Fjern COM surrogate-virus (oppdatert apr 2015) - Veiledning for fjerning

COM surrogate fjerningsguide for virus

Hva er COM surrogate-virus?

Hva er COM surrogate-virus?

COM surrogate virus

COM surrogate-virus (kan også vises som Dllhost.exe *32 COM surrogate-virus) er en trojansk hest som spres aktivt for øyeblikket. Dersom den kommer inn i PC-systemet, endrer den innstillingene og begynner å forårsake skadelige aktiviteter.

I følge sikkerhetseksperter brukes denne trusselen først og fremst til å generere penger ved å stjele folks personlige opplysninger og annen viktig data som finnes på systemet. Det virker imidlertid som at dette ikke er alt. Vær oppmerksom på at COM surrogate malware også kan forårsake infiltrering av andre virus, gi eieren fjerntilgang og føre til lignende problemer.

Hva er de største tegnene på at datamaskinen din kan være infisert? Først og fremst bør du holde et øye med datamaskinens hastighet. Noen Windows-brukere (denne trojaneren er kun i stand til å infisere Windows OS) har rapportert om tilfeldig, nedsatt hastighet, men i de fleste tilfeller snakkes det om alvorlig nedsatt hastighet og til og med systemsammenbrudd.

I tillegg kan du komme til å oppdage problemer med programmer som MS Word, Excel, Notepad og lignende. Til slutt kan du oppdage ukjente oppføringer i Oppgavebehandler, forekomst av mistenkelige programmer, omdirigeringer til ukjente nettsider og lignende problemer. Dersom du nettopp har oppdaget dem bør du handle raskt siden du aldri kan vite hva COM surrogate-trojaneren kan brukes til. Dersom du vil forbli sikker, bør du laste nedFortectIntego eller en annen vel ansett anti-spionvare og kjøre et fullstendig systemskann for å se hva som skjuler seg på datamaskinen din.

COM surrogate virus

Hvordan kan COM surrogate-virus infisere datamaskinen min?

Denne trojanske hesten spres ved hjelp av ulike teknikker. Noen av disse er dessverre ikke funnet ennå, så du bør dobbeltsjekke datamaskinens sikkerhet dersom du vil forsikre deg om at den er fullt ut beskyttet. Vennligst sørg for at du har de nyeste versjonene av antivirus- og antispionvare-programmer.

Disse programmene hjelper deg med å forhindre infiltrering av Dllhost.exe *32 COM surrogate-virus og andre nett-trusler. Dersom du vil forbli sikker bør du begynne å unngå ulovlige nettsider, ignorere mistenkelige e-poster, aldri laste ned mulig infiserte vedlegg og lukke alle villedende annonser som dukker opp i nettleseren din. Dersom en annonse tilbyr deg å oppdatere Flash Player, FLV Player eller lignende, bør du lukke den.

Dersom du er i tvil om du trenger å oppdatere disse programmene, bør du besøke den offisielle nettsiden. Som vi allerede har nevnt, bør du aldri la COM surrogate-viruset forbli på datamaskinen din. Dersom du har den minste tvil om det bør du bruke tipsene våre nedenfor og fikse datamaskinen din.

Hvordan kan jeg fjerne COM surrogate-virus?

Dersom du vil beskytte konfidensielle opplysninger som bankinnlogging, kredittkortopplysninger, passord og lignende, bør du umiddelbart fjerne COM surrogate-trojaneren.

Den enkleste måten å gjøre dette på er å kjøre et fullstendig systemskann med et av disse programmene: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Vennligst IKKE gjør det manuelt siden du da kan komme til å fjerne nyttige systemfiler og føre til enda større PC-relaterte problemer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Anbefalt for deg

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Julie Splinters
Julie Splinters - Spesialist på fjerning av malware

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Julie Splinters
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk