Fjern FBI Ultimate Game Card-virus

FBI Ultimate Game Card fjerningsguide for virus

Hva er FBI Ultimate Game Card-virus?

FBI Ultimate Game Card virus

FBI Ultimate Game Card virus er et falskt program og et ransomware som aldri må stoles på. Det er målrettet mot folk som bor i USA, men det finnes også mange andre versjoner av dette ransomware-programmet som aktivt spres i hele Europa. Som for andre programmer i denne gruppen av trusler, viser FBI Ultimate Game Card-viruset villedende varsler som prøver å overbevise brukeren om at han eller hun har en sak med Federal Bureau of Investigation. Normalt låser det systemet og hevder deretter at offeret er tatt for å bruke musikk beskyttet av opphavsrett og at filene er inneholdt på hans/hennes datamaskin. Alt dette gjøres av en grunn – svindlere prøver å få brukere til å betale «boten». Før du tror på denne advarselen bør du se på alle disse tidligere versjonene av FBI Ultimate Game Card virus: FBI virus, FBI Moneypak eller den nyeste Department of Justice virus. Som du kan se deler de en identisk GUI og bruker omtrent de samme advarslene.

Hvordan kan jeg bli infisert med FBI Ultimate Game Card virus?

Søppelpost med vedlegg, freeware- og shareware-programmer og besøk på hackede nettsider kan forårsake FBI Ultimate Game Card-viruset. Så snart det kommer seg inn i datamaskinen låser det systemet og viser villedende advarsler som sier at brukeren har brukt innhold beskyttet av opphavsrett eller har utført andre ulovlige handlinger. Vær oppmerksom på at alt dette ser troverdig ut og at mange brukere allerede har blitt lurt til å tro på denne advarselen og har betalt boten.

Her er noen detaljer fra den villedende virusadvarselen fra FBI Ultimate Game Card:

Access to your computer was denied.
Illegally downloaded music tracks (in other words 'pirated copies') have been detected on your PC.While being downloaded the before mentioned tracks were copied – that's also a criminal offense in conformity with 106 of Digital Millennium Copyright Act.
Both copyrighted music tracks download in the Internet and music files exchange are illegal subject to compliance with 106 of Digital Millennium Copyright Act and punished by either imposition of monetary fines or up to three years of imprisonment.
(…)
For unblocking and commission of any other actions resulted from infringement of rule of law you have to pay a penalty equal to $100. The payment should be delivered through our financial partner – Ultimate Game Card. When the payment procedure is complete successfully, your PC will be unblocked automatically.
(…)
FBI holds legal rights and permanently contacts with state legislation.

Denne meldingen er ikke annet enn svindel og bør tas som et tegn på at du er infisert. Mange brukere på internett har allerede betalt boten og har ikke fått låst opp datamaskinene dine. Dersom du ikke ønsker å være blant disse må du fjerne FBI Ultimate Game Card-viruset snarest. For å gjøre dette bør du følge informasjonen som gis nedenfor:

Hvordan kan jeg fjerne FBI Ultimate Game Card-virus?

Følgende informasjon hjelper deg med å fjerne FBI Ultimate Game Card-viruset: Dersom du har tilgang til internett bør du laste ned FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes. Kjør et fullstendig systemskann med et av disse programmene og fjern infiserte filer fra datamaskinen din.

* Brukere som er infiserte med FBI Moneypak/FBI virus/FBI Green Dot Moneypak virus har tilgang til andre kontoer på Windows-systemet. Dersom en av disse kontoene har rettigheter som administrator, skal man kunne kjøre et antimalware-program.

* Prøv å deaktivere Flash for å få ransomware-programmet til å slutte å fungere som planlagt. For å deaktivere Flash kan du gå til Macromedia support og velge «Deny»: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Etter å ha gjort dette bør du kjøre et fullstendig systemskann med et antimalware-program.

* Fjerning med flash-disk:

  1. Finn frem en annen maskin og last ned SpyHunter 5Combo Cleaner, FortectIntego.
  2. Oppdater programmet og overfør det til en USB-penn eller en CD.
  3. Start den infiserte datamaskinen på nytt i Sikkerhetsmodus og sett inn USB-pennen.
  4. Start datamaskinen som er infisert med FBI Ultimate Game Card-viruset igjen og kjør et fullstendig systemskann med det oppdaterte antimalware-programmet.

* Manuell fjerning (spesialferdigheter påkrevd!)

  1. Start den infiserte PC-en på nytt i Sikkerhetsmodus med kommandolinje for å deaktivere FBI Ultimate Game Card virus (dette skal fungere med alle versjoner av denne trusselen)
  2. Kjør Regedit
  3. Søk etter WinLogon-oppføringer og noter alle filer som ikke er explorer.exe eller tomme. Erstatt dem med explorer.exe.
  4. Søk i registeret etter filene du har notert og slett registernøklene som refererer til filene.
  5. Start datamaskinen på nytt og kjør et fullstendig systemskann med oppdatert FortectIntego for å fjerne resterende FBI Ultimate Game Card virusfiler.
Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Anbefalt for deg

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Alice Woods
Alice Woods

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Alice Woods
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk