Hva er bobrowser.exe? Bør jeg fjerne det?

bobrowser.exe er den kjørbare filen til BoBrowser [BoBrowser], som er kjent som en ekkel nettleserkaprer. Så snart den infiltrerer systemet kaprer BoBrowser alle nettleserne og initierer affiliert markedsføring og andre mistenkelige aktiviteter. Nøyaktig hva er det som initieres av dette programmet? Først og fremst kan det enkelt begynne å blokkere alle legitime søkemotorer inkludert Google, Yahoo eller Bing ved å erstatte startsiden og standard søkemotor til isearch.bobrowser.com [isearch.bobrowser.com]. I tillegg kan BoBrowser vise endrede søkeresultater og deretter prøve å omdirigere brukere til dets affilierte nettsider. Det finnes ingen garanti for at alle nettsidene som promoteres ved hjelp av slike teknikker er trygge, så vi ønsker å advare deg om at du bør være veldig forsiktig med BoBrowser omdirigeringer. Dersom du nettopp har oppdaget bobrowser.exe i oppgavebehandleren bør du skanne datamaskinen din med en vel ansett anti-spionvare. Dette hjelper deg med å finne ekstra filer fra BoBrowser som kan være skjult på datamaskinen din.

bobrowser.exe og andre mistenkelige filer som tilhører dette programmet kan installeres på datamaskinen bak ryggen din. Dette er fordi BoBrowser og andre nettleserkaprere, adware og potensielt uønskede programmer aktivt spres i en pakke med freeware- og shareware-programmer. For å unngå dette bør du begynne å overvåke installasjonsprosessen av freeware-programmer ved å velge tilpasset eller avansert installasjon. I tillegg bør du sørge for at du følger hvert enkelt installasjonssteg og fjerner alle avkryssinger som sier at du ønsker å endre PC-ens innstillinger og begynne å bruke BoBrowser i søkene dine.

Dersom du tror at det allerede befinner seg på datamaskinen din bør du umiddelbart laste ned FortectIntego eller en annen vel ansett anti-spionvare. Etter å ha gjort dette bør du sørge for å skanne datamaskinen din og fjerne alle mistenkelige filer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Om forfatteren
Alice Woods
Alice Woods

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Alice Woods
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk