Hva er ctfmon.exe? Bør jeg fjerne det?

Ctfmon.exe er en Microsoft prosess som kjører i bakgrunnen når du kjører et Microsoft Office XP eller Microsoft Office 2003-programmer. Denne filen kontroller Alternative brukerundersøkelser og Office språklinjen, men det kan også bli sett i gang, selv når du lukker alle Microsoft Office-programmer. Ctfmon.exe prosessen er bare nødvendig når du arbeider med andre språk, eller når informasjonen i lagt inn ved hjelp av en annen enn et standard tastatur-enhet, så det er ikke en viktig prosess. Hvis du ikke trenger det, kan du trygt avslutte den. Vanligvis kan Ctfmon.exe bli funnet i undermappen «C:\WINDOWS\System32\» når du kjører Windows XP.

FARE!

Ctfmon.exe fil kan noen ganger brukes av malware for å skjule sin tilstedeværelse på systemet, så ta hensyn til plasseringen av filen. Hvis det ligger ikke i C:\WINDOWS\System32, er disse en stor mulighet for at denne filen hører til virus, spyware, trojan eller orm. Merk at Ctfmon.exe er mest brukt av parasitter Satiloler, Satiloler.d, Satiloler.c, Satiloler.e og snø, slik at du er svært anbefales å skanne systemet, slette kjørbar Ctfmon.exe og avslutte alle prosesser det startet.

IKKE bland Ctfmon.exe med ctfmon32.exe fil fordi denne filen er knyttet til slike parasitter som CoolWebSearch kaprer, Raidys og Family Key Logger. Den primære hensikten med denne filen er å starte en parasitt eller lansere noen av komponentene. Når henrettet, går det ctfmon32.exe filen en prosess som er ansvarlig for parasittens nyttelast. ctfmon32.exe er en vesentlig del av en farlig trussel, men det kan også fungere på egen hånd. IKKE kjøre den!

Hvis du mistenker at Ctfmon.exe er skadelig og forårsaker ulike problemer på datamaskinen din, bør du ikke bare avslutte denne prosessen, men kjøre en full system skann med FortectIntego eller andre problemer nedenfor for å finne og eliminere feil relaterte å CTFMon.exe

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Veiledning for sletting på andre språk