Fjerne ERR_SPDY_PROTOCOL_ERROR (Gratisveiledning) - Instruksjoner for fjerning

ERR_SPDY_PROTOCOL_ERROR fjerningsguide

Hva er ERR_SPDY_PROTOCOL_ERROR?

ERR_SPDY_PROTOCOL_ERROR blokkerer brukere fra å få tilgang til populære nettsider i Google Chrome

Eksempel på ERR_SPDY_PROTOCOL_ERROR-meldingERR_SPDY_PROTOCOL_ERROR er en feilmelding som Chrome-brukere kan oppdage når de surfer på nettet. Normalt får brukere problemer med å besøke Google-relaterte nettsider som Gmail eller YouTube. Det finnes også flere tilfeller der denne feilen påvirker ikke-tilknyttede nettsider, som Tumblr, Facebook eller Wikipedia.

Så snart nettleseren er infisert, vil brukeren se ERR_SPDY_PROTOCOL_ERROR-meldingen, og kan da ikke besøke ønsket nettside. Dette er fordi Google Chrome har gått fra SPDY-protokollen til HTTP/2, og har sluttet å støtte sistnevnte . Brukere får heller ikke tilgang til HTTP-sider.

Merk at SPDY-protokollen i utgangspunktet ble designet for å redusere innlastingstiden av nettsider og forbedre nettsikkerheten ved å manipulere HTML-trafikk. Nå kan imidlertid brukere oppleve redusert hastighet og andre nettleserrelaterte problemer på grunn av ERR_SPDY_PROTOCOL_ERROR.

Selv om det finnes flere metoder for å fjerne remove ERR_SPDY_PROTOCOL_ERROR, er de kun midlertidige. Derfor foreslår vi at du fikser dette problemet automatisk. For å gjøre det, bør du installere FortectIntego og kjøre et komplett systemskann. Deretter vil du kunne surfe på nettet uten forstyrrelser.

Vi anbefaler dessuten at du benytter et vel ansett sikkerhetsprogram, ettersom det er stor sannsynlighet for at nettleseren din blir sårbar for adware-programmer så snart ERR_SPDY_PROTOCOL_ERROR oppstår. Disse PUP-ene er utviklet for å levere utallige potensielt skadelige annonser som kan redusere datamaskinens ytelse enda mer.

Illustrasjon av ERR_SPDY_PROTOCOL_ERRORERR_SPDY_PROTOCOL_ERROR kan oppstå så snart brukeren blokkeres fra visse nettsider, som Gmail, Reddit, Wikipedia osv. Du bør være oppmerksom på at de enten kan omdirigere deg til malware-infiserte nettsider, eller i det skjulte infiltrere virus. Derfor bør du holde deg unna alle typer nettannonser og foreta nødvendige steg hvis du ser ERR_SPDY_PROTOCOL_ERROR-meldingen i Chrome.

Hvis du ikke ønsker å installere ekstra programvare, kan du prøve manuelle retningslinjene for fjerning av ERR_SPDY_PROTOCOL_ERROR. Vi kan dessverre ikke garantere at programmet ikke dukker opp igjen etter kort tid. Derfor foreslår vi at du fikser problemet automatisk og eliminerer alle andre potensielt uønskede programmer på datamaskinen din.

PUP-er kan komme seg inn i systemet ditt sammen med gratis programvare

Hvis du lurer på hva som forårsaker ERR_SPDY_PROTOCOL_ERROR, er det i følge NoVirus.uk flere grunner til at du blir blokkert fra visse nettsider. I beste fall er det på grunn av at Chrome-nettleseren din er utdatert. Det finnes imidlertid også flere potensielt uønskede programmer som kan være årsaken til dette.

Siden de spres i programvarepakker, vil de fleste brukere ikke engang oppdage at de eksisterer. Utviklere av slike adware-programmer skjuler avkryssingene som gir tillatelse til installasjon av PUP-er sammen med ekstrakomponenter til programvaren. Brukere som velger å installere vanlige programmer med alternativene rask eller anbefalt, vil dessuten ikke kunne avslå installasjon av adware-programmer.

Du kan også beskytte systemet ditt ved å unngå ovennevnte innstillinger, og velge avansert eller tilpasset installasjon av nye programmer. Disse gir deg informasjon om ekstra nedlastinger, og gir deg dessuten muligheten til å velge bort avkryssingene som tillater installasjon av potensielt skadelige programmer.

Bli kvitt ERR_SPDY_PROTOCOL_ERROR for godt

Som nevnt ovenfor, finnes det flere metoder for å fjerne ERR_SPDY_PROTOCOL_ERROR under nettleserøkten. Det er imidlertid helt nødvendig å oppdage kilden til problemet, noe som kan være litt utfordrende for en vanlig databruker. Du kan prøve å eliminere problemet ved hjelp av instruksjonene nedenfor.

Merk at hvis ingen av disse virker, anbefaler vi at du prøver automatisk fjerning av ERR_SPDY_PROTOCOL_ERROR med FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes. Disse sikkerhetsprogrammene sørger for sikker eliminering, og fjerner andre potensielle trusler fra systemet ditt.

Metode 1. Rens Socket i Google Chrome

 1. Åpne Chrome og skriv inn chrome://net-internals/#sockets i adressefeltet;
 2. Naviger til øvre høyre hjørne av skjermen og klikk på pilknappen;
 3. Velg Flush Sockets;
 4. Prøv å åpne ønsket nettside på nytt og se om feilmeldingen har forsvunnet.

MERK: Hvis du fremdeles er blokkert fra siden, kan du angi chrome://net-internals/#events&q=type:SPDY_SESSION%20is:active og klikke på Flush Socket Pools for å fikse problemet.

Metode 2. Rens DNS-minnet fra datamaskinen din

 1. Åpne kommandolinjen;
 2. Angi følgende kommandoer:
  1. Ipconfig/ flush DNS
  2. Ipconfig/ renew
 3. Prøv å besøke den blokkerte nettsiden på nytt.

Metode 3. Sjekk antivirusinnstillingene

De som benytter antivirusprogrammer fra Avast bør sjekke innstillingene, ettersom dette kan være grunnen til at tilgang til enkelte nettsider nektes.

 1. Åpne innstillingene i antivirus-programmet;
 2. Naviger til aktiv beskyttelse;
 3. Velg Customize Web Shield Protection;
 4. Legg til nettadressen til siden du ikke har tilgang til.

MERK: Du kan også gå til hovedinnstillingene og deaktivere HTTPS-skanning for å fikse ERR_SPDY_PROTOCOL_ERROR.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Anbefalt for deg

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Linas Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk