Fjerne Easy Driver Pro

Easy Driver Pro fjerningsguide

Hva er Easy Driver Pro?

Hva er Easy Driver Pro?

Easy Driver Pro er et annet falskt PC-optimeringsverktøy, som kan påvirke datamaskinen din negativt, og lure deg til å kjøpe dets lisens. Utviklerne av dette programmet hevder:

“Easy Driver Pro was designed to scan and locate the necessary drivers for your PC. The easy to use user interface allows even a novice to use Easy Driver Pro without difficulty.
Using Easy Driver Pro will not only save you time and money, it can keep you from installing the wrong driver for your computer.
Easy Driver Pro will identify your PCs hardware devices and will find the most up to date drivers for them.”

Brukerne kan tro at dette programmet faktisk fungerer. Når programmet er installert, starter det en skann av hele datamaskinen, og viser en liste over gamle drivere som enten må fjernes eller oppdateres. Dessverre kan disse resultatene være falske, og omfatte ikke-eksisterende drivere, eller drivere som fungerer ordentlig, og absolutt ikke må fjernes. I tillegg kan denne scareware vise falske varsler som hevder at en eller annen driver er ubrukelig, og forårsake nedbremsing av systemet. Hovedformålet med slike varsler er å lure deg til å kjøpe fullversjonen av Easy Driver Pro. Selv om dette tvilsomme programmet er i stand til å oppdage gamle drivere, og kanskje slette noen av dem hvis du kjøper lisensen, så er tjenesten i realiteten dårlig, og utfører ikke det den hevder. Sannsynligvis vil du heller ikke merke noen økning i systemets ytelse. Av denne grunn har programmet blitt kategorisert som en scareware som søker å svindle folk for penger med sin «tjeneste». Vær forsiktig, og tenk deg om to ganger før du kjøper lisensen. Du vil kanskje ikke bare tape penger, men også avsløre dine kredittkortopplysninger til hackere. Easy Driver Pro virus er en klone til Super Optimaliser. Hvis du allerede har lastet ned noen av dem, fjern de snarest, og stol heller på et pålitelig systemverktøy.

Hvordan kan Easy Driver Pro kapre datamaskinen min?

Selv om Easy Driver Pro er markedsført på sitt offisielle nettsted, og andre nedlastingsnettsteder, er det ikke populært blant brukere, og det lastes sjelden ned frivillig. På grunn av dette, har skaperne av dette programmet laget en misledende distribusjonsmetode kalt «bundling». Easy Driver Pro og lignende programmer, infiltreres med gratis programvare og installeres sammen. Derfor er det viktig å være oppmerksom når du installerer gratis programmer fra Internett, ettersom de kan ha med seg ekstra installasjoner. Easy Driver Pro er i stand til å operere på windowns XP, Winsows Vista, Windows 7 og Windows 8. Derfor, hvis du bruker et av disse OS’er, kan du enkelt installere dette potensielt uønskede programmet uten å merke det. For å unngå at dette skjer, er det veldig viktig å velge gratisprogrammer og deres nedlastingskilder svært nøye. Ikke last ned og installer dem uten å tenke deg nøye om. Det anbefales å lese lisensavtalen for sluttbrukere, kommentarer og vurderinger av ønsket program fra andre brukere. Det viktigste her er å ikke velge ‘hurtig’ eller ‘anbefalt’ installasjonsmodus, hvis du ikke ønsker å tillate installasjon av potensielt uønskede programmer. ‘Avansert’ eller ’tilpasset’ installasjon bør benyttes, ettersom de viser alle trinn av installasjonen, og tillater deg å fjerne markering av installasjon av uønskede programmer. Alltid ta deg god tid når du installerer nye programmer, hvis du ikke ønsker å kaste bort tid for fjerning av ulik adware, potensielt uønskede programmer, scareware eller virus i fremtiden. Hvis du ved et uhell har lastet ned Easy Driver Pro på datamaskinen, bør du slette dette programmet så snart som mulig.

Hvordan fjerne Easy Driver Pro?

Ikke bli lurt av Easy Driver Pro’s falske skanninger og varsler, og ALDRI betal penger for dets lisens. Fjern dette programmet uten å nøle, slik at du unngår treghet i systemet og andre problemer. Du kan fjerne dette programmet manuelt ved hjelp av instruksjonene nedenfor, eller installer et anerkjent anti-spyware program for automatisk fjerning. Våre anbefalte programmer er FortectIntego og SpyHunter 5Combo Cleaner.

For manuell fjerning av Easy Driver Pro, kan du følge disse trinnene:

  • Klikk Start → Kontrollpanel → Programmer og Funksjoner (hvis du er Windows XP-bruker, klikk på Legg til/Fjern programmer).
  • Her, se etter Easy Driver Pro.
  • Avinstaller det og andre tvilsomme programmer.
  • Klikk OK for å lagre endringene.

Hvis du er Windows 8-bruker, høyreklikk i nedre venstre hjørne av skjermen. Når Hurtigmeny dukker opp, velg Kontrollpanel og Avinstaller et Program.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Anbefalt for deg

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Alice Woods
Alice Woods

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Alice Woods
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk