Hva er ccap.exe? Bør jeg fjerne det?

ccap.exe er ekte og legitim fil. Denne filen er inkludert i flere Symantec-produkter, for eksempel Norton Antivirus, Norton Personal Firewall, etc. Denne filen er ikke en essensiell komponent i Windows, og er lagt til i systemet ditt med installasjon av annen programvare. Hvis du installerte et produkt utviklet av Symantec selskap, bør du ikke stoppe eller fjerne denne kjørbar fil. Hvis du avinstallerte programmet, som går ccap.exe fil, kan du la noen ugyldige registeroppføringer som forårsaker registret feil. Det kan også føre til at systemet til å jobbe saktere.

FARE!

I noen tilfeller virus, trojanere, malwares og andre trusler kan være forkledd som et legitimt prosesser i Windows-operasjoner. Hvis du ikke har noen Symantec-produkter som er installert på systemet ditt, og du ser ccap.exe prosessen i Oppgavebehandling, ikke kast bort tid og skanne systemet med pålitelig sikkerhetsprogram. Det er også en annen måte hvordan du kan sjekke om denne prosessen er reell av falske. Åpne Windows Task Manager og prøve å klikke «Avslutt prosess» på ccap.exe filen. Hvis det står, «kan prosessen ikke sies opp» det er mest sannsynlig at denne filen er legitim. Hvis ccap.exe stenger, er det stor mulighet for at datamaskinen din er berørt av malware RegCure Pro.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Veiledning for sletting på andre språk