Hva er CTHELPER.EXE? Bør jeg fjerne det?

CTHELPER.EXE fil er en legitim kjørbar fil, som kan finnes i Windows systemer. Denne filen er ikke en kjerne Windows fil, men vi anbefaler ikke å avslutte det fordi det er en del av en prosess som gir oppgaver mellom installert programvare og lydkort fra Creative Labs. Med andre ord, hjelper CTHELPER.EXE tredjeparts produsenter å produsere drivere, tilleggsfunksjoner, og fikser som vil integrere med en tettere passform med Creative Sound drivere og verktøy. I de fleste tilfeller fungerer CTHELPER.EXE i C:\Windows mappen, og tar ca 23 100 – 29 520 byte med diskplass.

FARE!

For å skjule sine egne virus, hackere navngi sine prosesser det samme som et legitimt Windows-filer. Så, selv om cthelper.exe er en ekte prosess, navnet kan også brukes for å skjule alvorlig trussel, som for eksempel trojaner, orm eller rootkit. Hvis du ønsker å sjekke troverdigheten av denne prosessen og sørge for at det ikke er et virus, bør du sjekke hvor cthelper.exe fil kjører. I dette spesielle tilfellet, cthelper.exe kjører vanligvis i C:\Windows mappen, derfor bør du sjekke om denne prosessen ikke er i drift andre steder. Den enkleste måten å gjøre det på er å sjekke systemet med RegCure Pro.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Veiledning for sletting på andre språk