Hva er bridge.dll? Bør jeg fjerne det?

bridge.dll er et nettleser hjelpe objekt (BHO – Browser help object) som vanligvis er og finne i C:\Windows\System32 mappen. Akkurat som andre BHO, starter denne filen å kjøre hver gang brukeren starter sin nettleser og den blir ikke stoppet av en personlig brannmur fordi denne filen vil også bli identifisert som en nettleser. I følge enkelte kilder, kan bridge.dll komme på systemet via spionvare og adware reklame programmer.

Måter som bridge.dll er brukt på er veldig allsidig – den kan bli brukt til og overvåke nettlesere, terminere viktige prosesser og slette filer. Vi anbefaler på det høyeste å fjerne bridge.dll filen fra din datamaskin. Men du bør ikke gjøre dette manuelt om du ikker er en profesjonell og ikke har nok kunnskap om datamaskiner. Så du bør istedenfor prøve å kjøre en full skann av systemet med automatiserte fjernings verktøy. Vi anbefaler å bruke FortectIntego or SpyHunter 5Combo Cleaner.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Om forfatteren
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Eksperten

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk