Hva er dllhost.exe? Bør jeg fjerne det?

Dllhost.exe er en legitim prosess, som hører til Microsoft Windows operativsystem. Dette kjørbar prosessen er populært kjent som COM surrogat, som forvalter DLL baserte applikasjoner. Dessuten virker det for å styre prosessene i Internett Information Services (IIS), laster. NET kjøretid og gjør andre aktiviteter. Stort sett er størrelsen på denne filen ca 5120 bytes, og det ligger i mappen C:\Windows\System32. Det er lansert så snart Windows starter. Vi anbefaler ikke å avslutte dette programmet fordi det er viktig for stabil og sikker datamaskin arbeid.

FARE!

Ofte parasitter bruke filer med legitime navn for å skjule seg på systemet. Dllhost.exe kan også brukes for å lansere visse parasitter’ komponenter eller kjører en destruktiv nyttelast. Selv om Dllhost.exe filen gjør ingenting mistenkelig, kan dens tilstedeværelse indikerer at datamaskinen er infisert med en spesiell trussel. For å sjekke er din dllhost.exe fil legitim, se på beliggenheten – den opprinnelige dllhost.exe kan finnes i mappen C:\Windows\System32. Ondsinnet Dllhost.exe filen er kjent for å bli brukt av W32.Welchia.Worm, IamBigBrother og andre parasitter ..

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Veiledning for sletting på andre språk