Det beste malware fjernings programvaren for 2017

Hva er de beste beste malware fjernings programmene for 2017?

Forskere viser at nettkriminaliteten raskt vokser og stadig skrifter område for kriminaliteten, som er et stort problem i dag. Selv om nettkriminaliteten har bevist økt, hastigheten på malware utviklingene virker som å være litt for raskt for at hjemmebrukerer kan holde tritt med. Derfor for å reduserer risikoen for å bli utsatt for et angrep av skadelige programvarer, brukere skal ikke bare følge trygg brukker praksis men også installere og konstant oppdatere en anti-malware programvare. Hvis du ikke er kjent med anti-malware konklusjoner, bør du vite at i motsetning til antivirus er et slikt program i stand til å oppdage og gjerne virus, så vel som mindre farlige virtuelle parasitter som «adware», nettleserkaprere og useriøse system verktøy. For å forklare det enkelt, det er en programvare som oppdager bredere spekter av skadelige eller potensiele uønskede programmer.

Det er mange anti-malware programmer tilgjengelig i dag – noen av dem tilbyr sanntidsbeskyttelse, mens andre fungerer som «on demand» skannere. Det er viktig å forstå at ingen program kan gjøre alt på en gang; derfor er det vanlig at ulike programmer oppdager ulike malware/spyware eksempler. Datasikkerhets fagfolk sier at å bruke malware fjernings verktøyet sammen med antivirus er sterkt anbefalt.Det sier seg selv at hver anti-malware program er litt anderledes, og gir et annet sett av funksjoner, så det kan være vanskelig å velge en. Vårt team har utarbeidet en liste over de beste malware fjernere for 2017, og du bør ta en titt på den hvis du er på jakt etter et malware fjernings verktøy. Hvis du er ute etter grundige programvarers vurderinger, kan du finne linker til dem nedenfor.

1. Malwarebytes 3.0

Malwarebyteser en av de mest kjente og anerkjente malware fjernings verktøy. Tidligere kjent som Malwarebytes Anti-Malware, har nå byttet navn til Malwarebytes 3,0, og dens utviklere presenterer dette programmet som antivirus erstatning. Det kan ikke benektes at Premium Malware bytes versjonen er neste-generasjons produkt, som tilbyr anti-malware skjold inkludert anti-ransomware, antiexploit, anti-malware og også beskyttelse mot ondsinnende nettsider. Vi må påpeke at programmet bremser ned datamaskinen når den skanner den, men med tanke på hvor raskt den går igjennom alle systemer og filer er det ikke et alt for stort problem. Premium versjonen gir sanntids og anti-exploit beskyttelse, hindrere tilgang til ondsinnede nettsider og blokkerer ransomware angrep. Du kan prøve premium versjonen for 14 dager gratis eller kjøpe lisensen for $39.99 (1 år). Lær mer om Malwarebytes 3.0.

Malwarebytes 3.0 antimalware

2. Plumbytes Anti-Malware

Plumbytes anti-malware er et utmerket malware fjernings program for brukere som er mindre teknologisk avanserte fordi det gir et brukervennlig grensesnitt uten hundrevis av justerbare innstillinger som kan forvirre alle. Takket være Plumbytes multi trå alogritme, skanner dette programmet datamaskinen raskt. Unike antivirusprogrammer, oppdager Plumbytes og fjerner ikke bare malware men også spyware, så du trenger ikke å lide av problemmer som er foråsket av virus og uønskede programmer. Plumbytes har mange gode egenskaper, for eksempel det oppdager og fjerner trojaner, rootkit og ormer; dessuten setter det også opp anti-hijacks beskyttelse for å sikre nettleseren og surfingen din. For å forklare det kort, Plumbytes gir omfattende beskyttelse mot spyware og malware, regnes for å være en av de beste anti-malware programmer nå til dags. Programvarelisensen leveres med seks måneders abonnement og koster $49.99. Les full Plumbytes oversikt..

Picture of Plumbytes

3. Webroot SecureAnywhere AntiVirus

Webroot SecureAnywhere Antivirus kalles det minste og raskeste antivirusprogram som har en høy malware oppklaringsprosent og ekstremt kraftig skanning motor, som kan skjekke datasystemet på bare 20 sekunder. Webroot Antivirus har cloud-baserte servere fylt med program definisjoner, og programmet bruker dem til å skjekke om filene som er på brukerens datamaskin er trygge eller ikke. Hvis dette enkel antivirus programmet oppdager et ukjent program sender den rakt informasjonen til sine servere og holder et øye med programmet for å se om den starter noen mistenkelige aktiviteter. Webroot AntiVirus tar visse handlinger i henhold til informasjonen den mottar fra serveren. Dessuten er Webroot i stand til å fjerne malware og spyware samt sikre surfeøkter med en sanntids anti-phising funksjonen. På toppen av det hele beskytter den webkamerat ditt fra spioner virus. Webroot SecureAnyWhere Antivirus koster $25.99 per år. Se en fulll Webroot AntiVirus oversikt her.

Picture of Webroot AntiVirus

4. Zemana Anti-Malware

Zemana AntiMalwareer en ny men kraftig malware fjernings programvare som kan kontrollere datamaskinen i løpet av 5 minutter. Denne gratis versjonen av Zemana har færre funksjoner enn det premium versjonen har, gratis versjonen oppdager malware og fjerner den, renser nettleseren og kjemper mor rootkits og bootkits mens premium versjonen gir sanntidsbeskyttelse, holder maskinen vekk fra ransomware angrep og gir tilgang til teknisk support 24/7. Fordelen med dette malware fjernings verkøtyet er prisen for premium versjonen. Det koster bare $6.95 per år. Lær mer om Zemana AntiMalware her.

Screenshot of Zemana scan

5. OSHI Defender

OSHI Defender scorer ikke like høyt som andre programmer i denne testen, men allikevel dekker det mye. OSHI Defender sikrer trygg online betaling, besytter personlige data og brukerens digitale liv. Programmet beskytter datamaskinen fra inntrengere, malware og forsøk på å krenke personvern. OSHI Defender, akkurat som Webroot, har cloud-basert skanning egenskaper, som hjelper med å skanne datamaskinen raskt. Det anbefales å bruke dette programmet sammen med antivirus, fordi selv om det kan fjerne malware, virker det mer som et privatliv beskytter og kan kanskje ikke være i stand til å oppdage svært gamle eller helt nye malware eller spyware trusler. OSHI Defender’s lisensen leveres med 6 måneders abonnement og koster $39.99. Les mer om OSHI Defender…

OSHI Defender in action

BONUS: Fikse systemet som er skadet, optimisere det og fjerne malware med Reimage

Reimage er et relativt nytt verktøy som vi finner svært nyttig. Er et veldig godt datamaskin reparasjons verktøy som kontrollerer systemet for harware, sikkerhet og stabilitetsproblemer. Dette programmet rapporterer tekniske problemer som kan hindre at datamaskinen ikke fungerer på full kapasitet, så identifiserer og fjerner skadelige programvarer som virus, adware, trojanere, rootkits, spyware og ormer. Endelig Reimage gir brukeren informasjonen om datamaskinens stabilitet. Dette programmet har også en annen utmerket funksjon – det bruker komponenter fra son online database(som inneholder over 25 millioner filer) for å erstatte manglende eller ødelagte Windows filer (system filer, DLLs, registernøkler osv). Reimage’s lisens for 1 år koster $69.95. Mer informasjon om eksepsjonell Reimages funskjoner er gitt i Reimage anmeldelse.

Reimage scan

Om forfatteren
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Malware-analytiker...

Kontakt Olivia Morelli
Om selskapet Esolutions

På andre språk