De beste gratise malware fjernings verktøyene i 2017

Hvilke er de beste gratise malware fjernings programene i 2017?

I dagens verden, omfanget av datakriminalitet er intet mindre enn episk. Malware er sikkert det viktigste verktøyet som nettkriminelle bruker til å ta kopntroll over ofrenes datamaskiner ulovelig, og alle datamaskinbrukere bør ta visse tiltak for å stoppe slike ondsinnede angrep tidsnok.

Selv om man er bevisst på nettkriminalitet er også viktig, la oss være realistiske – det tar mye av vår tid å lese alle nyhetene om de nyeste malware distribusjons trender og alle de påfunnene som svindlere bruker, og mange opplever slike emner som kjedelige og ment for bare teknologiske avanserte mennesker.

Derfor er den beste løsningen å installere et påløitelig anti-malware program,som kan bære byrden av å holde datamaskinen sikker mens du surfer nettet.

Det er ikke noe hemmelighet at store deler av de beste malware fjernings programmene er betalings programmer og bare noen av dem tilbyr prøveversjoner. Hva om du ikke har, eller ikke er villig til å betale for sikkerhetsprogramvare? Det er helt greit, selv om betalte programmer er kjent for å være mer effektiv i kampen mot malware.

Det er mange gode og nyttige gratis malware fjerning som kan bidre til å fikse datamaskinen din hvis du ved et uhell har installert noen form for malware på den. Nedenfor gir vi en liste over topp fjerning av skadelig programvare som kan rense datamaskinen mot malware gratis.

Best free malware removal tools of 2017

TIPS: Vær forsiktig når du installerer gratis programvare. Last ned programmer fra pålitelige kilder på internett og velg custom/avanserte instillinger når du installerer programmene, velg vekk alle foreslåtte ekstraprogrammer som nettleser verktøylinjer og andre programmer som du kanskje ikke ønsker å installere.

1. Malwarebytes Free 3.0

Malwarebytes er ett gjenkjennelig navn for de som er minst kjent med cybersikkerhet. Dette selskapet har jobbet med produkter for hjemmebrukere og bedrifter i mange år. Deres nyeste produkt, Malwarebytes 3.0, er et helt nytt malware fjernings program som tilbyr en gratis verson for folk som ikke ønsker å betale for et sikkerhetsprogramvare. Progrsammet foreslår en 14 dagers prøveversjon av Malwarebytes Premium og får tilbake til en gratis versjon etterpå. Gratisversjonen fungerer som anti-malware/anti-spyware, noe som betyr at den oppdager og fjerner ulike typer malware. Dessuten har Malware 3.0 Free anti-rootkits funksjonen som bidrar til eliminere rootkits og reparerer filer som er korrupte. Finn mer informasjon om Malwarebytes software her.

Malwarebytes Free 3.0

2. Panda Free Antivirus

Panda Free Antivirus er et av de beste gratis sikkerhetsprogrammene tilgjengelig i dag. Dette enkle programmet er enkelt å bruke men samtidig veldig sterkt. Den gratise versjonen av Panda Antivirus gir maksimal beskyttelse mot de nyeste Malwarebytelses eksempler, automatisk oppdaterer seg selv og overvelmer ikke brukerene med komplekse konfigurasjoner. Uansett Panda Free Antivirus kan ikke skryte av skannehastigheten fordi det tar en stund før programmet skjekker hele systemet for trusler. Men med tanke på at dette programmet tilbyr sanntid beskyttelse mot spyware and malware, sikrer USB-portene mot infeksjoner, og tilbyr en redningspakke for å rense datamaskinen i kritiske situasjoner, er dette et produkt å vurdere om du er ute etter et gratis anti-malware verktøy. Dessuten Panda Security tilbyr gratis prøveversjoner av sitt betalte program for å sammenligne gratis og betalt produkt.

Panda Free Antivirus

3. Avira Free Antivirus

Avira Free Antiviruser kjent for sine gode malware gjenkjennings ferdigheter. Gratisversjonen gir beskyttelse mot malware som virus, Trojaner og spyware. Programmet er basert op Protection Cloud, som er et system som anonymt analyserer mistenkelige oppdagelser i Cloud. Selv om gratisversjonen skanner systemet tregere enn Pro-versjonen gir programvaren et bredt sett av nyttige funksjoner. Med sin svært lett tilpassende skannemotør, en rekke gratis tilleggsfunksjoner,, er det en av de beste gratis malware fjernings verktøy som er definitivt verdt din oppmerksomhet.

Avira Free Antivirus

4. Spybot Search and Destroy

Spybot gratisversjonen er et flott alternativ for de som er ute etter et gratis malware fjernings verktøy, og også for de som er ute etter en ekstra gratis beskyttelse. Skanneren kan oppdage rootkits, spyware og malware trusler, og selv om programmet er relativt tregt, er det definitivt et nyttig verktøy som kan arbeide sammen med de fleste antivisrusprogrammer. Programmet gir også et panel for mer avanserte datamaskinbrukere, noe som gjør det mulig å skanne bestemte autostart steder, plukker individuelle filer eller mapper uansett om de er på datamaskinen eller nettverksenhet. På toppen av det Spybot Search & Destroy skanner filer basert på en hviteliste, noe som bidrar til å bestemme om de er trygge eller ikke. Endelig, dette gratisproduktet foreslår også gratis support, slik at du kan alltid få hjelp fra Spybot support team via e-post. Les mer om produktet i denne Spybot anmeldelsen.

SpyBot Search and Destroy

5. Emsisoft Emergency Kit

Selv om Emsisoft tilbyr en gratis 30-dagers prøveversjon av Emsisoft Anti-Malware software, er en månedes beskyttelse ikke bra nok. Vist du ønsker et gratis malware fjernings verktøy du burde installere Emsisoft Emergency Kit. Dette settet kan definerers som programmer som kan brukes uten installasjon for å skanne og fjerne datamaskinen infeksjoner. En fordel ved dette programmet er at det er bærbart – du kan overføre den til USB-minnepenner og bruke de på en annen datamaskin. Dette settet består av Emsisoft Emergency Kit Skanner, som gir et grafisk brukergrensesnitt, og Emsisoft Command Skanner, som styres via kommandolinjen. Dette settet kan oppdage og fjerne virus, ormer, trojanere, dialers, keyloggers og mange andre spyware/malware eksempler. En ulempe med dette programmet er at det ikke gir sanntidsbeskyttelse og fungerer heller sakte sammenlignet med alternative verktøy.

Emsisoft Emergency Kit

6. Microsoft Security Essentials/Windows Defender

Microsoft tilbyr gratis sikkerhetsprogramvar for alle Windoes-brukere. Tidligere ble Microsoft Security Essentials programvare brukt til å forsvare Windows Vista og Windows 7 datamaskiner mot virus og spyware, og til Windows 8 har dette blitt erstattet med Windows Defender som leverer et innebygd beskyttelse mot virus, malware og spyware. Windows Defender tilbyr sanntid Cloud-basert beskyttelse, også oppstart beskyttelse og alle disse funksjonene bidrar til å skape et tryggere miljø for alle Windows brukere. Dessverre bruke Windows Defender sammen med andre anti-maleware kan virke mot sin hensikt og kan forårsake sustem forsinkelser og lignende problemer. Men dette sikkerhetsverktøyet scorer ikke høyt i malware deteksjons test, så selv om de kan beskytte deg mot kjente trusler, bør du ikke forvente for mye av det.

Microsoft Security Essentials/Windows Defender

Liker du ikke å kaste bort penger? Installer et alt-i-ett program

Med så mange antivirus, anti-malware, datamaskins optimalisering og registret renhold som er tilgjengelig i dag, kan det være vanskelig å velge den rette. Det finnes programmer som kan gjøre mye arbeid på engang, og Reinmage er et slikt program. Tidligere var det flere negative vurderinger om Reinmage markedsføring på internett, men nå har selskapet endret seg og nå er det et topp produkt som er raskt til å bygge tillit og omdømme med sine brukerer. Vi finner Reinmage svært gunstig fordi den kombinerer egenskapene til en malware fjerner, datamaskins optimaliser og også gjenopprettingsverkøy. Programmet har et integrert Avira AntiVir skan-teknologi, som garanterer ekstrem høy malware oppklaringsprosent, dessuten kan Reinmage fikse Windows feil, øke datamaskinens hastighet og også erstatte ødelagte eller slettede Windows systemfiler for å sikre en forsvarlig PC-funksjonalitet. Selv om dette produvktet er et betalings program, foreslår vi at du leser mer om det i denne anmeldelsen.

Reimage Repair

Om forfatteren
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Malware-analytiker...

Kontakt Olivia Morelli
Om selskapet Esolutions

På andre språk