Hva er explorers.exe? Bør jeg fjerne det?

explorers.exe er en ondsinnet kjørbar fil, som er lagt til av W32/Rbot-FPV orm og IRC bakdør. Disse truslene kan lett infiltrere dårlig beskyttede Windows-systemer, avslutter sikkerhetsrelaterte programmer og starte sin skadelig aktivitet på systemet. Explorer.exe er ansvarlig for å lansere disse parasittene, lasting sine viktigste komponenter og kjører en destruktiv nyttelast.

Ifølge eksperter, er den skadelige explorers.exe filene som ligger i C:\Windows\System32. Det virker som det er en komprimert fil. Det begynner å jobbe så snart PCen startes på nytt. Hvis du lagt merke explorers.exe i din oppgave manager, bør du umiddelbart avslutte den. Vi anbefaler også å sjekke PC-en din med anerkjente anti-spyware for å sørge for at alle ondsinnede filer blir eliminert. Våre anbefalte programmer er: RegCure Pro og FortectIntego.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Veiledning for sletting på andre språk