Fjerne CryptoDefense

CryptoDefense fjerningsguide

Hva er CryptoDefense?

CryptoDefense (også kjent som HOW_DECRYPT.txt) er en svært farlig cyber infeksjon, som tilhører ransomware kategori. Det viktigste med dette viruset er at det kan kryptere alle dine tekstfiler, videoer, Office-dokumenter og lignende data. Ifølge eksperter, er CryptoDefense fortsatt i stand til å påvirke Mac, men det kan lett angripe alle Windows-versjoner, som for eksempel Windows XP, Windows Vista, Windows 8, etc. I likhet med tidligere ransomwares, viser denne varianten et stort varsel etter å ha tatt over sine mål PC system. Denne advarselen hevder at alle filene ble kryptert ved CryptoDefense Programvare og sier at offeret må få den private nøkkelen for å dekryptere dem. Selvfølgelig er denne tjenesten ikke gratis – svindlere spør betale $ 500 i Bitcoins. Hvis du ikke klarer å betale, de lover at etter fire dager løsepenger vil bli doblet.

Hvordan kan CryptoDefense infisere datamaskinen min?

Dessverre er det fortsatt ingen metode for å dekryptere filene som ble kryptert ved CryptoDefense virus. Selv gjenopprette filer via mislykkes. Det er derfor det er svært viktig at du forstår hvordan du kan unngå dette ransomware. Det viktigste i denne situasjonen er å ignorere alle ukjente e-poster som vanligvis rapporterer om nonexisti kjøp, betalinger og lignende ting kan gjøre folk klikker på den skadelige koblingen. Tilsvar til CTB Locker [CTB Locker] OG Cryptolocker [CryptoLocker] virus, kan det også kommer du inn PC i en bunt med falsk Flash og Java-oppdateringer, så ignorere alle uventede varsler tilbyr å laste dem ned gratis. Så snart CryptoDefense viruset kommer inn i systemet, krypterer det datafiler og begynner å vise denne meldingen:

All files including videos, photos and documents on your computer are encrypted by CryptoDefense Software.

Encryption was produced using a unique public key RSA-2048 generated for this computer. To decrypt files you need to obtain the private key.

The single copy of the private key, which will allow you to decrypt the files, located on a secret server on the Internet;
the server will destroy the key after a month. After that, nobody and never will be able to restore files.

(…)

CryptoDefense instruerer folk hvordan de kan betale løsepenger og kjøpe et verktøy for dekryptering. For at de trenger å besøke bestemte området, skriv deres unike nøkkel og deretter avsløre hvor mye Bitcoins de må betale. Som vi har sagt, kan forsinke dette øke mengden av løsepenger og i stedet for 500 dollar du kan ha til å betale en tusen dollar i Bitcoins.

Hvordan fjerne CryptoDefense virus?

Som vi allerede har nevnt, kan ikke brukerne gjenopprette forbindelsen til sine filer ved å bruke Systemgjenoppretting når infisert med CryptoDefense virus. De kan bare hindre deres infiltrasjon ved å installere pålitelige anti-malware verktøy som vil hjelpe dem blokkere ondsinnede nettsteder og falske nedlastinger. Våre anbefalte programmer er FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes. For å omgå systemet vegring, kan du prøve å gjøre følgende:

  1. Omstart du infisert PC til ‘Sikkermodus med ledetekst’ for å deaktivere virus (dette bør arbeide med alle versjoner av denne trusselen)
  2. Run Regedit
  3. Søk etter Winlogon Entries og skrive ned alle filene som ikke explorer.exe eller tomme. Erstatt dem med explorer.exe.
  4. Søk i registeret for disse filene du har skrevet ned og slette registernøklene refererer filene.
  5. Omstart og kjøre en full system skann med oppdatert anti-spyware.

Men hvis dette fungerer for deg, fungerer det bare for Ublokkering datamaskin ..

Vi anbefaler å tenke på forebygging av slike infeksjoner. For at du kan bruke tidligere nevnte programmene. Dessuten må du ikke glemme å tenke på immunitet av dine filer og sikkerhetskopi. For at du kan bruke eksterne USB-harddisker, CDer, DVDer eller bare stole på online sikkerhetskopi, som Google Drive, Dropbox, Flickr og andre løsninger.

Til slutt leser dette innlegget og vet mer detaljer hvordan unngå Cryptolocker og andre ransomware virus:

Prøver å unngå ransomware eller gjøre den ubrukelig? Her er noen tips.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Anbefalt for deg

Velg riktig nettleser og øk sikkerheten med et VPN-verktøy

Det blir stadig viktigere å beskytte personvernet sitt på nettet, blant annet for å unngå lekkasje av personopplysninger og phishing-svindel. Et av de viktigste tiltakene er å legge til et ekstra sikkerhetslag ved å velge den sikreste og mest private nettleseren. Selv om nettlesere ikke gir komplett beskyttelse og sikkerhet, er noen av dem mye bedre ved sandboxing, HTTPS-oppgradering, aktiv innholdsblokkering, blokkering av sporere, beskyttelse mot phishing og lignende personvernrelaterte funksjoner.

Det er også mulig å legge til et ekstra beskyttelseslag og skape en helt anonym nettleseropplevelse ved hjelp av et Private Internet Access VPN. Denne programvaren omdirigerer trafikken via ulike servere, slik at IP-adressen og din geografiske posisjon skjules. Disse tjenestene har dessuten strenge retningslinjer mot loggføring, noe som betyr at ingen data blir loggført, lekket eller delt med tredjeparter. Kombinasjonen av en sikker nettleser og et VPN gir deg muligheten til å surfe sikkert på nettet uten å bli spionert på eller hacket av nettkriminelle.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Lidenskapelig virusforsker

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Gabriel E. Hall
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk