Fjerne DownTango

DownTango fjerningsguide

Hva er DownTango?

DownTango er et adware, som IKKE er ondsinnet, men har endel funksjoner som ikke er helt behagelige. Den kommer som regel med en verktøylinje som forårsaker omdirigeringer i alle nettlesere. Brukere opplever at de blir omdirigert til kommersielle sider eller den offesielle siden downtango.com. Avinstallerings fuksjonen i programmet er ikke gjennomført, så sletting av Downtango’s kan by på problemer. Selv om programmet blir presentert som et handy nettleser verktøy og er anbefalt av Cnet og Softpedia, vil du fort oppdage at den er ganske ubrukelig og påvirker alle nettlesere, inkludert Google Chrome, Mozilla Firefox og IE.

HVORDAN FÅR JEG DOWNTANGO?

Downtango blir promotert online og kan bli installert manuellt. Men den kan også komme i en innpakkning sammen med gratis og delingsprogram. Derfor anbefaler vi at du følger nøye med og siler ut alle uønskede komponenter når du vil laste ned et program. Når dette adwaret først er inne, endrer det maskinens innstillinger og avbryter brukerens søk. Resultatet er at Tango Toolbar Search dukker opp hele tiden når Google Chrome blir åpnet og sender deg avgårde til sider som search.certified-toolbar.com, downtango.com og lignende. Hvis du har funnet DownTango adwaret på maskinen og ikke vil ha det, følg guiden nedenfor:

HVORDAN SLETTE DOWNTANGO HELT?

For å slette DownTango fra systemet, burde du først og fremst avinstallere programmet i Legg til/Slett programmer listen. I tillegg kan du fikse nettleserne ved å følge disse trinnene:

Åpne Google Chrome -> klikk på skiftenøkkel ikonet -> Innstillinger -> Admenistrer søkemotorer -> Slett unødvendige søkemotorer fra listen og velg en spesifikk som standard.

Mozilla Firefox:

Åpne Mozilla Firefox -> gå til verktøy -> Forstørrelsesglass eller pil ikon -> Admenistrer søkemotorer -> Slett unødvendige søkemotorer og sett Google eller en annen som din standard søkemotor.

Internet Explorer:

Åpne IE -> gå til Verktøy -> Admenistrer tillegg -> Søkeleverandører -> Slett unødvendige søkemotorer og velg en spesifikk som standard.

Vi anbefaler også å kjøre en full system skann med FortectIntego eller SpyHunter 5Combo Cleaner de finner nettleser kaprere og andre trussler automatisk. Hvis du fremdeles blir plaget av omdirigeringer, sjekk hvert trinn i denne artikkelen: How to stop Google redirections.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Anbefalt for deg

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Julie Splinters
Julie Splinters - Spesialist på fjerning av malware

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Julie Splinters
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk