Beste ransomware fjernings verktøyet i 2017

2016 definitivt fortjener tittelen som året for ransomware. På disse tolv månedene har tusenvis av krypto-ransomware og «screen lock» parasitter blitt lansert, og har forbausendlig klart å presse millioner fra intetanede ofre .Dessverre klarere de ikke å se noen positiv oppgang i nær fremtid heller. Antallet ransomware infeksjoner er forventet til å øke i kommende år, etterfulgt av forskjellige hybrid malware varianter som benutter ransomware lignende funksjonalitet . Heldigvis har sikkerhetsleverandørene ikke planer om å gi opp kampen. Faktisk utbruddet av farlige cyber infeksjoner tvinger bare dem til å arbeide hardere og skape kraftigere anti-malware produkter som kan brukes for sanntidsbeskyttelse eller systemgjenopprettingen etter et angrep. Er det viktig å merke seg at fremskrittene i cyber beskyttelse ikke bare gagne ransomware ofrene alene, men har også en innvirkning på malware bransjen generelt. Jo mer komplekse cyber infeksjoner blir jo kraftigere virus bekjempelses verktøy kommer det. Helt ærlig dette er en krig som aldri vil ta slutt; derfor må databrukerene holde cybersikkerheten sin på topp, stadig fornye og oppdatere kjøpte anti-virus programvarer

.

I dag er det et bredt spekter av anti-ransomware eller ransomware fjernings programmer på markedet. Det er ikke overraskende at en slik omfattende rekke ulike programmer kan også være overveldende for enkelte brukere. På grunn av dette, har vi utarbeidet en liste over programmer som kan være verdt din oppmerksomhet. Som et ansvarsfraskrivelse vil vi understreje at ransomware er stadig i endring, så det er aldri en garanti for at ransomware fjerning vil være 100% effektiv. Derfor anbefaler vi ikke å stoile på en enkel anti-ransomware løsning alene for å bekjempe viruset. Du bør ta ekstra forholdsregler for å beskytte datamaskinene fra første angrep . Du bør ikke forvente at ransomware fjerneren dekrypterer de berørte dokumentene. Disse verktøyene vil bare indikere de skadelige filene og rydde opp enheten for å hindre ytterligere skade. I vurderingen nedenfor, vil vi veilede deg gjennom sannsynligvis de beste ransomware fjernings verktøy.

1. Malwarebytes 3.0

Hvis du er på jakt etter en lett og rask ransomware fjernings løsning. Malwarebytes Anti-Malware kan være akkurat hva du letter etter. Recently, Malwarebytes har gjennomgått en stor oppgradering som har trukket denne anti-malware løsningen nærmere profesjonelt antivirus programvare. Den nye Malwarebytes 3.0 har en haug med ekstra sikkerhetsfunksjoner og forbedringer som ifølge skaperne, gjør programmet fire ganger sterkere og raskere enn det noen gang har vært før. Den 14 dagers gratise prøveperiode bør være nok for deg å vurdere dette programmets egenskaper til å blokkere ondsinnende nettsteder og av dekker smittsomme nedlastinger. etter prøvelses perioden er over kan du få ett års abonnement på Malwarebytes 3.0 Premium for $39.99. Klikk her for å lære mer om Malwarebytes 3.0.

2. Plumbytes Anti-Malware

Plumbytes Anti-Malware er en kjekk liten anti-malware løsning som sofistikert arsenal av kraftige funksjoner som gjør det til en sann gud sendt for ransomware-infiserte brukere. Til tross for sitt mektige oppsett forblir programmet raskt og enkelt å bruke, så delv de mindre dyktige databrukere vil ikke møte vanskligheter når du bruker det. Noen ransomware ofre kan føle seg skuffet over at Plumbytes ikke tilbyr datarekonstruksjon alternativ. På den andre siden bør du innse at det ikke var jobben som denne programvaren er designet for å gjøre. Det vil lykkes i å oppdage trojanere, rootkits, blokkere potensielt farlige «drive-by» nedlastninger, hindre deg fra å besøke phishing-nettsteder og benytter avansert multi-tråden for å hjelpe deg å bli kvitt ransomware som det har smittet. For å oppsummere, med et halvt års premium lisensavgift på $49.99, Plumbytes Anti-Malware ved siden av anti-malware verktøy er sannsynligvis den beste pris / funksjonalitet ratio på markedet. Vist du vil lære mer om Plumbytes Anti-Malware, venneligst klikk på denne linken.

3. Webroot SecureAnywhere AntiVirus

Webroot SecureAnywhere Antivirus er en annen pålitelig antivirus lønsning som har vokst seg fra en Mac OS X basert skanner til et allsidig produkt som passer for beskyttelse for OS X, Windows, Android og iOS operativsystem. Det er cloud bassert Serveren tillater programmet å bli oppdatert og fornyet i sanntid, slik at virusets database er alltid synkronisert med de nyeste malware utgivelsene. Webroot skjekker alltid med disse serverne når du kjører systemskanning og tar tilstrekkelige tiltak dersom noen skadelige innhold finnes på enheten. Du vil kanskje like Webroot SecureAnywhere AntiVirus beskyttelse for $25.99 per år Fasinerende? Les mer om Webroot og dens produkter her.

4. Zemana Anti-Malware

Selvom Zemana AntiMalware er et nytt malware deteksjon verktøy, det har allerede vunnet tilliten til tusenvis av datamaskin brukere over hele verden. Programmet er ekstremt rask og kan gi en omfattende sikkerhetsrapport innen 5 minutter etter den første skanningen. Som de fleste anti-malware løsningene, Zemana foreslår en prøveperiode gratis, men prisen for premium versjonen biter ikke heller. 24/7 teknisk support, sanntidsbeskyttelsen og selvfølgelig ransomware forsvaar vil bare koste deg $6.95. Dette er veldig billig når du tenker på at Zemana AntiMalware er en av de raskeste voksende og mest perspektive sikkerhetsløsninger i dag. Mer information om Zemana AntiMalware…

5. OSHI Defender

OSHI er kanskje ikke den skarpeste av de programmene vi har omtalt. Likevel gjennomgår det forbedrnger og hver av disse oppgraderingere bringer flere og flere nyttige funksjoner til bordet. Hvis du ikke føler behovet for et komleks og tungt anti-malware verktøy som vanlivis bruker opp systemets minne og treger datamaskinen bør du definitivt gi OSHI Defender en sjangse. I tillegg til dette er ikke verktøyet begrenset til ransomware fjerning bare, men gir ganske pålitelig sanntidsbeskyttelse også. Det særlig fokuserer på personvern, så det er sterkt anbefalt for brukere som verdsetter beskyttelse av sin identitet på nette. 6 må¨neder av personvern og malware forsvar kan bli ditt for $39.99. Mer informasjon om OSHI Defender specifications er gitt her.

BONUS: Hjelp systemet gjennopprettes etter ransomware angrep med Reimage

Programmene vi har diskutert i denne programvare oversikten er alle kraftige og pålitelige verktøy som vanligvis gjør en god jobb med å eliminere ransomware og annen farlig programvare fra den infiserte enheten. Selv om programmene sletter den skadelige filen, er det ikke alltid de hjelper med konsekvensene som er igjen etter angrepet. Dermed kan spesialiserte verktøy være nødvendig for å fikse datamaskinen og tilbakesette den til sin opprinnelige tilstand. For dette formålet datamaskins reparasjon som Reimage kan komme til nytte. Reinmage kan ikke gjenopprette krypterte filer, vil det reparere endrede registreiung, gjnnoppbygge skadet programvare og erstatte skadede Windows filer. 1 års bruk av Reimage programvare koster $69.95. Klikk på denne linken om du ønsker å lære mer om Reimage føre du kjøper det.

Om forfatteren
Lucia Danes
Lucia Danes - Virusforsker

Kontakt Lucia Danes
Om selskapet Esolutions

På andre språk