERER} get-your-social-buttons\.info
RewriteRule .* – [F]

Dersom du ikke vet hvordan du få tilgang til .htaccess-filen kan du følge disse stegene:

  1. Logg inn på cPanel og gå til Files-seksjonen. Her klikker du på File Manager-ikonet.
  2. Velg boksen for Document Root for, velg domenenavnet og klikk på Go.Warning!
  3. Vent på en ny fane eller et nytt vindu og finn .htaccess-filen. Høyreklikk på den og velg Code Edit.
  4. Kopier og lim inn koden som angis ovenfor og klikk på Save Changes.
Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Anbefalt for deg

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Alice Woods
Alice Woods

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Alice Woods
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk