Hva er cli.exe? Bør jeg fjerne det?

Cli.Exe er en legitim fil, som er installert på datamaskinen din som en del av ATI grafikkort drivere. Når henrettet, begynner det et program, som viser et ikon i systemstatusfeltet. Ved hjelp av dette ikonet, får du tilgang til video innstillinger uten å bruke for mye tid på å vente. De fleste PC-brukere ikke konfigurere grafikkort hver dag, så det anbefales å deaktivere Cli.Exe etter omstart datamaskinen. Ellers kan du legge merke til system treg nedturer og lignende problemer. Men, bør du aldri sletter Cli.Exe filen fordi det kreves av grafikkort skal fungere skikkelig. For å oppsummere, er Cli.Exe en viktig systemkomponent som skal settes av urørt eller avinstallert sammen med driverne.

FARE!

Enhver virus kan bli navngitt noe, så pass på at Cli.Exe kan også være involvert i skitten business. Hvis du fant denne filen i mappen C:\Windows eller C:\Windows\System32 mappen, er det stor risiko for at det er en ondsinnet fil, som hører til hackere. Hvis du har mistanke om at Cli.Exe er infisert, bør du sjekke det med anerkjente sikkerhetsverktøy fordi det kan være at hackere brukte navnet på denne filen for å skjule sine egne virus. For å sjekke påliteligheten Cli.Exe, anbefaler vi at du bruker RegCure Pro.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Veiledning for sletting på andre språk