Fjern Content Protector-annonser (Forbedrede instruksjoner) - oppdateringer sep 2017

Content Protector fjerningsguide for reklame

Hva er Content Protector annonser?

Hva kan du forvente fra Content Protector virus?

For noen datamaskin brukere, Content Protector kan gå under navnet Content Defender. Det er et irriterende adware-type program laget av Artex Management S. A. Utviklere presenterer programmet som et nettverks beskyttelse verktøy; men du bør se etter et mer pålitelig programvare som faktisk kan sikre tryggere surfing på nettet. Dette programmet er ment for å beskytte mot skadelige nettsteder, men i virkeligheten er et urolig designet adware-type som kan injisere flere annonser og målrette lede deg til enda verre nettsteder enn du kan snuble over mens regelmessig surfer på nettet. Brukere kan installere programmet fra deres offisielle nettside; men det er ikke den primære distribusjonsteknikk. Programmet spres sammen med andre programvarer og kommer seg inn på datamaskiner uten at brukeren vet om det. Men etter Content Protector kaprer vil brukerene merke en økt mengde med reklame dukke opp, men dette vil ikke være en overraskelse hvis du leser retningslinjene for personvern. Her avslører utviklerne at det er en annonse som støttes av program som gir et tredjeparts innhold. Vi må advare deg om at programmet er kun beregnet for å levere kommersielt innhold og bakmennene bryr seg ikke om troverdighet, sikkerhet eller mengden av annonser. En overdreven bruk av aggressiv reklame reduserer datamaskinens ytelse og gjør at surfing på internett er uutholdelig. Det finnes ingen tvil om at du bør fjerne Content Protector fra datamaskinen din med engang. Vi anbefaler på det sterkeste å bruke FortectIntego eller et annet anerkjent anti-malware program for adware eliminering. Det kan være vanskelig å oppdage og fjerne adware relaterte filer og andre mistenkelige programmer som kan ha blitt installert i tillegg.

Content Protector har en unik funksjon som skiller seg fra andre adware type programmer. Når det kommer seg inn på systemet installerer det også et sertifikat som er gyldig frem til 2056. Vi anbefaler ikke å ha dette uønskede programmet (PUP) så lenge. Alle adware type programmer er laget for det samme formålet – å annonsere tilknyttende nettsteder og genererer betaling per klikk inntekter. Det er en grunnleggende årsak for at Content Protector annonser er sp påtrengende og slitsome. Sikkerhets eksperter sier at disse annonsene sender deg til mistenkelige områder, fylt med ulike malware og viruser. Derfor hvis du ser annonser merket med «annonser av Content Protector», «Drevet av Content Protector» eller lignende slagord skal du ikke trykke på disse. Slike annonser er en klar indikator på at det er adware på datamaskinen. Husk at Content Protector omdirigerer noen som er en alvorligtrussel da dette kan føre til andre potensielt uønskede programmer som infiltrerer datamaskinen. Derfor er det anbefalt å skanne datamaskinen mot disse truslene så fort du begynner å legge merke til mistenkelige annonser som vises på nettleseren din og fjerne dette viruset. Som du sikkert allerede vet kan du fjerne dette viruset automatisk. Også manuell Content Protector fjernings alternativ er også mulig. Du vil finne guiden til å fjerne dette viruset på slutten av denne artikkelen.

Hvordan beskytte datamaskinen fra dette virus?

Content Protector kan dukke opp på datamaskinen via en infisert programvarepakke. Denne villedende markedsføringsstrategi også kalt «bundling» er basert på spredning av skadelig programmer sammen med andre, populære freeware eller shareware, vanligvis PDF skapere, video/audio spillere og opptakjere osv. Siden informasjonen om andre installasjoner ikke opplyses til brukerene, laster flertall av brukerene bare ned denne programvarepakken med troen på at dette bare er et program. Defor kommer det som en overaskelse for dem når de finner et uønskede program som kjører i bakgrunnen på datamaskinen dems. Det er tre basis metoder for å forhindre slike uønskede installasjoner:

 • Velg pålitelige programvare nedlastings kilder. Unngå ukjente og mistenklige områder, gå for de mest populære stedene.
 • Velg «avanserte» eller «custom# installasjons modus når du laster nye programvare. Bare disse alternativene vil go de valgfrie programvare innhold pakken som vil tillate deg p administrere din installasjon.
 • Få et godt antivirus programvare. Også når du laster ned nye programvarer ikke ha dårlig tid men installasjonen. La ditt antivirus vurdere påliteligheten av programmet.

Hvordan fjerne Content Protector?

Adware-type programmer som Content Protector er ikke virkelig virus, så deres sletting fra datamaskinen er ikke like komplisert. Men du kan fortsatt støte på noen problemer, spesielt hvis du velger den manuelle Content Protector fjernings metoden.Siden de potensielt uønskede programmer pleier å hjelpe flere prgrammer å komme seg på datamaskinene, fjerne denne trusselen fra systemet kan ikke være nok til å sikre at datamaskinen er helt virusfri. En automatisk metode er mer egnet for et system undersøkelse. Skanne datamaskinen med et pålitelig virus kjmper verktøy og det vil fjerne Content Protector og andre potensielle trusler fra datamaskinen for deg. Men vist du foretrekker den manuelle metoden, skjekk iunstruksjonene nedenfor.

Du kan reparere virusskade ved bruk av FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalt for å søke etter potensielt uønskede programmer og virus med tilhørende filer og registeroppføringer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell Content Protector fjerningsguide for reklame

Avinstaller fra Windows

For å fjerne Content Protector viruset fra datamaskinen manuelt kan være en vanskelig oppgave fordi den installerer to sjenester og en driver. Vi anbefaler på det sterkeste å avinstallere programmet automatisk med hjelp fra FortectIntego eller andre anerkjente malware fjernings programmer. Vist du fortsatt ønsker å fjerne viruset manuelt må du følge instruksjonene nøye. Det er ekstremt viktig å fjerne adware og komponentene. Glem ikke å skjekk alle nettleserene, fordi adware kan ha blitt installert ved mistenkelige plugins og utvidelser. 

For å fjerne Content Protector annonser fra Windows 10/8, følger du disse stegene:

 1. Åpne Kontrollpanel via søkefeltet i Windows, og trykk Enter eller klikk på søkeresultatet.
 2. Under Programmer, velger du Avinstaller et program. Avinstaller fra Windows
 3. Finn oppføringer tilknyttet Content Protector annonser i listen (eller andre nylig installerte programmer som ser mistenkelige ut).
 4. Høyreklikk på programmet og velg Avinstaller.
 5. Hvis Brukerkontokontroll-vinduet dukker opp, klikker du på Ja.
 6. Vent til avinstallasjonsprosessen er fullført, og klikk på OK. Avinstaller fra Windows

Hvis du bruker Windows 7/XP, følger du disse instruksjonene:

 1. Klikk på Windows Start > Kontrollpanel i panelet til høyre (hvis du bruker Windows XP, klikker du på Legg til eller fjern programmer).
 2. I kontrollpanelet velger du Programmer > Avinstaller et program. Avinstaller fra Windows
 3. Velg det uønskede programmet ved å klikk på det.
 4. Klikk på Avinstaller/endre øverst.
 5. I vinduet som dukker opp, klikker du Ja for å bekrefte.
 6. Klikk OK når prosessen er fullført.

Fjern Content Protector fra Mac OS X system

Fjern filer fra Programmer-mappen:

 1. I menyen velger du Gå > Programmer.
 2. Se etter alle tilhørende oppføringer i mappen Programmer.
 3. Klikk på appen og dra den til søppelmappen (eller høyreklikk og velg velg Flytt til søppelkurv\\) Fjern Content Protector fra Mac OS X system

For å fjerne et uønsket program, åpner du mappene Application Support, LaunchAgents og LaunchDaemons. Her sletter du alle relevante filer:

 1. Velg Gå > Gå til mappe.
 2. Skriv inn /Library/Application Support, klikk på Gå eller trykk Enter.
 3. Se etter tvilsomme oppføringer i mappen Application Support og slett dem.
 4. Åpne deretter mappene /Library/LaunchAgents og /Library/LaunchDaemons på samme måte og slett alle tilhørende .plist-filer. Fjern Content Protector fra Mac OS X system

Tilbakestill MS Edge/Chromium Edge

Adware kan ha installert mistenkelige utvidelser til Microsoft Edge også. Følg instruksjonene og avinstaller dem.

Slett uønskede utvidelser fra MS Edge:

 1. Klikk på Meny (tre horisontale prikker øverst til høyre i nettleservinduet) og velg Utvidelser.
 2. Fra listen, velger du utvidelsen. Klikk på girikonet.
 3. Klikk på Avinstaller nederst. Tilbakestill MS Edge/Chromium Edge

Fjern informasjonskapsler og annen nettleserdata:

 1. Klikk på Meny (tre horisontale prikker øverst til høyre i nettleservinduet) og velg Personvern og sikkerhet.
 2. Under Fjern nettleserdata, klikker du på Velg hva du vil fjerne.
 3. Velg alt (bortsett fra passord, men du bør eventuelt inkludere medielisenser) og klikk på Fjern. Tilbakestill MS Edge/Chromium Edge

Tilbakestill ny fane-side og startside:

 1. Klikk på menyikonet og velg Innstillinger.
 2. Velg Ved oppstart.
 3. Klikk på Deaktiver hvis du finner mistenkelige domener.

Tilbakestill MS Edge hvis ovennevnte steg ikke fungerer:

 1. Trykk på Ctrl + Shift + Esc for å åpne oppgavebehandleren.
 2. Klikk på Flere detaljer nederst i vinduet.
 3. Velg fanen Detaljer.
 4. Bla nedover og finn alle oppføringer med navnet Microsoft Edge. Høyreklikk på alle disse og velg Avslutt oppgave for å stanse MS Edge fra å kjøre. Tilbakestill MS Edge/Chromium Edge

Hvis dette ikke hjelper, må du bruke en metode for avansert tilbakestilling av Edge. Merk at du må sikkerhetskopiere dataene dine før du fortsetter.

 1. Finn følgende mappe på datamaskinen din: C:\\Brukere\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Trykk på Ctrl + A for å velge alle mapper.
 3. Høyreklikk på dem og velg Slett. Tilbakestill MS Edge/Chromium Edge
 4. Høyreklikk på Start-knappen og velg Windows PowerShell (Admin).
 5. Når det nye vinduet åpnes, kopierer og limer du inn følgende kommando, og klikker på Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Tilbakestill MS Edge/Chromium Edge

Instruksjoner for Chromium-basert Edge

Slett utvidelser i MS Edge (Chromium):

 1. Åpne Edge og velg Innstillinger > Utvidelser.
 2. Slett uønskede utvidelser ved å klikke på Fjern. Tilbakestill MS Edge/Chromium Edge

Tøm hurtigminnet og nettleserdata:

 1. Klikk på Meny og gå til Innstillinger.
 2. Velg Personvern og tjenester.
 3. Under Fjern nettlesingsdata, velger du Velg hva du vil fjerne.
 4. Under Tidsintervall, velger du Alt.
 5. Velg Fjern nå. Tilbakestill MS Edge/Chromium Edge

Tilbakestill Chromium-basert MS Edge:

 1. Klikk på Meny og velg Innstillinger.
 2. På venstre side velger du Tilbakestill innstillinger.
 3. Velg Gjenopprett innstillinger til standardverdier.
 4. Bekreft med Tilbakestill. Tilbakestill MS Edge/Chromium Edge

Tilbakestill Mozilla Firefox

Se gjennom listen over nylige utvidelser på Mozilla Firefox. Du kan finne tvilsomme verktøyslinjer eller plugins som kan være relatert til Content Protector adware. Kvitt deg med alle tvilsomme oppføringer for å fjerne viruset helt.

Fjern skadelige utvidelser:

 1. Åpne Mozilla Firefox og klikk på Meny (tre horisontale linjer øverst til høyre i vinduet).
 2. Klikk på Utvidelser.
 3. Velg utvidelser som er knyttet til Content Protector annonser og klikk på Fjern. Tilbakestill Mozilla Firefox

Tilbakestill startsiden:

 1. Klikk på de tre horisontale linjene øverst til høyre for å åpne menyen.
 2. Velg Innstillinger.
 3. Under Hjem angir du ønsket nettsted som skal åpnes hver gang du starter Mozilla Firefox.

Fjern informasjonskapsler og nettstedsdata:

 1. Klikk på Meny og velg Alternativer.
 2. Gå til Personvern og sikkerhet.
 3. Bla nedover for å finne Infokapsler og nettstedsdata.
 4. Klikk på Tøm data…
 5. Velg Infokapsler og nettstedsdata og Hurtiglagret nettinnhold og klikk på Tøm. Tilbakestill Mozilla Firefox

Tilbakestill Mozilla Firefox

Hvis Content Protector annonser ikke ble fjernet etter å ha fulgt instruksjonene ovenfor, kan du tilbakestille Mozilla Firefox:

 1. Åpne Mozilla Firefox og klikk på Meny.
 2. Gå til Hjelp og velg Feilsøking. Tilbakestill Mozilla Firefox
 3. Under Gi Firefox en overhaling klikker du på Tilbakestill Firefox…
 4. I popup-vinduet som dukker opp klikker du på Tilbakestill Firefox for å bekrefte. Content Protector annonser skal da bli fjernet. Tilbakestill Mozilla Firefox

Tilbakestill Google Chrome

Vær sikker på at Content Protector ikke har installert mistenkelige oppføringer på nettleseren din. Skjekk listen over utvidelser og fjern alle tvilsverktøyslinjer, plugins og utvidelser.

Slett ondsinnede utvidelser fra Google Chrome:

 1. Åpne menyen i Google Chrome (tre vertikale prikker øverst til høyre) og velg Flere verktøy Utvidelser.
 2. I det nye vinduet ser du alle installerte utvidelser. Avinstaller alle mistenkelige tilleggsprogrammer som kan være tilknyttet Content Protector annonser ved å klikke på Fjern. Tilbakestill Google Chrome

Slett nettleserdata og hurtigminnet i Chrome:

 1. Klikk på Meny og velg Innstillinger.
 2. Under Personvern og sikkerhet velger du Slett nettleserdata.
 3. Velg Nettleserlogg, Informasjonskapsler og andre nettstedsdata samt Bufrede bilder og filer
 4. Klikk på Slett data. Tilbakestill Google Chrome

Endre startside:

 1. Klikk på menyen og velg Innstillinger.
 2. Se etter mistenkelige sider som Content Protector annonser under Ved oppstart.
 3. Klikk på Åpne en bestemt side eller et sett med sider og klikk på de tre prikkene for å få tilgang til Fjern-alternativet.

Tilbakestill Google Chrome:

Hvis ingen av disse løsningene hjelper, kan du tilbakestille Google Chrome for å eliminere alle Content Protector annonser-komponenter:

 1. Klikk på Meny og velg Innstillinger.
 2. Under Innstillinger blar du nedover og klikker på Avanserte.
 3. Bla nedover til du finner Tilbakestill og rydd opp.
 4. Klikk på Tilbakestill innstillinger til standardverdiene.
 5. Bekreft ved å klikke på Tilbakestill innstillinger for å fullføre fjerning av Content Protector annonser. Tilbakestill Google Chrome

Tilbakestill Safari

Fjern uønskede utvidelser fra Safari:

 1. Klikk på Safari > Valg…
 2. I det nye vinduet velger du Utvidelser.
 3. Velg den uønskede utvidelsen tilknyttet Content Protector annonser og velg Avinstaller. Tilbakestill Safari

Fjern informasjonskapsler og annen nettsidedata fra Safari:

 1. Klikk på Safari > Tøm logg…
 2. I nedtrekksmenyen under Tøm, velger du Hele loggen.
 3. Bekreft med Tøm logg. Tilbakestill Safari

Hvis ovennevnte steg ikke hjelper, kan du prøve å tilbakestille Safari:

 1. Klikk på Safari > Valg…
 2. Gå til Avansert.
 3. Velg Vis Utvikle-menyen i menylinjen.
 4. Fra menylinjen klikker du på Utvikle og velger deretter Tøm buffere. Tilbakestill Safari

Etter avinstallering av dette potensielt uønskede programmet (PUP) og fiksing av nettleserne dine, anbefaler vi at du skanner PC-systemet ditt med en vel ansett anti-spionvare. Dette hjelper deg med å bli kvitt Content Protector registerspor og identifiserer dessuten relaterte parasitter og mulige malware-infeksjoner på datamaskinen din. For å gjøre dette kan du bruke våre mest populære malware-fjernere: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Anbefalt for deg

Velg riktig nettleser og øk sikkerheten med et VPN-verktøy

Det blir stadig viktigere å beskytte personvernet sitt på nettet, blant annet for å unngå lekkasje av personopplysninger og phishing-svindel. Et av de viktigste tiltakene er å legge til et ekstra sikkerhetslag ved å velge den sikreste og mest private nettleseren. Selv om nettlesere ikke gir komplett beskyttelse og sikkerhet, er noen av dem mye bedre ved sandboxing, HTTPS-oppgradering, aktiv innholdsblokkering, blokkering av sporere, beskyttelse mot phishing og lignende personvernrelaterte funksjoner.

Det er også mulig å legge til et ekstra beskyttelseslag og skape en helt anonym nettleseropplevelse ved hjelp av et Private Internet Access VPN. Denne programvaren omdirigerer trafikken via ulike servere, slik at IP-adressen og din geografiske posisjon skjules. Disse tjenestene har dessuten strenge retningslinjer mot loggføring, noe som betyr at ingen data blir loggført, lekket eller delt med tredjeparter. Kombinasjonen av en sikker nettleser og et VPN gir deg muligheten til å surfe sikkert på nettet uten å bli spionert på eller hacket av nettkriminelle.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Lidenskapelig virusforsker

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Gabriel E. Hall
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk